Helgens bravader

Helgen har bestått av..
.
- Träning: Har kört bodypump både lördag och söndag och jäklar vilken träningvärk jag har och vet ni varför? Jo, jag har nämligen kommit på att jag har ju tränat feeeel. Visst, jag har fått träningvärk förut med men nu fattar jag ju.. Man ska inte ha de tyngsta vikterna man orkar, man ska ha tungt men man ska ha så pass så man klarar av att utföra övningen helt rätt och fullt ut! Resultatet blir MYCKET bättre!
.
Restaurangbesök: Va iväg med Jossan o Emma på Eastern Palace.. Den jävla personalen suger ju! Ne, nog för att dom i princip slängt tallrikar och bestick på en förut och frågat 4 gånger om man bestämt vad man ska beställa innan man ens hunnit kolla och sånt störigt men nu tog dom ju priset så jag har bestämt mej för aldrig mer!
Vi fick sätta oss vid bordet närmast utgången, sen kom personalen och sa att vi måste byta bord för en rullstolsbunden va tvungen att sitta där, det kan man ju förstå så visst, MEN dom sket i att visa vart vi skulle sätta oss istället så vi tog väl ett bord då bara och satte oss ner och så.. Då kom personalen.. Ne men här kan ni inte sitta, det är bokat.. JAHAAAAA.. vart faan ska vi sitta då?!
Vi fick ett skitbord och fick väl sitta där då.. vid spindelnätet med stressad personal.. Vi fick inget slängt på oss MEN, på bordet bakom flög besticken.. en personal tappade dom på golvet men det plockades upp och dukades med ändå! Papparazzi-Katta tog självklart ett kort:
.
.
Ne jag har faktiskt fått nog av den restaurangen, så gott vare inte heller! Tur jag har finfint sällskap iallafall, det blev en hel del skratt och det älskas ju =)
.
.
.
- Bio: Änglagård 3. Den va riktigt bra, skrattade flera flera gånger, speciellt åt Lena med Bena hahaha!
Hade en riktigt bra och rolig kväll, tack tjejer, ni är guld värda ♥
.
- Kortspel med karln: Har spelat en hel den chicago med Janne =) Tycker det är skitkul, måste berätta om en av gångerna.. Vi spelade ett bra tag, jag glömde att jag fick köpstopp och skulle byta ändå och då går man ju 15 minus och Janne kunde då få upp hoppet och att vinna igen, igen och igen (jag e ju senil ni vet).. När jag tillslut vann ändå trots min tusen minuspoäng vart Janne riktigt upprörd och sa att det låg en förbannelse över kortleken och slängde den i papperskorgen hahahaha
.
Och så har det vart Kian-bus och tjusning förstås =D Jäklar va fort han kryper nu! Han kommer till det rum man är i och vill vara med en och så älskar han sladdar.. sladdar är det bästa som finns! Han ääälskar att rycka i dom och smaka lite haha.. Han har även lärt sej att ställa sej upp vid bordet vilket är lite väl tidigt enligt mej, jag får ju hjärtinfart att han ska ramla o slå ihjäl sej för han e ju inte stadig på det viset än, han slår sej ju massor av gånger om dagen när han kryper så det räcker med dom hjärtinfarkterna! Han råkar ju krypa in i saker med huvudet och tippar ibland och lite sånt..
Ne, jäklar va häftigt det är att han kryper och kommer till en om man ropar nu =D Jag har världens duktigaste bebis ♥
.
.

Hurtdax

Nu är det dax att börja träna igen efter sjukveckan! Kian är tankad med välling och leker för fullt, nu blir det gröt och sen Body Pump kl. 9! It´s time to hurta!
.

Första åket!

