Städkungen!

Jäklar vad jag har städat idag, jag har städad överallt sen kl. 9 imorse har jag hållt på och är nu klar 7 timmar senare med lite avbrott när lillen kallat eller ätit. Det värsta med det här är ju faktiskt att jag kokat allt vatten jag städat med, bränt mej lite lätt och sen sitter jag på facebook o chattar och får reda på att det inte är avföring i vattnet utan att parasiterna överlever utanför avföringen PLUS att när vattnet torkar dör dom.. det betyder alltså att jag kokat 750 kastruller vatten i onödan...
.
Jaja nu ere skinande rent här hemma iallafall o den ens tappar en smula får spö! haha!
.
Har fortfarande klarat mej från parasiten, 4500 har anmält sej smittade så jag inväntar att insjukna med men håller tummarna för att slippa. Vill på gymmet, NU! Har vart förkyld o blir aldrig av mej min hosta så har inte vart där på 1½ vecka, känns gay, är såååå träningssugen men jag får vänta ja, jag som shoppat träningsbrallor o allt!
.
Skulle upp med massa julsaker o tvingade ut Janne i förrådet som tvingade ut mej med o leta kartongen med sakerna, jag vill inte ha upp nåt av det som är i kartongen i princip sååå här kanske de blir jullöst, vi får se, firning blire i Mörsil ändå o där ere jul för hela slanten, Kian ska vara jultomte! Kommer bli århundradets sötaste jultomte ever =D
.
Imorrn ska jag ta mej samman o hitta sladden så jag kan lägga upp lite bilder, är ju mycket roligare o läsa då ju! Blir till att sussa nu så jag kanske är lite mer levande imorrn på morron än imorse haha! Vill att Janne ska komma hem NU han jobbar skift så han började 9 imorse o slutar runt 9 imorrn.. Vill inte sova utan han, han e ju min björn som jag kan lita på o som ser till att ingen kommer o tar oss därinne i mörkret haha!


Vattenlös

Herre vilket extra stå hej det är nu när man inte har rent vatten.. o jag älskar tanken man har när man ska duscha att det inte är nån mening för man duschar ändå i bajs.. men man gör det ändå, känns lite som utomlands nu faktiskt när man inte får dricka vattnet för då blir man sjuk. Thank god att vi har diskmaskin säger jag bara, finns ett program man kunde ställa in så bakterierna dör, men stekpannor i sånt får man ju koka vatten till o diska..
Kians flaskor kokar vi efter varje gång han ätit ur dom nu för jag litar ändå inte 100 procent på diskmaskinen, min lilla kille ska ha det bästa! Han har faktiskt varit lite dålig i magen o haft diarré stackarn o gnyr när han äter vällingen o orkar inte äta upp allt som han brukar, men annars är han som vanligt tycker jag, glad som attan o busigast i världen det bara lyyyser bus i hand ögon ibland o benen blir så sprattliga så han vet inte riktigt vart han ska ta vägen haha!
.
Va in på Lidl idag o shoppade massor med vatten och tur va väl det för när vi kom till Willys o skulle storhandla så fanns det inte en, ne inte EN flaska vatten kvar i hela butiken, det va länsat! Egentligen tycker jag att kommunen borde få köra ut rent flaskvatten till oss, det e ju dom som klantat sej o vi som blir drabbade, o gratis skare va!
.
Ne nu ska jag dricka flaskvatten o lägga mej, natti!

Framsteg

Kian gör massor med framsteg i utveckligen hela tiden, så kul att se =)
Som exempel har han börjat sjunga när han spelar låtar på knapparna på gåstolen rätt ofta, hur gulligt som helst ere! Surrar endel gör han oxå =P I förrgår tog han sej sin första smakbit på sin stortå, den verkade mycket god ;) Han kollar även in sin högra hand väldigt mycket, ni vet som när tjejer kollar på sina naglar, hur man håller handen då, så sitter han väldigt ofta o spanar in den, det är så spännande liksom =D Han har även börjar kräla upp med rumpan i vädret o försöka skjuta sej framåt, här ere snabba taker! Sötaste killen i hela världen!
.
Jag vaknade upp sjukare än nånsin igår, låg som en död sill till typ 17, inte okej, Janne fick stanna hemma o ta hand om Kian faktiskt.. när jag slog upp ögonen på morron kände jag att ne det här går fan inte.. såå, det var ett att göra! Har haft lyx o fått frukost och lunch på sängen, världens bästa man har jag! ♥
Pallrade mej upp vid fem som jag skrev o käkade middag, tog en dusch, sen beslutade vi oss för ett varv runt gården för att ta lite luft, känner mej mycket piggare idag faktiskt men e inte frisk, hoppas på att vakna upp helt okej imorrn för imorrn ere shoppiiiiiiiiiiiiiing på hög nivå! Ska glida på stan hela dagen och som jag har längtat, skulle jag vara jättesjuk o ha feber imorrn så ska jag ändå shoppa, så e det bara, jag har längtat ihjäl mej efter att shoppa nu så nu äntligen ere dax!
.
Här är Kian redo för en pulkatur runt gården =)
.

