Big brother..

Rodney!
HAHAHA jag döööööör, det här är fan bland det pinsammaste jag sett!
Såhär gör alltså Rodney efter att ha legat med Sanna:


Katta i ett nötskal som vanligt

Jag är faktiskt aningen paff över mina gärningar idag.. Har vart värsta husmorn och det är inte riktigt min grej. Började med att gå upp med lill-tuss vid kl 6 i vanlig ordning dårå, myste, åt välling o så. Vid halv 8 när Janne åkte på jobbet fick jag nåt fel, jag började kocka klart Kians maträtter, kockade fram till 11 nånstans, finns 2 våningar med mat nu! Städade även hela lägenheten, jag är lite lätt brydd att jag gjort alla dessa doningar idag, men faan va nöjd!
.
Nu till min story..
.
Måste nu berätta om igår när jag fick för mej att jag skulle börja kocka massor. Klev upp med tuss (Kian heter som ni kanske förstått tuss/tussen o allt med tuss oxå haha) vid kl 6 o skjutsade Janne på jobbet till 8 så vi kunde ha bilen, det va ju den 25e, vi va ju rika igen, eller NEHE, det va visst den 24e, det märkte jag på E14.. jag fick givetvis damp och ville dö, va fan gör jag utanför dörren iordninggjord innan 8 o va fan ska jag med bilenjäveln till o handla om jag inte har nå jävla pengar liksom..
Iallafall tog jag mej samman och gav inte upp mitt beslut, jag åkte hem från Valla, hem, in med mej och Kian, överförde pengar från sparkontot och "lånade" av det tills idag, stoppade in Kian i bilen och åkte till Willys, shoppade massa mat.. packade in i bilen, hänger nycklarna på kundvagnen, lämnar tillbaka den, in med Kian i bilen och ska åka, vart faan e nycklarna? Hjärnan går på högvarv och jag kommer på att jag hänt dom på vagnen, de e bara att lubba till vagnen o tillbaka till bilen, det gick bra, pjuuuuh!
.
Jag ringer Emma för en promenix i solen och tvingar även henne att vara min assistent i köket (grymt snäll tjej den där Emma ;), vi kockar för fullt, jag ska hämta Janne kl 17, damn, klockan börjar närma sej.. vi hinner med 2 rätter.. håller på med en 3e, jävla skit, klockan är väldigt nära nu, nu ere bråttom som fan, skyndar att koka klart  det som ska va i den rätten, mixar kyckligen så den inte blir hård, släpper det o får fortsätta sen, nu ska jag skynda på med Kians overall o ut till bilen, OH NOOOO, Kian har monsterbajsat, jag måste av med allt o tvätta honom i handfatet, det pingar på dörren, in kommer Peji o ska hämta sin verktygslåda, jag fortsätter tvättningen o tvingar han att hjälpa till med blöja o påklädning för jag e så stressad haha, han gulligullar med Kian o känner om han blivit stora killen o fått nån tand, HAN HAR FÅTT EN TAND, jag blir helt till mej o måste givetvis känna själv, hur kan jag ha missat detta?, den måste ha kommit idag, wohoooe, men jag fick inte för Kian så jag gav upp efter nåra försök, in i bilen, vi vart 20 min sen, jag ringer till Janne och "hundögar mej" i telefonen och säger att jag äääälskar honom precis innan vi e framme så han inte ska mörda mej, men de va luuuuugnt, nu är allt bra igen!
.
Så det va min härliga story! Imorrn åker vi till Mörsil o sover där ska bli riktigt najs!

Tooth!

Wohoooe Kian har fått sin första tand idag =D 5 dagar innan han fyller 8 månader!
JAG ÄR SÅ STOLT =D

Core!