Idag invigde vi vagnen, blev ett långt åk! Jag o Jossan tog en långis! Kian verkar trivas jättebra i nya vagnen och gillar att spana =)
.
.
Hahaha va fasen.. stackars Kian, såg nu på bilderna att hans vantar ser ju ut som krabbklor =D Ähh det är snyggt! Dom är aningen jätteförstora bara ;)
.
Måste berätta om en incident igår när vi pratar om vagnen här.. det är ju nåt fel på mej..
.
Vi va ju som ni vet o shoppade barnvagn igår, först va vi på barnens hus, sen babyproffsen och sen barnens hus igen.. iallafall, när vi varit på babyproffsen skulle vi packa oss in i bilen och åka.. då säger Janne att Kian tappat sin tutte?!
Jag får ett stort hjärnsläpp och stänger min bildörr, går med raska steg och letar efter Kian tutte.. (janne märker inte att jag går för han har fullt upp).. jag kollar noga på backen från bilen och hela vägen tillbaka till affären, in i affären, granskar golvet noga, frågar i kassan om dom fått in en röd tutte men nee..
När jag kommer tillbaka till bilen står Janne och ringer till mej och ser aningen brydd ut, men jag har lämnat mobilen hemma.. när han får syn på mej undrar han vad fasen jag håller på med? Vart tog jag vägen liksom?
.
Vadååå Kian tappade ju sin tutte säger jag, jag letade efter den?.. (fan e han dum eller tänkte jag.. Kian tappade ju tutten jag måste ju hitta den liksom..)
.
Jaaaah men det var ju bara det att Kian hade ju tappat sin tutte precis när han skulle in i bilen så Janne hade ju bara reagerat på att han tappade den och sa det högt bara.. packat in Kian, plockat upp tutten o stoppat in den i munnen, kollat upp och jag är helt spårlöst borta?.. Han letade efter mej runt bilen, gick runt den, kikade massor, o stod och ringde till mej men inte fått nå svar...
.
Hahahaha jag gör så konstiga saker ibland.. varför gjorde jag sådär?! Jag är ju faktiskt jättekonstig!

Kians nya åk ;)

Här är Kians nya åk, en Scooter 2.0!
.
.
.
.
E man en liten kung, ska man åka som en liten kung =)
Är supernöjd med vagnen, kunde inte bli nöjdare! Nu får våran långa lilla kille plats i vagnen läääänge och nu kan han spana som han vill, det är ju skitbra när man e nyfiknast i stan =D

Magsjuka AB

Anledningen till att jag inte bloggat på ett tag är för att jag dog i lördagdsnatt efter jobbet.. ja ungefär iallafall..
Fick magsjuka.. Kian fick magsjuka.. INTE okej! Fan satt på toa samtidigt som jag hade en hink framför mej o spydde i, samtidigt som jag höll på svimma.. ett tag trodde jag faktiskt att jag skulle dö, på riktigt, men jag överlevde!
.
.Magsjuka är inte min grej.. alls.. jag som har varit kaxig och sagt att jag hellre har det än att vara riktigt förkyld, täppt o hostig.. eeeh, jag tar tillbaka ALLT!
.
Kian vart oxå dålig.. han spydde mest hela natten, som tur va tog mamma hand om honom för jag låg död, (vi sov där för att jag jobbat kväll o janne med) sen på morron hämtade Janne honom o guuuud vad glad han blev, godlingen =) Det va precis som att YEEEES, ÄNTLIGEN tar pappa mej från det här skitstället haha! Sötast i stan! Han vart så glad att han började skratta när han såg pappsen sin ♥
.
Kian är fortfarande dålig i magen och gör i blöjan så fort han ätit nåt stackarn.. hoppas det vänder nu, nu räcker det! Mitt lillhjärta ska må bra jue!
Janne bjöd Kian precis på lite Proviva.. eeeh haha, jaja!