.

.

Det här med att vara sjuk och ha bebis..

Ja vad ska jag säga.. det går ganska bra men jag måste ju säga att mitt tålamod inte är på topp och orken sviker till aggresivitetskänsla..
Får inte jag mat när jag måste blir jag riktigt irriterad av mej och känner en inre aggresivitet, ja folk märker det även på mej, så känner jag nu ibland när jag e sjuk och har bebis och orken sviker.. När jag är sjuk vill jag bara sova bort dagarna och ligga i sängen hela tiden men det går ju inte längre, nu ere bara att gå upp o försöka göra dagen till det bästa!
.
Fick damp häromdagen när jag först låg och försökte vila men en av Jannes damer o hennes kompis va på fnitterhumör och satt utanför min dörr (trodde jag dom va tydligen i köket) o fnittrade en timme så jag inte kunde sova alls o va helt förstörd, fine, lite lätt irriterad gick jag ut i köket som en zombie och satt o surade.. sen gick kompisen hem och det vart lugnt o jag beslutade mej för att gå o vila igen men först gå på toaletten.. det va ju ett dumt val.. satte men på toaletten och det blev en jävla smäll.. då visar det sej att dom har gjort det "roliga" hysset att stoppa makaroner under toasittsen.. då rann bägaren över o jävlar va förbannad jag blev, gormade massa fula ord, stövlade iväg rasande o klädde på mej o smällde igen dörren för en runda ute för att lugna ner mej, vill inte visa kidsen min hetlevrade sida helst och jag kände att den enda utvägen va att gå ut och andaaaas!
.
Nu höll jag på få damp igen för ett litet tag sen men det gick bra men det är så jobbigt när man känner den där fly förbannad inombords-känslan i hela kroppen men man måste bete sej (ja jag tror ni fattar vad jag menar för känsla). E hemma själv idag med Kian för Janne jobbar, han drog vid 11 o jobbar till 21 ikväll o jag e sjuk o slut men kör ändå, vi måste ju ha pengar o om jag inte ligger i hög feber får jag faktiskt klara det här ju!
Iallafall, jag sitter vid datorn o donar lite, Kian har precis ätit gröt och ligger naken på en handduk på sin lekmatta o busar med gymmet, jag tittar bort en stund och kollar tillbaka, då har lilleman rullat iväg på den jättestora blå mattan vi har, jag funderar om jag ska lägga han på handduken igen men tänker att äsch han verkar ha det bra o kan dona lite där, dumt, jag hör att han klämmer och jag tittar dit.. oh noooo, Kian håller på att bajsa på våran skitstora matta som jag absolut inte vet hur eller orkar tvätta!!! Sprang dit, la han på handduken o torkar som en gaaaalning med alla möjliga saker, som tur va försvann allt och ingen lukt blev det kvar, pjuuuh! Nu går jag o Kian in till badrummet för stjärttvätt o på med blöjan-dax, tvättar honom, lägger en lite lätt jättearg Kian på skötbordet, han blir tyst, oh nooooo, han kissar över halva badrummet, nu börjar han skrika igen.. jag andaaaas och tvättar honom igen o torkar bort kisset överallt, sätter på arg-Kian blöjan o han gormar med sin högsta-nivå-röst, känner hur frustrationen inombords kommer och att orken börjar svika, lägger oss i sängen o ja vaggar honom en halv minut o vips så sussar han, thank goooood!
.
Andaaaaaaaas
.
Ja man ställs inför lite prov men det går ju fint det här haha! Tog en bit mat så nu har jag laddat batterierna lite och är fit for fight igen när lill-karln vaknar, jag kan ju låssas iaf!
.
So looooong!


Sjukling..

Japp, sjukling va namnet! Jag är förkyld o har ont i halsen som ett svin! Det här är ju inte okej, imorrn ska Janne jobba 8-17 hur ska det gå? Ja det återstår att se, jag knaprar alvedon och äter halstabletter som smakar kartong, hostar rakblad o vilar för fulla muggar!
.
I fredags vare kalas för Jannes twins, dom vart hela 11 bast! Fick massor av finfina presenter och nöjda vart dom, mycket bra, mycket bra! Mamma, moster o mina kusiner kom hit o fikade o åt gó-middag så de va trevligt, jag började dock bli sjuk då så jag va slöast i världen o försökte orka men tillslut gav jag upp o flyttade över till sängläge!
Igår var det Oscars dop, en kompis till Jannes son, jag fick skippa det dopet tråkigt nog och låg och sov enda tills dom kom hem halv fyra på eftermiddagen.. slut.se! Men nu ere dax att bli frisk för jag har inte tid att vara sjukling när karln ska jobba!
Lilleman e lite sjuk med så han har varit lite halvkinkig från och till men de e inte konstigt de, de e inte lätt att vara jätteliten o sjuk inte, blir säng-gos på hög nivå imorrn för oss 2! Älskade lilla vän!
.
.
.
.