Testade på Core idag, det va rätt kul, shirre vad jag svettades, och balans på en boll e ju inte riktigt min starka sida haha, men jag kämpade och tog mej igenom passet utan att rulla i backen thank god =) Det va en tant bakom mej som fes flera gånger på bollen, högt.. did she have slappt anal?
Nåja, blev iallafall 20 min på bandet efteråt o jag hoppas på grym träningsvärk imorrn!

Värmen, Hallååå?

Hallå vart är värmen? Kollade vädret och det är -18 grader idag, ännu kallare än igår.. När vänder det och blir våååår? Jag längtar skitmycket ju! Längtar efter att kunna gå promenader utan att frysa arslet av sej och kunna vara ute en stund!
Igår tog vi oss en promenix, den blev bara en halvtimme för faan va kallt det va märkte jag när vi klev utanför dörren, solen sken o det såg hur härligt ut som helst så jag körde utan mössa, höll på frysa pannan av mej innan vi kom innanför dörren haha, bra jobbat!
.
Sunbrillsen på när solen skiner skarpt ;)
.
.
Lilleman är inte lika snorig idag men hostan är inte okej.. han hostar, hostar och hostar tills han nästan tjöjs stackarn och sprutan med medicinen hatar han.. han blir argast i stan när han ser att den eller snorsugen är på g!
Bada däremot är nog en av hans favoritsysslor, jäklar vad han plaskar o grodar, he loves it! =) Igår vart det bad 2 gånger, en gång med mej efter promenaden o en gång med pappsen på kvällskvisten =D
.
.

Helgen!

Hallå, vi är fortfarande sjuka här hemma.. inte okej.. jag är inte så dålig men känner av i halsen fortfarande lite från och till. Janne e klen lite från och till. Kian är fortfarande snorig och har fått världens hosta, hur länge ska detta hålla i sej?
Igår fick jag iallafall nog för Kian ska inte behöva ha det såhär, ringde Torvalla Hälsocentral för 4e gången och för första gången vart vi inte nekade att komma dit - Tack! Dom tog blodprov, lyssnade på lungorna, kikade öronen, tempen och halsen. Han har en vanlig förkylning som inte vill ge sej bara, men fick flytande Bricanyl mot hostan så nu är jag nöjd. Det e ju faktiskt faan att man ska behöva ringa massa gånger innan man får komma..!
.
Iallafall..
.
I fredags var det dax att ta oss utanför dörren och hitta på nåt tyckte jag, orkar inte sitta inne hela dagarna, man blir ju depremerad tillslut. Vi tog bilen och åkte till mammas jobb och hälsade på! Kian fick sitta på bordet och fika i fikarummet och gillade även mammas kontor väldigt mycket! Han ville sitta och ligga på tangentbordet annars vart han lite upprörd haha!
.
.
.
.
Lördagen va min och Jannes efterlängtade utekväll tillsammans, vi va först på förgalej och sen blev det O´learys mestadels, som vanligt va jag lite överallt haha! Hade grym träningsvärk dagen efter på massa konstiga ställen, jag lyckas jämt!
Lilleman spenderade kvällen med sin homie - Momma! Han gillar henne skarpt =)
.
.
.
.
Maja don´t kill me haha, va tvungen att lägga upp den här bilden hon ser ju skitläskig ut!
.
.
.
.
Söndagen är väl inte så svår att räkna ut hur den spenderades.. låg dåliga hemma hos mamma tills på kvällen, åt pizza och drack massa cola o vart tjocka osså glömde jag min mobil på förfesten och bruden svarade aldrig i telefonen, vi gick dit, dörren va upplåst, vi ringde på min mobil, den hördes, vi ringde henne mobil igen men den hördes inte så vi antog att hon inte va hemma och jag kunde ju inte direkt öppna dörren o gå in o ta den, ytterst frustrerande!
Väntade, väntade och väntade, inte ett knyst, vid halv nio på kvällen begav vi oss dit igen, ringde på min mobil, då hördes inte den, inte hennes heller men såg att dörren va upplåst (fick lite lätt panik) så jag öppnade och hallåade och där låg hon i mörkret lite lätt döende med min mobil i sängen?!.. aja, jag fick tillbaka den tillslut iallafall men herre vilket strul!
.
Satt bänkad i soffan framför tvn kl 21 och kollade på BigBrotherpremiären, ska följa det slaviskt haha! Hoppas nån blir intresserad av transan, det skulle vara ytterst spännande med reaktionen när hon berättar att hon va kille först! Även att turksen i glashuset verkar roligast enligt mej!
.