Skitmorron

Igår la jag Kian klockan åtta på kvällen och tänkte att jag skulle ta vara på tiden och sova ikapp det jag behöver och att han skulle vakna kring 7 istället för 8 då.. det gick inte som planerat..
Jag somnade nånstans efter 21 och sov tills Janne kom hem, sen hade jag svårt att somna om.. Vid kl. 3 på natten började han strula, han tappar ju alltid nappen och vill ha den nåra gånger per natt men annars sover han ju skitbra, men inatt, guuud, klockan TRE börjades strulet, sen har han vaknat mest hela natten.. gav han första vällingen kl. 5, sen sov han en liiiten stund o sen ville han inge mer så då fick han sova brevid mej en liten stund.. Vid 9, halv 10, jag minns inte, började han vara trött igen så jag beslutade mej för att lägga honom en liten stund så han fick vila.. han skrek och skrek och SKREK hur länge som helst.. iallafall 1 timme.. inget hjälpte.. jag vaggade honom, strök han över huvudet, kramades, sjöng, försökte roa honom, försökte skaka honom i vagnen, gav han välling o blablabla.. det slutade med att vi grinade ikapp med öppen mun haha, INTE okej, jag behöver sova med STORT S!

Så jävla klockrent!

Okej, det här är ganska äckligt, men så jävla klockrent! Jag gav Kian en slev han skulle få bita på lite, det var bara så att Kian spydde I sleven då hahaha!
.
Fotograf: Jossan Tensby

HAHAHAHAHAHA!

Janne e tamejfaan bäst alltså!
Det är inget fel på bilen, vi hade soppatorsk HAHAHAHA, Janne, min älskade tjej! Jag älskar dej! ♥

Mått o vikt, sen Ytterån!

Igår vare dax för mätning och vägning av Kian =) han är nu 73,5 cm och väger 9550 =D Min fina stora kille =)
.
Efter det bar det iväg till min kära vän Theres som va hemma från Norge igen i Ytterån! Kian fick paket av både henne o  Rolf, Kian vart rädd för Theres present dock haha, men vi ska tejpa över högtalarna så det inte låter så högt. Kian är nämligen väldigt känslig för för höga ljud, då fäller han ut läppen långt och sen blir han lessen =/ Det är inte alls kul att han blir rädd och lessen men den där läppen är så jäkla söt, jag älskar den, den är del av Kians charm liksom ♥
.
.
Måste btw köpa fia med knuff inom kort det är ju skitkul!
.
.
.
Kian fick egna tärningar, han hade ungefär 10 stycken ett tag men dom va väldigt roliga att slänga på golvet haha
.

Biljävel!

Jaha, igår beslutade våran bil sej för att sluta fungera mitt på E14.. gasen bara slutade fungera.. vi fick svänga åt sidan och stå där tills en bil kom och stannade och bogserade oss hem.. kul!
När vi skulle in i garaget vare ännu roligare.. det gick inte.. jag styrde medan Janne och killen som bogserade oss puttade på, det gick hur bra som helst tills vi kom till kanten in i garaget, då gick det inte mer.. Janne fick ringa Eddie som fick komma och putta på med.. jävla skitbil! Det som va ännu roligare var att vi hade precis kommit från gymmet och hade duschat där så mitt hår va blött och jag höll på frysa ihjäl en aning men det va en annan saga..
Aja, JAG ringde iallafall en verkstad såhär på morronkvisten och vi ska få komma in med bilen så fort vi får tag i nån som kan hjälpa oss att bogsera dit den, tur i oturen att vi fick komma så fort iallafall!
.

Sätta på sej blöja-trots?

Alltså allvarligt, finns det nåt som heter så?
Kian har iallafall fått för sej att inte vilja sätta på sej ny blöja utan att krångla.. han ska alltid vända på sej så han står på alla fyra eller liknande, men nu har han även börjat spänna sej som en banan eller en pinne! Nu precis innan han skulle sova vare kris, han vände sej tusen gånger, spände sej som en jag vet inte vad o vart helt vansinnig.. Fick ropa på hjälp av Jennifer som kom o höll i benen medan jag på något vis skulle få på den omöjliga lilla karln en blöja.. Han gormade o spände sej så han i princip stod på huvudet?!

Work!