Min stora panda ♥

Va på Gläntan o mätte och vägde lilleman i onsdags! Han är nu 72 cm lång och väger 8255 gram! Långa killen!
Min älskade stora panda =D
E lite nojig över att han e lite smal, fast han är ju inte smal, jag tycker han är rätt normal o ser lite tjockis ut men jämför man med massa andra bebisar i hans ålder så e han långa killen o ser smal ut! Men jag tycker min prins e perfekt ja! Har höjt så han får 210 i ersättning nu plus mellanmål med smakportioner, han växer ju så det knakar så vi kände att det va dax med lite mer mat ヅ
.
.
.
Sötast i hela världen!

Ugly naked peddo!

Japp, så heter en av Majas grannar numera! Lilli fyllde år i torsdags så det va tårt, fika och presenttajm som vi hade hemma hos Maja i hennes nya lägenhet! Till vår fasa under fikastunden ser jag en karl som står o glor in på oss järnet, han bryr sej först inte att vi upptäckt honom så han står kvar och spanar, sen går han, vi struntar i det och fortsätter surra..
Lilli tror att hon är fyndig och drar ett skämt att jag har en röd laser i ansiktet, jag tror inte ni förstår hur rädd jag blev, jag såg döden i vitögat, jag hann inte ens få hjärtinfarkt, jag fick världens största kalldusch med tanken att nu dör jag, nu är det över, inget annat hann jag tänka, jag fick ju självklart för mej att jag hade en stråle i pannan och skulle bli skjuten som på film, Lilli fick ta tillbaka sitt "fyndiga" skämt väldigt fort när hon såg min min hahaha jävla cp! Det va jättehemskt!
Till vår fasa står karln i fönstret igen lite senare, men nu i ett mörkare rum, han gömmer sej, sen ere samma visa igen, han va rikitgt creapy faktiskt, Maja vart ju livrädd och jag o Lilli fick lugna ner damen o säga massa bra saker men jag vet inte, han va faktiskt inte alls okej, jag tänkte fota honom men vi ångrade oss om han skulle se det, vi kom på det perfekta namnet iallafall; ugly naked peddo! Lilli har ju en tjej mittemot sej som hon kallar ugly naked girl så det va perfekt, vi kanske skulle presentera som för varandra? Jaa, varför inte?!
.
.

Mycket har hänt idag..

Okej jag kan ju börja med att skriva skjut mej..
.
Dagen började med att jag återigen har blivit buss-rasist!
Där står jag och väntar på 4an som ska komma om 10 minuter ungefär.. väl när bussen kommer är det en annan mamma som stått i busskuren längre än mej och väntat så givetvis antar jag att hon ska med bussen som kommer nu.. efter 5-10 sekunder fattar jag att hon faktiskt inte ska med den bussen ändå och jag börjar röra mej mot dörren (hon står framför mej).. ne men då åker bussen iväg?! Hallå?! Mamman kunde väl ha hintat att hon inte skulle med bussen och busschauffören kan söka nytt jobb om den inte kan vänta 10 sekunder.. idioter!
Jag frågar helt paff om bussen va full men det va den inte, busschauffören har alltså inte tid att vänta nåra sekunder på att man ska gå på utan man ska helt enkelt flyga på, ja så är det nog! Mamman och hennes kompis säger att 14 kommer om typ 5 minuter.. jaha? OCH?! Tänker jag fly förbannad.. jag går för fan inte till busskuren för att stå där och vänta i 10 minuter för att se bussen jag tänkt åka med åka iväg framför näsan på mej för att jättegärna vänta 5 minuter till i kylan!
.
Nu till nåt annat..
.
Va på öpnna förskolan idag, var hur trevligt som helst! Lilla Engla kom äntligen idag med, och i vanlig ordning vart det tjusning för Kian o henne, är inte det här gulligt så säg:
.

.

.