Halv sju!

Helt okej, Kian vaknade halv sju idag, 06:30 hörrni, inte FEM =D Jag är helnöjd iallafall! Nu var det ju faktiskt lite rimligt att gå upp, igår var det ju fasen fortfarande natt, enligt mej!
.
Veckans träning är slutförd, känns skitbra! 3 pass bodypump  och 1 gympass! Har haft grym träningsvärk, tror jag ska dela upp pump-passen med lite mer mellanrum haha, va aningen osäker om jag skulle ta mej igenom hela ena passet där ett tag ;)
.
Kian är ute och kryper o terroriserar i vanlig ordning, han drog precis ut sladden till plattången när ena syrran plattade håret haha, det gjorde han rätt i ;)
.
Mammas cooling!
.

IT´S ALIIIIVE

Yeeey! Datorn is alive igen =D Janne återupplivade den tydligen inatt när han kom hem, det gillas skarpt för vad fasen ska man göra såhär innan morronkvisten när sonen vill se på Teletubbies och jag helst inte? =)
.
Kian beslutade sej att vakna 5, ja FEM imorse, för 1 timme och tjugo minuter sen.. Hallå liksom?
Jag hoppas för guds skull att detta är en engångsföreteelse, det va liiite väl tidigt.. är klockan nåt på 06 på morron kan jag väl gå upp då, men innan 06 är det faktiskt inte okej. Jag hoppas han blir trött snart och vill sova igen för det vill hans mamma, she loooves to sleep!
.
Såhäääär ska vi göra snart Kian, okej? ♥
.

Jaha...

Jaha... då har bärbara datorn tagit livet av sej... sladden har blivit glapp och batteriet laddas inte så ja, den dog helt enkelt.. jag hoppas det bara är nåt enkelt fel så jag har fel eller den blivit cp för en liten stund bara som den kan bli ibland.. nu har detta fel aldrig uppstått förut dock..
NE, jag är inte bitter..

8 timmar!

Värsta lyxen, Kian somnade kl 22 igår och sov till kl 6 imorse =) Han vaknade bara 2 gånger och ville ha nappen och även att jag somnade oxå vid 22 vilket betyder att jag fått ungefär hela 8 timmars sömn inatt wohooe! Brukar nästan alltid vara uppe sent efter att Kian somnat och det är alltid mest synd om mej i hela världen när jag måste gå upp vid 06 dagen efter men idag gick det ju faktiskt bra haha!
.
Kl. 10 blir det gymmet, ska crossa och döda magen tänkte jag! Har grym träningsvärk i låren och triceps, minns inte sist jag hade såhär ont, men träningen goes on ;)

Skakarn

Gudars skymningar vad det kändes att jag inte tränat på en vecka när jag va på pumpen. Mina ben skakade som aldrig förr på en gång och det höll i sej hela passet, asplövs-Katta kunde man kalla mej!
Känner att jag kommer få grym träningsvärk i armarna men imorrn kör jag igen, pump kl 12 it is!
.
Ska hoppa in i duschen o ta och stoppa min lilla nakenfis i säng, han står framför tvn naken och kollar på Teletubbies haha, så söt ♥

Veckans träningsplan

Om allt går enligt planer ser min veckas träningsplan ut såhär:
.
Måndag: Bodypump 18:00
.
Tisdag: Bodypump 12:00
.
Onsdag: Gymmet
.
Torsdag: Bodypump 16:30
.
Fredag: Vila
.
Lördag: Vila
.
Söndag: Vila
.
Finally är jag redo att träna igen, känner mej inte sjuk längre thank god, längtar så jäkla mycket tills ikväll när jag får pumpa! I love it! Har känt mej som en potatis här hemma och den känslan gillar jag icke! Vill träna, behöver träna för att må riktigt bra! I´m ready for this week!

