Att vara dödsförkyld!

Jaa! Dödsförkyld är jag, jag snorar och fräser värre än nånsin! Men jag har jobbat hela helgen ändå, det enda jobbiga med det har väl vart att jag nyst som en gris ibland (mitt headset flög av en gång hahaha) plus att jag är skittäppt i näsan så jag har svårt att uttala vissa ord och snoret rinner så jag får sitta med en tuss i näsan för att kunna jobba som en normal människa, testade att ha två tussar så jag hade en i varje borre men då gick det verkliigen inte att uttala endel ord så jag la ner det.. fick sitta och byta borre lite då och då helt enkelt, mycket fräscht och trevligt!
 
Ja just det, jag glömde nämna att vi har 12,5 grader varmt i sovrummet och Akelius är cp och hjälper oss inte.. elementet e på full fräs och svinkallt är det, har vaknat ca 345 gånger inatt och trott att jag ska dö av köldskador!

Coolt!

Var ju som jag skrev igår och lyssnade på bebisens hjärta idag, va jättenervös att dom kanske inte skulle hitta det eller så men det gick hur bra som helst, min lilla krabat slog 152 slag i minuten o sparkades massor =D
Vilken jäkla häftig känsla man fick när man hörde dom små snabba hjärtslagen därinne. Lilla vän <3
Har inte riktigt förstått att det faktiskt ligger en liten bebis därinne, men nu har jag ju hört hjärtat och sparkarna så fattar jag äntligen att det är ju faktiskt nån därinne på riktigt!

Hjärtat!

Imorrn ska jag o Janne lyssna på bebisens hjärta =) ska bli riktigt spännande =) undra hur det låter o så =)) Nervös e jag oxå hoppas det går över snart!

Ne nu ska jag återgå till att lyssna på grannarna som spelar sin älskade musik på högsta volym! jag ska dräpa dom en vacker dag....

HAHAHA Jossan, du är ju bäst du!

HAHAHA jag dör av skratt!
Jossan har under nån veckas tid trakasserat mej med att jag ska vara intresserad av Roger i Bond söker fru! Nu fick jag ett sms av hennes kära syster att det faktiskt är Jossan själv som är smygkär i roger! Jag fick precis reda på att Jossan faktiskt häromnatten ska ha ropat ut Rogers namn i sömnen enligt hennes karl Johan HAHAHA! Snacka om avslöjad Jossan hahahah!


När mjölken försvann..

Gick hem från jobbet igår, har blivit krasslig... kul då! Så nu sitter jag här hemma och tycker lite synd om mej själv o försöker roa mej haha..

Igår på kvällen va vi och handlade mat på maxi, packade in allt i kylen och allt va bra, tills vi skulle käka.. mjölken va puts väck.. helt borta.. så vi började beskylla varandra för att ha slarvat bort den o gormade hit och dit och letade överallt men den va borta.. efter våra frustrerande försök att fatta vart den tagit vägen och beskyllt varann ett x antal gånger stegar Janne med stora steg ut i hallen och sliter upp ytterdörren, utanför står en stackars kasse helt ensammen med stora hundögon och väntar på att få komma in hahaha.. tur att ingen hade snott den, den hade ändå stått där i typ 2 timmar! Höll på dö av skratt, fick en bild framför mej att kassen såg ut såhär när Janne hittade den:




Ehh vet inte vad jag ska ha för rubrik..

Tja!
Helgen har vart helt okej, i lördags på dagen ringde jag till Emma och väckte henne och tvingade henne att följa med mej o köpa julklappar, mycket trevligt o roligt! Vart dock "påtvingad" eller ska jag säga "totaldissad-övertalad" på en affär så jag fick punga ut 500 spänn mer än planerat men jag tror nog det är värt det ändå haha men ändå INTE okej haha! Jag ska passa mej för denna karl i framtiden haha!
På kvällen vart det till att göra julgodis med Monia och det var INTE okej, varför ska det alltid bli massa tjorv när jag ska testa mej på saker i köket... iallafall så slutade det med att vi fick koka knäcken i 3, ja TRE jävla timmar.. sen höll vi på dö av frustration så vi tog helvetet och hoppades det skulle stelna någorlunda ändå.. jag ska ALDRIG NÅNSIN koka knäck igen, det finns inte en chans!!

Idag har jag bara vart hemma o myst o röjt runt med Janne =P Har nyss storstädat klart lägenheten så nu ere finfint här, har dock fått ont i min kära röv av att böja mej ner så mycket... har typ börjat få ischias eller nåt helvete, efter jag låg i sängen igår när jag kom hem höll jag på dö när jag skulle gå till toan.. satan va ont de gjorde.. jag kunde inte gå janne fick hjälpa mej o jag skrek, skratta o bölade hahaha, skulle ha filmats!

Ne nu ere duschen som kallar sen Paranormal Activity! Kommer jag kunna sova inatt utan mardrömmar? Det återstår att se!

Surprise, surpiiise!

Ho ho hooo! (kände att det va bra att börja med det såhär i juletider)
Här har det hänt mycket serrni, men jag tar och berättar det viktigaste, JAG SKA HA BEBIS! Japp så e det, jag e pregnant! Planerad födsel är 11 juni 2010 =D
Hur häftigt är inte det?! =))
Är jätteglad och nöjd över vårt beslut! Känns hur bra som helst! =) JAG ska ha en bebis liksom.. en alldeles egen <3

                                                                                               
Ne nu ska jag gå och ta hand om min stackars "man".. han är nämligen sjuk och har sååå ont i kroppen så det är JÄTTESYND om Janne nu haha, att en karl kan bli så liten ibland.. helt sjukt =D

RSS 2.0