.
Ojojoj va mammas hjärta smälte, dom är ju för söta =D
.
Efter öppna gled jag o Carro på stan, kikade efter en vinterjacka men hittade ingen, ska gå nån dag utan barnvagn så man kan kolla bättre och testa lättare osv, men det får bli nästa vecka nångång! Köpte såndär halsduk man drar över huvudet till kian o även tjocksockar o vintersockar, det var nämligen planerat för pulkåkning när vi kom hem!
.
Väl hemma åt vi och skulle klä på oss, som vanligt blir Kian vansinnig när man ska klä på honom overallen och skrek för kung och forterland och tog till med det allra högsta skriket (även som vanligt) när mössan skulle på! När jag väl fått på honom allt och är lite lätt döv och lite lätt svettig somnar han helt plötsligt så jag lägger honom på skötbordet medan jag ska skynda mej på med mina kläder..
Tyckte han va så gullig när han låg där på bordet så jag beslutar mej för att ta ett kort på honom med mobilen.. det skulle jag INTE ha gjort..
Mobilen slinter ur min hand.. toalettlocket är uppe.. mobilen faller mot hanten på skötbordet.. den går i 3 delar.. och... *trumvirvlaaaar* alla delar landar i toaletteeeeeen! Yeeeey! Jävla skit!
Jag får panik när jag ser vad som håller på att hända och skriker till, Kian stackarn, ligger ju på skötbordet o sussar och blir självklart livrädd och jättelessen, där står jag och har panik-fiskat upp mobilen med händerna, slängt mej under vattenkranen, tagit upp min stackars bebis och tröstar stackarn.. allt detta för att vi ska åka pulka..
Jaja, efter allt är lugnt ger jag inte upp, vi ska åka pulka, går över till Anneli (det är jag Kian Anneli Milan o Neo som ska åka pulka), Milan o Neo är för trötta så dom måste stanna inne och det slutar med att jag och Kian åker pulka själva.. jag tror dock inte Kian tyckte det va särskilt roligt för den lilla mannen satt och suckade! hahaha!
.

.
Väl hemma igen är det powernap-dax för lilleman, lägger han i spjälisen och sätter mej vid stationära datorn för bloggning, men det kan jag glömma, internet funkar inte på den..
Tar upp bärbara, YES, internet funkar på den, jag sätter mej ner och ska sätta igång.. datorn dör.. - Tackarrr!
- Döda mej nån!
Nehe skit i det då, lilleman kan inte somna riktigt så jag lägger mej o ska sussa med honom i våran stora säng istället, där somnar han jämt och det är hur mysigt som helst att sova med honom! Väl i sängen vill han ligga huvud mot huvud annars vaknar han till, jättemysigt det med,  MEN, Kian har som jag sagt tidigare en grej för sej, han tycker att det är jätteskönt att skaka på huvudet o somna till det, nu va det ju bara så att han hade tutten i munnen med och skakade på huvudet jättefort, vilken resulterar i att det även blir hårt - han skakar med sin hårda tutte rakt in i min läpp o jäklar va ont det gjorde men jaja tänker jag, han e ju för söt för att blir arg på, ska försöka sova igen, samma visa igen, fast i mitt öga - skitont igen, sen början han dra mej i kinden med sina hårda nypor, då får jag nog och går väl upp då.. såå här sitter jag, lite lätt bitter o väntar på att karln ska komma hem så jag kan få beklaga mej lite för honom hah!
.
Jag önskar jag kunde ha fått sova bort några delar av denna dag hahaha, Vi hörs!
.
.
.
Ja men just det, jag glömde berätta, när vi va på JC skulle jag prova en jacka, råkar hänga jackan i mitt hår med klädhängaren för jag orkade inte borta håret igårkväll när jag tvättat det o slängde ihop det i en tofs så det va tovigt och bra för att just passa till att hänga en jacka i det!

rövsvett.se

Herre! Precis hemkommen från ett dödspass på gymmet! Tog till med crosstrainern, först körde jag weight loss 30 min och sedan intervall 30 minuter, trodde jag skulle avlida men kämpade mej igenom passet ändå.
Ett hett tips är ju att kanske inte träna med mörkblå leggins, det kan resultera i att det syns att man har rövsvett.se... ja, som i mitt fall..
.
.
Synd man har en skitkamera, det syns lite iallafall, no more blue leggins för min del när jag tränar iaf haha!
.
Nu blire kaffe o backgamon sen ska jag bada med vårat lilla bustroll ♥
.

Det här måste vara den sötaste grisen jag nånsin sett!

.
Jag är kär, jag önskar mej en sånhär i julklapp!

Farsdag o dop!