Tog och tog på mej extrajobb idag och även imorrn för att få in lite extra klirr i kassan, det är aldrig fel =) Jobbade 8-12:30 idag o imorrn kör jag 9:30 - 16!
Hade hela 958 mail för att vara exakt på jobbmailen och det va ju kul.. ehh.. tror jag kom ner så jag hade ungefär 450 st kvar innan jag slutade..
.
Jag tror inte jag va så pigg som jag trodde imorse.. upptäckte att linnet va ut -och in när jag kollade mej i spegeln i hallen på jobbet, sen när jag gick på toaletten upptäckte jag även till min fasa att trosorna va ut -och in.. såååattee.. nu vet ni det hahaha!
Även att när jag kom hem från Ica Maxi som jag åkte till efter jobbet så upptäckte jag att jag hade hål i arslet på mina leggins med, inte heller okej.. Jag hade lite otur när jag klädde på mej imorse helt enkelt, bättre lycka imorrn så att säga!

Kungen!

Haha kolla in kungen!
.
.
Jävlar va ont i fötterna man får av skrillor o rädd va jag, jag måste åka nåra gånger innan jag blir säker på detta igen haha! O jag ska absolut inte ha så mycket kläder som jag pälsade på mej man blir ju svettigast i stan!
Detta ska göras om inom kort! Övning pågår!

Pulk -och mattajm

Hellooo!
Nu ska vi äta lunch och sen ska vi åka pulka på gården, så nu vet ni det!
.
.
.
Älskar min Kian, han gör mej lyckligast i världen! Godingen!
Visst är vi lika?
Nee, jag vet.. Kian är en kopia av sin pappa, han är verkligen mini-Janne på riktigt! Men kan han bli liiite lik mej iallafall då...
Munnen? Hörrni, munnen? Det är väl lite lik? eller?
Jag sitter verkligen här och försöker hitta nåt likt haha, Janne ska fan inte ha ALLT på Kian.. haha.. lite på ögonen med kanske? eller?

Nu måste ja vila!

Jahaaaa jag kanske ska slänga in ett inlägg, gymmade igår och va på bodypump ikväll och det va INTE okej, orkade liksom inte och ville bara heeeem. Pinade mej igenom passet ändå för jag kan ju inte bara gå därifrån, då får jag ju skämmas faktiskt och det orkar jag ju inte hah, men nu blire vila nån/nåra dagar för min kropp orkar inte, den måste reparera sej lite o få ny styrka!
Såhär i efterhand är jag nöjd att jag gick, har riktigt ont i armarna och håller tummarna att en dag, eeen dag, i framtiden, kanske mitt gäddhäng försvinner?.. Ja, tiden får utvisa, annars får jag väl helt enkelt ha 2 armar som fladdrar! Hett ere haha!
.
Annars då?
Kian hade en kompis här igår, det gillas väldigt mycket, lilla Isse med mamma Carro var här, vi surrade o dom små donade på med sitt =)
.
.
.
Oooch sängen är sänkt! Perfekt tycker Kian, nu kan han spana mycket bättre!
.
.
Har tvingat ner mamma i sitt förråd för att ta fram mina gamla konståkningsskridskor, hon hittade 2 par, så inom kort blire skridskoåkning fy fan va kul haha!

Working out

Gaah kom precis hem efter en långpromenad med Kian, Emma o Jossan, 1½ timme som vanligt när man går våran runda och som vanligt blir jag helt slut mot slutet och lider mej igenom o gnäller och kämpar dom sista hemska stegen hem innanför dörren haha, men det är braaa =) We can do it haha.
.
Jaha sådärja, nu drog Kian ur sladden ur datorn.. lilla skitunge haha ♥
.
Nu fortsätter vi..
Förra veckan tränade jag 5 dagar, helnöjd med den veckan!
Måndag - Bodypump
Tisdag - Gymmet
Onsdag - Promenad 1½ timme ute
Torsdag -
Fredag - Promenad 1½ timme ute
Lördag -
Söndag - Gymmet
.
Denna vecka har jag hunnit med Bodypump igår o nyss promenad 1½ timme som jag skrev!
.
Min plan imorrn är gymmet på förmiddagen =)
Jag älskar det här, det är skitkul! ♥