Gulltratt


GILLA

Nu kan du gilla mina inlägg istället för att lämna kommentar!
Givetvis uppskattar jag kommentarer mest, men skoj med knappen med =)

What a daaay!

Igår började mina bravader med att hjälpa Lilli att hämta hennes säng på Mio, hon va ungefär en halvtimme sen och jag va aningen stressad och lite upprörd, vi skulle ju vara på Modellab om 1 timme! Men vad gör man, Lilli e liksom Lilli haha!
Iallafall så klarade vi av allt inom loppet av 1 timme och en kvart, grymt gjort ändå ju!
På den tiden hann vi hämta släpvagnen, koppla på den, lasta in sängarna, åka till stan, lasta av, bli inklämd i hissen, skrika av rädsla nåra gånger för att Lilli tyckte jag körde för fort med släpvagnen och att vi skulle dö, lämna släpet i Torvalla, beställa en kall korv, hämta Janne, fastna i en korsning så jag fick damp och Janne fick ta över, hämta Maja, ta oss till stan och ja.. sen vare nog klart hahaha!
.
Här är lite bilder från dagen på Gamla Teaterna där modellab höll till:
.
.
.
.
.
.
Här är resultatet av våra parbilder:
.
.
.
.

Hår Hair Haar

Jag har tagit en bild på Kians hår, ser ni? Mitt lilla gullefjun =D
.

Status: Sjukstuga

Här hemma har vi åter igen sjukstuga, nu i form av förkylning. Kian var jättesjuk igår men bättre idag, Janne är sjuk och jag är ganska sjuk. Min mamma va här igårkväll/inatt och tog hand om Kian så vi fick sova, han sov på mammas mage från 18 till 05:15 i sträck, dom kom in och väckte mej när hon skulle på jobbet, en slut liten hjälte va han stackarn.. huvva! Men idag är han bättre, han har fortfarande den där skithostan men inte lika mycket, min plan är att vi är frisk imorrn, tror inte vi lyckas men jag kan ju få drömma ;)
.
I onsdags va John och Isse plus mammor här. Hade jättetrevligt! Älskar besök! Tvingade Eva-Lena o Carro att spela Fia med knuff med mej, för jag ville ju vinna nångång tänkte jag.. men icke! Det gick lika bra som vanligt.. jävla skitspel!
Jag är grön:
.
.
Bebislek:
.
.

Mammas groda badar!


Mysiga bästaste unge!

Tog och dammsög och moppade hela lägenheten igår, den här dammsugaren.. den är mycket spännande, speciellt där det blåser där han har handen! Såhär stod han i princip överallt, vart jag än flyttade dammsugaren haha, jag har ju haft det lättare när jag dammsugit förr så att säga ;)
.
.
.
Har varit lite halvkrassliga här hemma, feber o halsonta så vi struntade i öppna förskolan i måndaga och va även bara hemma idag med. Jossan och Joline kom på besök ändå dom, vilket uppskattades mycket =) spelade fia med knuff som jag införskaffade igår, men som jag aldrig mer ska spela med Jossan.... förlorade 5 av 5 gånger, HALLÅ?! Absolut inte okej, jag surnade ihop där på slutet hahaha!
.
Joline tog sej ett surr med Kian haha dom e för häftiga!
.
.
Nu på kvällskvisten tog vi oss ett bad och sen fikade vi kex och saft och kollade på film, världens mysigaste lilla kille har jag! Han gör mej så stolt och lycklig varje dag, älskade lilla vän! ♥
.
.
.
.
Hjälpte även mamma att plocka ur diskmaskinen efter fikat, sen vart det pyjamasbyte, välling och gonatt för min lilla terrorist, imorrn kommer det massa bebisar hit för lektajm! Vi längtar!
.