Igår vare farsdag, Kians första gång han skulle fira sin pappa på hans dag =) Vi klev upp och överraskade med lyxfrukost och paket ヅ Han fick ett örngott där det står världens bästa pappa på osså fick han en kopp med bild på Kian där det står "Jag älskar min pappa"!
.
.
Hade turen och fick frulle på sängen imorse med resterna, så jäkla gott mmmme =D
.
Det va även dop på listan igår, vid 11 befann vi oss i Frösö Kyrka på Alvas dop, Sandras dotter! Det var jättefint o lillflickan va så tjusig så ヅ Har hört att Sandra e grym på att sjunga och det stämde ju bra nog, jag rös när hon sjung, känslorna svallade dock över o tårarna började spruta så en annan fick ta över och sjunga efter ett litet tag =P, men tro jag de, det va ju hennes dotters dop ♥
.
.
.
.
Gudföräldrarna Madde o Glenn ヅ
.
.
.
.
.
Men alltsååå nu blir jag ju lite bitter här, sitter o fikar mina kakor som jag bakat medan jag skriver.. blöH säger jag bara, dom som smakat säger att dom e skitgoda men alltsååå blöH.. ne jag vet inte, de va inget för mej de där.. haha jälla skit! Jaja, jag får väl vara utan då!
Jaha, nu vart jag bitter x2, skulle boka in mej bodypump nu ikväll, ne men de va fullt.. alltså va fan haha, skjut mej.. jaja, jag kör väl gymmet då! Jag som va så sugen!
.
Ne nu ska jag bju lilleman på gröt, han kallar, nu ere inge kul på mattan längre!

Kass

Guuud va kass jag har blivit på att uppdatera måste jag erkänna, ska försöka skärpa mej..
.
Jäklar vad jag har blivit koffeinberoende.. inte bra.. dricker massa kaffe om dagarna och dricker även powerkings.. kaffe fine, men måste jag slurpa powers med hah? Ska försöka kamma mej på den fronten men vi får se, inget jag lider av direkt, smaskigt ere!
.
Va och bowlade häromdagen, får alltid så ont i asset dagen efter, kan det va pga av min schyssta stil? Janne fick mej in action haha..
.
.
Va över till Jossan o hängde ett gäng timmar, kollade på en film som hon o Johan fick i bröllopspresent, är från när dom va yngre.. år 2004 tror jag det va, bryne va oxå med på filmen fy faan va jag skratta hahah, tur de inte finns sånnadär filmer från då på mej haha!
Leon va jättegó med Kian som vanligt, han ville kramas massor, så jäkla gulligt =D
Här är kompisarna:
.
.
Trodde det skulle vara pain in the ass att vara ute och gå när det snöar och är kallt, men det är ju inte så farligt, va riktigt mysigt på hemvägen när jag o Emma traskade i mörkret på gångvägarna o surrade, jag som suttit och ojjat mej att det är så synd om mej för att det snöar och jag känner mej "handikappad" och inte kan göra så mycket om de snöar.. om det inte är alltför kallt ere ju bara mysigt! Ska köpa mej en ny jacka som täcker röven och en varm stor halsduk så blir det här nog bra, då kan jag o Kian ta oss en promenix lite då och då sålänge graderna tillåter för lilleman!
.
.
Imorrn har jag tänkt ha bak-tajm igen, ska göra snickerskakor, hallontoscamuffins och cheesecake brownies.. tänkte fylla frysen med fika igen, jag älskar fika, fika e fan the shit!
.
Gonatt, nu sussar vi! Kärlek ♥
.

Reunion

Hade en liten reunion härom dagen! Camilla va i stan så beslutade oss för ett ses, mycket trevligt, fikade o hängde hemma hos Lilli ヅ Gófika o surr blev det, kul att ses igen!
.
Glömde min kamera hos Lilli som jag skrev förut, men jag va o hämtade den igår.. när jag hoppar ur hissen och börjar gå mot Lilli o Virres dörr hör jag Lilli lite lätt fly förbannad o gormar nåt i stil med "MEN JAG SKITER FULLSTÄNDIGT I DET" jag pingar på och Lilli öppnar, jag kollar in en aning skeptiskt och frågor om dom har 3e världskriget varav jag får till svar att "Ne alltså jag o Victor bara diskuterar o jämför världens undergång och barnen i afrika"..
Okeeej, hahaha, dom e inte helt okej dom där 2 hahaha!
.
Här e iaf bilder från då och kalaset!
.
.
.
.
.
.
.
.
Lilla hjärtat tog och rullade en gång idag oxå, om man lägger han på rygg så rullar han till mage nästan jämt o sen ska han ligga så o spana, duktiga killen ♥

Graviditeten (snodd av Kickan)