Öppna öppnade igår igen

Öppna Förskolan tog och öppnade igår igen, nu går inte vi på tisdagar längre för min bebis är för stor =O Förut gick vi på 0-6 månadersträffar, men nu får vi gå på 6-12 månadersträffarna istället, gud vad tiden går fort!
Det va brandövning den dagen, fick springa med alla bebisar i skitmånga trappor först ner och sen upp, jag skrattade en aning åt Carro på vägen upp och det va ju dumt för när vi väl va framme och satte oss ner igen häll jag på dö av trötthet haha, tycker det är nog jobbigt att gå upp för hundra trappor själv bara, ne men då ska man ha sin bebis under armen med de e ju 10 kg till, kalla mej flåsarn så att säga haha..
.
Det va jättekul att träffa bebisarna igen, alla har blivit så stora och kan sitta själv =D Kian är skitnära att krypa nu, han är först i sin grupp, mamma är stooolt =) Han tar sej redan fram sakta men säkert men jag misstänker att han kryper på riktigt inom kort, vi får se, det verkar lurt!
.
Här är lite bilder från dagen:
.
.
.
Vi hade lite race med grabbarna haha
.
.
.
Kian håller just nu på att riva ner och äta upp sin pappas ena tv-spel, jag hoppas i smyg att han lyckas så kanske min rival är borta och det va ju en olyckshändelse? Det kan ju inte jag rå för? haha ;)
.
Ja just det, Kian tog sin första tugga blomjord igår, jag satte han i gåstolen och gick in i köket och plockade lite, då hörde jag nåt suspekt ljud från vardagsrummet där han höll hus och gick o kikade.. Kian stod då och grävde i blomkrukan och var svart runt munnen.. hahaha godingen!
.
.
Mammas hjärta ♥

Det ser positivt ut ;)

Godmorron! Mitt lillhjärta verkar vara en liten solstråle idag, min önskan kanske gick i uppfyllelse? =)
.
.
Vaknade, gick och gjorde välling men var tydligen lite för seg så lilleman hann ta sej upp och smakade lite på sängen ;)
.
.
Ska sänka sängen så han inte tar sej upp på kanten sådär, vem vet, snart kanske han förstår hur han ska ta sej ur och det vill vi ju INTE!
.
Busetrollet ♥
.

Hua..

Hur ska jag beskriva denna dag? Gnällspik.se passar nog in på min kära son. Herregud vad han har vart gnällig idag, har inte känt igen honom alls, han brukar aldrig gnälla, bara om han e hungrig trött eller uttråkad, annars är han snällast i världen.. Vet inte alls vad felet har varit men misstänker att det är resan han varit på som tagit lite stryk på stackarn.. 100 mil på 2 dagar är inte att leka med, tänk själv att vara sprattlig som attan men måste sitta fastspänd i en bilstol i 12 timmar på 2 dagar.. Han hade iaf varit jätteduktig på resan och sovit massor o suttit och spanat o så utan att klaga nästan alls, min duktiga bebis ♥
.
.
Hoppas han mår/har det bättre imorrn och är såhär glad heeela dagen ;)

Året som gått

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja jag kläckte en bebis!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inget löfte förra året
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jaa ett helt gäng
4. Dog någon som stod dig nära? Nee!
5. Vilka länder besökte du? Inget, höll mej i Sverige
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Mer pengar!
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 29 Juni!!
8. Vad var din största framgång 2010? Att jag blivit mamma =D
9. Största misstaget? Vet ej
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jaa sjuk har jag varit, förkyld o så och skadat mej, vad ska man säga, jag hade foglossningar o ischias from hell när jag va gravid.. 
11. Bästa köpet? Våran nya bil
12. Vad spenderade du mest pengar på? Bilen
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Kian såklart =D Är stoltast o gladast i världen att jag fick just honom =)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Ne men den här frågan orkar jag inte svara på..
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Är rätt nöjd faktiskt
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit senil
18. Hur tillbringade du julen? Med familjen
19. Blev du kär i år? Ne, eller jo, om Kian räknas haha, men Janne vart jag kär i för nåra år sen redan jö!
20. Favoritprogram på TV? Desperate
21. Bästa boken du läste i år? Tror inte jag läst nån bok, eller har jag det? Jag minns inte.. 
22. Största musikaliska upptäckten ??
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Skitmycket pengar!
25. Något du önskade dig men inte fick? Ne jag tror inte det.. minns inte ;)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Firade med familjen!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jaa, sluppit ha foglossningar o ischias så jag inte kunde gååå
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Leggins
29. Vad fick dig att må bra? Janne, Kian, familjen, vännerna, träningen!
30. Vad vill du ska hända 2011? Vill komma på vad jag vill bli så jag kan börja fundera på vad jag ska göra, det är dax! Jag vill även att det ska synas resultat av träningen framöver!