Mycket bra film!

Just nu:
.

ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN är han hemma igen =D
Janne åkte till Västerås i torsdags på dagen, när vi sa hejdå va jag tvungen att lipa en liten skvätt haha, jag är så töntig, men jag kan inte rå för det, han betyder så mycket och han skulle ju faktiskt vara borta enda till söndagkväll ;)
Igårkväll åkte jag och Kian och hämtade honom vid tåget, faan vad jag har saknat den karln.. Jag tror både jag och Kian vart lika glada, Kian vart så glad att han skrattade haha sötast!
Äntligen har jag honom hos mej när jag somnar och när jag vaknar! Min björn! Nu får han aaaaaldrig åka ifrån oss så länge igen.. haha okej då han får väl det då, men inte än på ett tag ;)
.
ÄLSKAR DEJ!
.

Slandrom, bus och stålmannen

Uuuh har riktigt mycket träningvärk efter pump-passet idag! Blir nog ett pass imorrn med tror jag, det är så sjukt kul o det känns så braaa! När jag kom hem duschade jag o när jag va färdig hade mamma och Kian lagt sej och stängt dörren så jag tänkte passa på med en power jag med, trodde dom skulle väcka mej när dom vaknade men dom klarade sej så fint själv så jag vaknade 4 timmar senare, det tackar man för =D
.
Igår for jag, Kian, Carro och Isse till Slandrom och hälsade på Jennie och Melwin för lite surr och lek! Dom har byggt ett hus där o herre va snyggt det är! Jag önskar jag med hade ett hus som va så fint, fast jag vill inte ta hand om det.. det kan väl nånannan göra åt oss så kan vi bara bo haha?
.
.
.
.
.
Kian "anfallarn" Kronqvist! Det här är Kians nya grej, han anfaller ;) Först kommer han krypandes, han kryper väääldigt nära, sen börjar han o ska smaka på en, sen kryper han upp på en och anfaller och smakar o dregglar massor hahaha!
.
Här har ni ett exempel på hur det kan se ut:
.
.
.
Idag lekte han stålmannen.. jag låg på golvet och han skulle över mej såklart, som en ångvält (som händer väldigt ofta nuförtiden haha) Han hade börjat klättra lite.. sen helt plötsligt från ingenstans får han superkrafter och tar i med benen och flyger, jag flyger över mej?!.. Han landade på pannan, tusan oxå, men det gick bra, han vart lite rädd och lessen och jag vart en aning chockad så att säga, vad hände liksom?!
.
Haha ja, det händer mycket just nu, det är mycket roligare nu när ha♣n kan röra sej som han vill och göra massa bus istället för att bara ligga som en liten säl på golvet =)

Dagen har börjat!

Happ, uppe strax efter 6 med lilleman som va hungrig, ögonen sved som fasen men nu börjar det ordna upp sej =) Nu sitter han och kollar på I drömmarnas trädgård och det verkar vara ytterst spännande idag, han har suttit stilla i snart en halvtimme, det är rekord på länge för busen Kronqvist ;)
.
Själv så har jag käkat havregrynsgröt och dricker kaffe och laddar inför bodypumpen kl 9, har inte riktigt kunnat sova inatt för jag längtat så mycket, som ett litet barn på julafton ungefär, med myror i benen, jag är konstig, jag vet haha! Tränade även igårkväll, det va första gången för Jossan, nu är hon igång äntligen =D Hon ska även med på pumpen, det gillas, det är så kul med sällis!
.
Återkommer senare idag!

Jag sydde gardiner..