*Vilka var dina favorit kläder? : Mina svarta mjukisar och nån av Jannes stora tröjor (är fortfarande haha)
*Vad var din/dina favorit rätter? : Vad jag minns så hade jag ingen favvorätt
*Vad var dina/din favorit dryck? : Nåt med kolsyra! O tusen liter vatten på nätterna!
*Vad tyckte du inte om? : Hmm viss matos, vissa lukter sen minns ja inte
*Vad var du mest sugen på? : Nåt att dricka konstant..
*Hade du halsbränna? : Nja, lite på slutet nångång bara
*Hade du sammandragningar? : Nope
*Mådde du illa? : Som en gris i början, tur de försvann sen
*Vilken sovställning var bäst? : Höger sida tror jag de va, men helst ville man ju såklart ligga på magen o de gick ju bra haha
*När var din BF dag? : 17e juni
*Gick du över tiden? : Nähä? Bara 12 dagar.. INTE okej!
*Hur mycket gick du upp i vikt? : 19 pannor
*Hade du mycket vätska i kroppen? : Ooohja, skitmycket!
*Gnällde/klagade du? : Hahaha, ja jo, en hel del, va skittrött, hade foglossning, ischias och ont i ryggen o svårt att andas när man va tillräckligt stor..
*Vad trodde du det var för kön? : Jag trodde det va en pojke men vågade inte riktigt tro det ändå så jag låssades att jag trodde de va en tjej för jag ville så gärna ha en kille först ;)
*Visste du vad det var för kön? : Jajjamensan, fick veta att det va en kille på UL =D
*Hur låg ditt SF mått? : Gosh, jag minns faktsikt inte det
*Hur ville du att din förlossning skulle se ut? : Att det skulle gå rätt fort och inte göra så ont o vara lättsam
*Hur ser du på graviditeten idag? Alltsåå jag kan ju göra om det för det va ju lätt värt det såhär i efterhand men det är ju inget hit direkt.. inte sådär jättespännande att vara en haltande valross
Förlossningen

*När började din förlossning? : Hade förvärkar i 2 dagar men själva förlossningen började på riktigt med 29e juni på morron
*När åkte du/ni in till förlossningen? : Vi åkte först in den 27e för jag hade så jävla ont, sen avtog det men kom tillbaka så vi åkte in den 28e på kvällen, fick stanna om vi ville men jag ville hem så vi åkte hem, sen på morron dagen efter vaknade jag vid 4-5 och va tvungen att entra badkaret för jag hade så sjukt ont o försökte lindra det.. va uppe o tyckte synd om mej själv nåra timmar, sen väckte jag Janne o han tyckte vi skulle in på en gång
*Vem/vilka åkte du in med? : Janne =)
*Fick du/ni åka hem igen? : Ne, inte denna gång
*Vilket sjukhus skedde förlossningen på? : Östersunds sjukhus.
*Vilka/vilken var med under förlossningen? Janne!
*Vad tyckte du var jobbigast? : När huvudet skulle ut, jävlar va rädd jag va då! Lääääskig känsla, trodde jag skulle dö faktiskt!
*Var du rädd för något? : Att det skulle vara något fel på bebisen, man vet ju aldrig!
*Hur lång tid tog det? : Ca 7 timmar
*Hur ser du på förlossningen idag? : Jag hade det nog rätt bra ändå, det tog ju ändå inte så länge om man jämför med endel andra.. Det häftigaste jag vart med om och det ondaste, men, jag gör lätt om det för det va så värt det!

Barnet

*Vad blev det för kön?: En liten karl
*Vad fick barnet för namn? Kian Kurt Paul Kronqvist
*Hur mycket vägde barnet? : 4360 g
*Hur lång var barnet? : 55 cm
*Vad var huvudomfången? : Men ojj, de minns jag inte nu
*Hur mådde barnet? : Han mådde jättebra! Ville dock inte skrika så mycket i början men sen kom det =)
.

Jaha..

Jaha, dax att blogga kanske då..
Kian har börjat vilja gå upp 7 på morgonen nu, efter han ätit då, han har gjort det 2 dagar i rad, han tänkte det idag med men jag la honom brevid mej o stoppade in tutten när han började vakna till, det slutade med att vi klev upp 10:20 ヅ
Har forskat lite på growingpeople och där står det att dom börjar vilja vara uppe mer nu i den här åldern så jag får väl försöka vänja mej vid det men det e inte lätt vill jag lova, det kommer, det kommer ;)
.
Kian har även börjat strula lite nu när han ska sova på kvällen, han har ju kommit på att han kan slänga upp fötterna på kanten av sin säng eller he dom på spjälarna o ligger där med fötterna i vädret o sparkar iväg täcket o donar som attan innan han ska sova, in med tutten ca tusen gånger oxå.. ska kanske ta o sänka sängen lite och ta ett större täcke så kanske det löser sej lite, håller tummarna för det!
.
.
Lilleman försökte även rymma från skötbordet igår, jag fick han på bild in action haha!
.
.
Igår söndags va vi iallafall på kalas, Elin fyllde 7 år =D Lillskiten börjar bli stor! =S =D Hon bjöd på 2 tårtor, krämbullar, chokladbollar o sirapskakor, snacka om svulltajm, mumma vare haha!
Hon fick massor av paket o jag tror hon vart nöjd över det mesta, det är då det är kul att köpa paket, om personen blir nöjd och glad av dom =)
Ungarna hade fikat klart och började leka i hallen medan vi andra satt och fikade fortfarande.. då kom det en stank.. nån unge hade fisit och jag började veva en aning varav Janne drar ett skämt att det kanske är min mamma som gasat och moster satt och drack kaffe och kunde inte hålla sej för skratt och sprutade ut kaffet över bordet o fy fan va roligt det va hahaha! Sen gick hon iväg 10 minuter o skrattade o skämdes en aning över sitt kaffesprutande hahahah!
Tyvärr har jag glömt kameran hemma hos Lilli så jag har inga bilder just nu, kommer kanske sen!
.
Kian va självklart snyggast på kalaset, han hade slirre och väst!
.