Ibland går det bra..

Vaknade av att lillhjärtat vaknat och ville ha välling, matade honom och myste lite sen gick vi in i vardagsrummet och kikade på i drömmarnas trädgård!
Efter ungefär en halvtimme bajsar Kian, går och ska byta - diarré vare visst = bajs på benen o pyjamasen med! Jaja, jag torkar och tvättar och smörjer och ska precis sätta på honom bjöjan efter allt stök, Kian beslutar sej då för att kissa, ja, ungefär överallt.. happ, då blire en dusch av lilleman.. duschar torkar och smörjer in hela honom, får på han bjölan och en body.. YES äntligen klar tänkte jag, tar upp honom och ska gå iväg.. han spyr.. på bodyn OCH mej hahaha jaa vad ska man säga?..

Gårdagen!

Igår begav sej Janne, Kian, Jeffa, Mikaela o Jannes mamma ner till Smedjebacken för att fira Tina (jannes syrra) som fyllde 40, det var meningen att jag oxå skulle ner men bilen va full så jag fick stanna hemma. Har haft och har stor Kian-abstinens måste jag erkänna, han har aldrig vart borta sådär från mej så jag inte bara kan hämta honom juuu ♥
Kian o Janne kommer hem om nån timme, han trodde dom skulle vara hemma runt elva så jag sitter här o väntaaaar, jag vill kraaamas nu på en gång! ♥
.
Gårdagen spenderade jag med tjejmiddag, jag, jossan emma och skal åt tacopaj och pimplade endel vin och öl, det va hur gott som helst jag kunde inte riktigt sluta äta haha!
Vi spelade spel och surrade och skrattade järnet, även Lilli, Felicia och Maja kom förbi efter ett tag och då blev det ännu mer spelande! Hade riktigt jäkla kul, älskar er alla! Ni är guld värda!
.
.
.
.
.
.
HAHAHA måste stjäla den här bilden från Jossans blogg, jag tog den, den e så jävla rolig, hur kunde bilden gå såhär illa Jossan? hahaha! Guuud vad vi har skrattat åt denna heta bild!
.
.
Hittade även den här bilden nu när jag gick igenom gårdagens bilder hahaha, Jossans miner är helt enkelt oslagbara I LOVE them hahaha!
.
.
Min bästa vän har vart vattendunken idag, fy fan va dålig jag har varit, herregud, det här med att vara bakis är långt ifrån okej, det är först nu det börjar ordna upp sej och klockan är liksom snart tio på kvällen?!...

Ont i bena!

Okej, efter att ha tränat 3 dagar i rad så tänkte jag att det skulle vara skönt med en lagom lång promenad med systrarna T, sov inte alls bra inatt, har haft så ont i benen av träningsvärken och det kändes ungefär som när man va liten och hade sprungit så mycket så man va tvungen att springa ännu mer för att man hade myror i benen, sjukt störig känsla.. såå jag tänkte att det kanske skulle bli bra med en promenix idag för att lugna ner bena..
.
Nåja, en promenad med Kian o lite surr med syrrorna stod på listan, mycket trevligt =) dock när jag ÄNTLIGEN kom hem ville jag dö, var ute och traskade i knölig snö i över 1,5 timme med vagn (som jag övergav till Emma annars hade vi inte tagit oss hem haha), dom höll helt enkelt på att ge upp och det va inte okej att det åkte förbi massa bussar som jag starkt suktade efter haha.. 
Äh såhär i efterhand är jag väldigt nöjd och det va skönt med luft o surr, men nu blire vila två dagar..
.
.
.
.
Fick även finbesök på eftermiddagen, dom hade glömt en jacka här på nyår men jag misstänker att det va lite Kian-abstinens som infann sej med ;)
.