Ja, haha, det va alltså gardiner jag sydde, den lilla detaljen glömde jag visst skriva ;)
Här är iallafall resultatet:
.
.
.
Såhär ser tyget ut på nära håll:
.
.
Är mycket nöjd med resultatet, vardagsrummet vart som ett helt nytt rum, mycket mysigare och man kan välja om man vill ha gardinerna öppna eller fördragna! Skönt med tanke på att vi bor på bottenvåningen så alla kan kolla in.
.
Jag tror inte ni förstår hur nära det va att jag fick ett sammanbrott när jag höll på sy, maskinen jävlades ca tusen gånger, tråden gick av minst 30 gånger och trasslade sej ett x antal gånger, jag va så nära på att bli psykiskt störd och döda alla och slänga ut maskinjäveln genom fönstret, men jag samlade mej för det va folk i närheten!

Joserrösåatteee

Fick en jättefin kopp igår av MIN Janne ;) Finaste koppen i världen! Mamma och Kian ♥ Jag älskar den!
.
.
.
Tog och agerade sömmerska igår hela kvällen och tvingade hit mamma som fick vara min personliga nålare så sydde jag! Mycket bra! Är inte riktigt klar, ska köpa en stång idag och sätta upp så jag kan mäta hur långa dom ska vara så ska jag sy upp dom, sen e dom redo att hängas upp! Tror det kommer bli skitbra! We´ll see!
.
.
Självklart fick jag ju hjälp av godingen med ;)
.
.

Öppna förskolan o svettningar

Igår åkte vi in till stan och gick på öppna förskolan o lekte med bebisarna! Efter det kikade vi lite på stan med Carro o Isse och gick o fikade på Domus en snabbis.
.
.
.
.
Svettning nr 1 - Det största! Jag åkte rulltrappa på H&M o mundiarré o surrade skitmycket med Carro, jag kollade neråt på Carro medan jag pratade och hade till min fasa (som jag snart märker) råkat sätta vagnen lite snett.. när jag ska av så står jag fortfarande o pratar och kollar neråt för jag tror ju att allt e som vanligt, att det bara är att gå av liksom, men icke, vagnen fastnar!!! Paniken väller över mej och jag måste backa baklänges fort som fan, bakom mej åker Isse o Carro + ett mer folk, jag hann precis vinkla tillbaka vagnen o hoppa av innan jag skulle preja ner Carro och Isse som antagligen hade kört domino med resterande i rulltrappan, där snackar vi hjärtinfarkt o svettningar BIG TIME! Jag ska aldrig mer prata i en rulltrappa, inte åt fel håll iallafall!
.
Svettning nr 2 - Domus Fik! Satt och pimplade lite kaffe och surrade o Kian käkade majskrokar o fikade han med, när vi skulle gå skulle overallen på, Kian äääälskar ju sin overall, ne, han hatar den, han tar ton sådär högt så det ringer i öronen och jag försöker skynda mej samtidigt som jag försöker få honom att sluta gorma och låssas som ingenting, men egentligen rann svetten och jag ville gå under jorden en snabbis!
.
.
.
Svettning nr 3 - Ska ut från Domus och åka hem med Janne, innan ska mössan på (den skiter jag i på fiket för han skriker o jag har lite lätt panik). Tror inte Kian hatar nåt så mycket som mössan, den elaka hemska mössan, även då tog han ton så det ringde i öronen, han har sånn jäkla pipa min lilleman, man blir lite lätt döv efteråt så att säga, även då kändes det som alla kollade och även då ville jag sjunka under jorden en snabbis haha..
.
Jag har alltid haft en liten fasa om att han ska bli sådär på allmän plats.. det va lite därför jag inte ville åka buss i början haha.. det känns ju som att alla kollar och blir irreterade, iallafall dom som inte har barn själv, det behöver ju inte vara så men man blir faan svettig alltså! Men nu har jag ju varit med om det här en gång så nu e jag ju skillad och borde klara det gallant nästa gång utan svettningar ;)

RSS 2.0