.
Han fick oxå paket den lilla busen, han fick en pandadräkt av Elin och en gose-häst av sin gammelmomma som var mycket god!
.
Igår vart det core cirkel med Bryne! Va riktigt irriterad på instruktören, hon pratade för mycket trams och va sjukt seg, det tog 10 minuter en kvart innan hon förklarat klart allt och fick igång oss.. ne.. sök nytt jobb tant!
Passet va iaf bra märker jag såhär i efterhand ändå trots att hon norpade massa minuter i onödan av passet, har riktigt mycket träningsvärk och det gillas ju ;) Snart bär det av till ett bodypump pass, längtar!

Pianomord

Vilka jävla idioter till grannar vi har, jag har ju klagat förut på att dom spelat piano i timmar, men nu, nu gick dom över gränsen på riktigt, imorse kl 06:20 för att vara exakt började dom spela piano i 1 timme, EN TIMME, jag var alltså tvungen att ligga mellan 06:20 - 07:20 och lyssna på det där förjävliga ljudet, jag hade mord i tankarna vill jag lova, idiotjävlar!!! Jag behöver min sömn för fan!
.
Nu till nåt annat..
.
Mixade havregrynsgröt och päron och bjöd Kian på det för ett litet tag sen, stackarn tjöjdes jättemycket och började grina haha, kanske inte va så gott med slem-gröt ヅ
Efter det va han puppa så då fick han helt enkelt sova en stund!
.
.
Han är så jäkla duktig, han vänder sej från rygg till mage massor, men han har inte riktigt kommit på att han kan välja att vända tillbaka sej på rygg igen när han vill, han kan ju det, det har han kunnat jättelänge men han kanske har glömt lite hur man gör i allt annat kämpande från ryggen till magen så tillslut blir han förbannad och gormar så får man komma och vända på han så blir han nöjd haha godingen!
.
Idag tog han o dängde babygymmet med, tror han vart arg på biet för han hade en lite het diskussion med det innan han började sparka o fäktas med hela gymmet haha han e så jävla rolig!
.

Gammnucka

Men herregud vilken gammnucka man är, va på gymmet med Bryne idag, jag tog och sprang på bandet, dumt, nu kan jag inte gå normalt med det högra benet, kan liksom inte ta ut ett helt steg med benet, jag måste smyga fram med det om det inte ska göra skitont haha.. jag förmodligen sträckt mej, vilken jävla oldie man är alltså!
.
Tog även o högg mej i fingret med vassaste kniven vi har när jag skulle va cool o leka att jag kunde hacka lök, det var oxå dumt!
.
.
Efter en snygg "ihopplåstring" med lite bomull, sprit och frystejp och en aning för långt finger fortsatte jag mina kockkunskaper i köket och gjorde köttfärsbiffar lite lätt handikappad.
.
Hörs!

Läsare!

Okej, det va 12 av 48 st som erkände att dom läser min blogg igår iallafall, de flesta visste jag om men nån ny va det allt =) Kul! Hoppas på fler erkännanden, kom igeeen nu ;)
.
Imorse va jag och Kian på babymassage, tycker det är mysigt ヅ Kian däremot hade fullt upp att försöka vända sej och kolla på alla han är så jäkla nyfiken nu haha! OCH, han lyckades för första gången vända sej från rygg till mage under massagen, DUKTIGA killen! Jäklar va stolt jag vart, han har lyckats nån gång till nu när han lekt på golvet, min stora kille =D
.
Käkat ärtor har han gjort idag med, det va lite konstig smak först verkade han tycka men sen vare nog rätt gott, kokade 2½-3 dl ärtor o mixade det med 1½ matsked flytande margarin o frös in så det finns, skoj vare o imorrn tror jag jag ger mej på att mixa o frysa in palsternacka, det har jag hört att dom brukar gilla, alltid lika spännande att stoppa in nåt nytt i munnen på honom ;)
.
.
.
Janne tycker att Kian ser ut som en rotsak i den här mössan haha, stackarn, mössan han brukar ha va i bilen, o ja, han kanske ser lite rolig ut i den här haha! ♥
.
.
Va på bokdypump med Maja i måndags o fy fan va träningsvärk jag har och har haft, det börjar bli bättre men det har inte vart okej, han har gått som en nucka o gnällt massor haha, imorrn blire nya tag med Bryne som ska börja träna på StepIn nu =D Blir motion och mage i gymmet, längtar!
.
Ne, ska ta och slå in massa paket till alla födelsedagsbarn som fyller år nu framöver och sen blire bad och myspys med lillhjärtat!