Gamla hoodsen!

Imorse vaknade jag av att världens finaste stack upp huvudet jätteyrvaken och surrade haha, så jäkla söt, kunde man göra nåt annat än le? Fort som attan upp med kameran ;) Gofis! ♥
.
.
Gjorde oss iordning och tog en promenix ner till mina gamla hoods för ett kärt besök =D
.
Kian:
.
.
och mamma:
.
.
Här är skolan jag gick i när jag gick i låg -och mellanstadiet, Fjällängen närmare bestämt!
.
.
Här är gamla Ica Stuten, remember? Här hängde man väldigt ofta utanför, det va coolt haha!
.
.
Här har vi höghuset jag bodde i tills jag va 17 år..
.
.
Här ja, andra våningen, jag hade mitt rum närmast till höger om porten! Under oss hade vi en kvinna som hette Olga som brukade spela skithög musik och gå omkring naken (hon flyttade långt innan oss, tror hon vart vräkt?)..
.
.
I det gula huset här nere gick jag på dagis! Nu är det ett hem för utvecklingsstörda tror jag?! På min tid som skitliten va det ett vanligt dagis med 3 avdelningar, Smulan, Mysan och Gosan har jag för mej att dom hette?!
.
.
Nu svänger vi höger och närmar oss målet ;)
.
.
Tar svängen till vänster, den här svängen har man gått och cyklat på ca sjutusen gånger.. minst..
.
.
Hööööger... snart är vi framme!
.
.
Wohoooe nu e vi framme!
.
.
Ut kommer bästaste SKAAAAAAAAAAAAAL =D
.
.
Här har vi Andréa och sötaste Sigge oxå =D
.
.
Hemma igen, mamma och Kian-gosning! ♥
.
.
Sen blev det lite blöjtajm och kikning på I Drömmarnas Trädgård! Så jäkla söt när han sitter där och spanar själv, jäklar vilken bra film det är =D
.

Nyårsafton!

Nyårsafton spenderades med la familia! Mamma fyller även år på nyårsafton så henne firade vi med, hon vart hela 48 år! 
.
.
Till förrätt åt vi toast, några fick ishavsröra med räkor och några fick skinka med dallassallad på. Själva middagen bestod av oxfilé, potatisgratäng, bea, pepparsås och sallad, sen blev de efterrätt som bestod av vienetta! Smarre och mättast i stan vart man vill jag lova!
.
Janne va svintrött och låg nerbäddad vid tolvslaget (inte okej) och Kian vägrade sova, det va som att han kände på sej att det va nåt speciellt, vi stod och spanade in raketerna för fullt på tolvslaget och det va mycket spännande ;) men sen gick även vi och dom andra och la sej! Ett lugnt och mysigt nyår helt enkelt!
.
Snyggaste nyårskillen, kostym och allt ;)
.
.
.
.
.
.

Men va faan..

Jag har precis bloggat om annandagen men det ligger publicerat under mitt förra inlägg Rehab så missa inte det ;)

Rehab

Har från och med nu till imorrn någon gång på dagen/eftermiddagen rehab, Kian är hos sin momma och ska sova över där! Jag är utmattad till tusen och behöver vila upp mej annars rasar jag ihop inom kort! Är slut.se så att säga! Min rehabdag ska jag spendera genom att lägga ansiktsmask, duscha läääänge, ta en lång massage med min väl investerade ryggmassageapparat med värme på Elgiganten, bo i sängen resten av tiden och SOVA nee ZZZZZOOVA sa jag!

RSS 2.0