Smakportioner o sölerier ;)

Var iväg på öppna förskolan för möte på bvc om smakportioner, vi tillhör egentligen inte den gruppen på z-gränd längre pga av flytten till Torvalla men iochmed att vi hänger ihop fortfarande och Kian precis börjat med smakportioner så fick vi med komma!
Lärde mej inte så mycket nytt, Janne har lärt mej det mesta redan han har ju koll sen innan, skönt att han kan det mesta sen innan faktiskt även fast vi gör på hans och mitt sätt ヅ
Fick lite broschyrer med förlag om rätter och så så här ska lagas mat o frysas i iskuber!
.
Köpte en haklapp med ficka på som jag testade nu på kvällen när han åt banan, den va hur bra som helst, bananen han spottade ut gled ner i fickan istället för överallt på kläderna, sen vare bara att skölja av den o hänga den på tork inför bästa måltid.
.
.
Eller okej jag skämta, texten ovanför skrev jag precis innan jag bjöd lilleman på gröt (med en skopa för lite grötpulver i så den vart lite rinnande, jag tyckte den va lite lös men jaja, bättre lycka nästa gång med doseringen heh).
Såhär såg det ut första gången han åt gröt utan haklapp;
.
.
.
Och såhär såg han ut nu efter han åt med haklapp;
.
.
Jaja, men jag ska ändå använda haklappen, vi får öva haha ;) Skit oxå ;) Jag kunde väl få drömma iallafall haha!
.
Jag kan inte förstå hur man kan känna sån speciell kärlek till någon på det här sättet, man har sånt fruktansvärt starkt band med sitt barn, det är helt obeskrivligt! Älskar och kommer jag alltid älska min fina Kian, inget kan ta min kärlek till honom ifrån mej ♥

Tvättmaskinen har fått spel..

Alltså jag klarar inte av det här riktigt, ibland när man tvättar så har maskinen börjat hoppa skitmycket och det låter som att det är nån som som knackar skithögt på nån dörr här i lägenheten, fan jag får ju hjärtinfarkt av detta!

Vilka läser min blogg?

Såg att det var 42 st som läste min blogg igår, vilka är ni som läser? Skulle vara kul att veta =) Lämna gärna kommentar och bloggadress så jag kan kika in hos er med, ja när tid finns över ;)
.

Att hälsa på lejonet!

Här är alltså lejonet:
.
.
Såhär ser kaffet ut som man får av honom:
.
.
Vart lite upprörd av erbjudandet, han hade kokat vatten och slängt i bryggkaffe o rört om, det såg mycket smakfullt ut haha, men efter ett tag fick jag tillslut min vilja igenom och han han offrade sej o bryggde det istället, det vart mycket bättre, tack Martin!

Förra veckans träning!

Förra veckan tränade jag tisdag, onsdag, torsdag och söndag.
Maja har vart min följeslagare och blir det tills imorrn då hennes gratisvecka tar slut, så jäkla trist, har haft skitkul tillsammans när vi tränat så det kommer jag sakna!
.
I tisdags gymmade vi, 20 minuter kondition, sen ben, rumpa, lite armar och mage. Testade även en såndär stor vibrationsplatta som dom har, så jävla kul, tror på den där grejen, ska försöka vibrera 5-10 min varje gång jag tränar inne i stan!
.
I onsdags testade vi på BodyBalance - en blandning av yoga, tai chi och pilates. Man tränar styrka, balans och rörlighet till mjuk musik.
.
.
Det var inget för mej, jag vill bli svettig och känna att jag verkligen tränat hårt och vara slut i kroppen efter ett pass, men det där var inte alls jobbigt och kändes som ett onödigt pass så det blir nog inge mer av det för min del.
.
I torsdags testade vi på BodyCombat - tekniker från karate, taekwando, capoeira, boxing och muay thai.
.
.
Här vart man ju iallafall slut och jag kan ju rekommendera att man kanske ska ha lite armmuskler iallafall innan man ger sej på detta haha, jag är så sjukt vek i armarna och höll på tappa dom ett tag men jag klarade mej igenom passet trots allt, riktigt jobbigt pass enligt mej och jag skulle kunna gå på det igen!
.
I söndags gick jag på Aquamedel - vattengympa på medelnivå. Efter det simmade jag 10 längder.
.
.
Det var jag, 50+arna och gravida tjejer som deltog i detta pass haha, men det va faktiskt kul, tanterna va så trevliga så ;) Ett bra och roligt pass, kan tänka mej att gå på det fler gånger faktiskt helt klart!

RSS 2.0