Sunshine!

What a sunny daaaay, love, love, love!
Checkade ut från nummerupplysningen 13:30, på med solbrillorna som jag flirtade åt mej igår och ut o solen!
.
.
Mötte upp Kian, mamma och momma på vid stortorget och vandrade till badhusparken och gungade, fikade och åt årets första mjukglass och myste i solen!
Det är såå mycket roligare att vara mammaledig nu när snön är borta och solen skiner, Kian har blivit lite större och man kan hitta på saker på ett annat sätt =) Very nice!
.
.
Kian fick sej en banan och lite glass han med, mumma =)
.
.
.
.
.
Dagens drama:
Momma får för sej att hon ska hem till mamma helt plötsligt och blir arg och gormar att hon inte vill vara på stan och har aldrig velat det och tar Kians vagn som hon använder som rullator utan Kian i och går hem i rask takt till mamma som bor åt ett helt annat håll än vart vi skulle egentligen.. det va bara att följa efter bärandes på Kian haha hon är så rolig ibland min momma!
.
Äter sallad hemma hos mamma till middag och ska få med mej en låda hem, det är bara det att när mamma ska lägga burken med salladen i en plastpåse så den inte läcker i skötväskan så råkar hon hälla ut salladssaften över stackars Kian som precis kryper förbi.. haha alltså why meeeeeee hahaha stackars min Kian, han fick tvättas och byta kläder!

Glad Påsk

Nu är Kians första påsk avklarad, jäklar vilket kanonväder vi har haft idag, har kunnat ute i linne och ändå höll man på dö av värmeslag, sånt gillas skarpt, sol blir man glad av =) Underbara dag!
Kian fick äran att inviga gräsmattan för första gången i sitt liv, det va väldigt konstigt och spännande, gruset på gången brevid var mycket intressant med, smakade på ett grus men spottade ut det, försökte stoppa in tutten så han inte skulle stoppa in mer grus men det gick han inte på, tutten dissades för ungefär första gången och nåra till tappra smakförsök gjordes haha!
.
.
.
Här är det berömda påskbordet som ser någorlunda fint ut här, liiite julmust över duken och maten syns efter Jannes besprutning av julmusten, hur det såg ut efter resten av bravaderna under middagen behöver vi inte tala om ne.. Glömde att berätta att när mamma spillde ut snapsen så for den över skinkan så vi fick skinka med spritsmak!
.
.
Tog en tur i vagnen och spanade och mös i solen, hur skönt som helst! Blev även premiärgungning för Kian, det va himla spännande och skoj, han log mest hela tiden gofisen min ♥
.
.
.
.
En drakgungning blev det med, både jag och Kian ser lite ja, jag vet inte haha, vi har munnarna öppna båda två iallafall hahaha..
.

Påskmiddagen...

Ja, varför inte söka till serien Svensson, Svensson på en gång?
Middagen som skulle bli jättebra blev.. sådär så att säga...
.
Vi fixar maten och dukar och lägger på påskduken som mamma absolut måste ha, som vi va tvungen att åka på 3 affärer för att hitta.. Ja iallafall, vi sätter oss och ska äta, Janne öppnar påskmusten som sprutar ner halva bordet, maten plus honom mej och Kian. Jaja, det va väl bara att skratta åt liksom, shit happens haha! Men sen går det bara utför.. momma ska sträcka sej efter äggen med räkor och majonäs och råkar då hälla ut Jannes snaps över duken.. happ det va den det.. vi fortsätter äta, orka bry sej liksom.. mamma torkar lite och det blir värre, duken går sönder.. jaha vi äter vidare.. mamma som alltid lyckas med nåt slår ju allt, som vanligt, ne men hon  tar och häller ut hennes snaps plus hela hennes stora glas med påskmust PÅ VÄGGEN.. för i helvete liksom.. jag håller mej lugn, säger inte ett ord, hon torkar och jag rycker in och fixar mer när hon är klar.. halva tapeten som vi inte ens haft 1år full med must, tack liksom..
.
Efter middagen går jag, Janne och Kian en promenad och stannar och busar och så, det blir ett annat inlägg om det men nu vidare.. när vi kommer hem har jag lugnat ner mej något och är jag lite redo att försonas igen.. det första mamma säger när vi kommer innanför dörren är:
"En stol har gått sönder"
JAHAAA, hur faaan då? Den va ju hel när vi gick liksom...
Ne men det visste hon inte, den "bara" gick sönder, benet "bara lossnade".. ja jo eller hur.. MY ASS! Hon har ju flyttat stolen men förstod inte hur den kunde gå sönder.. ne "OKEJ".. nu har jag fått nog och kokar, varför kan man inte bara vara och ha det bra en dag tillsammans, alltid måste det hända nåt eller nåt gå sönder...
.
Så, nu har jag skrivit av mej lite och jag har i övrigt haft en underbar dag, det inlägget kommer senare, det passar inte in i detta!

The 3 hurts!

.
Running in the sun..

Skrev det här inlägget förut idag men glömde visst publicera det haha..

Igår tog jag och började dagen med att ungefär ta livet av mej på gymmet:
  • Uppvärmning 5 min på bandet
  • Löpning 10 min
  • Hopprep x500
  • Intervaller x10 Sprang 30 sek, vila 30 sek osv på nivå 13
  • Hopprep x500
  • Mage
Körde allt i rask takt, jag var nog rödast i stan i facet tror jag, räkan deluxe I was liksom haha!
.
Skyndade mej hem, kockade lurre, duchade, sminkade mej innan prästen som ska döpa Kian kom, Kian diggade henne rätt bra faktiskt så det där går nog finfint =) Gjorde ett upplägg på hur dopet ska gå till och vilka psalmer som ska sjungas och vem som ska göra vad o såntdär praktiskt. Helt plötsligt började prästen sjunga ganska högt för Kian vid köksbodet jag höll på dö en sväng men det gick bra haha.
.
Efter det var det bara att rejsa vidare, nu till q8 för jobb! Jäklar vad kul det är, I love it, längtar tills nästa pass haha, vem längtar efter att jobba liksom? meeen så ere! Räknade kassan själv för första gången, min kassa stämde EXAKT, inte en krona för mycket eller för lite, dåligt det då! Det händer ju ungefär aldrig, kung i kassan va jag helt enkelt ;)
Höll däremot på få ett sammanbrott, jag fick inte till summan så det stämde fast jag hade så många kvitton som jag skulle ha, vilket betyder att summan SKA stämma, jag räknade om och om och såg ungefär ut som matadoren i tjuren Ferdinand när han drar av sitt håååår!
.

.
Det visade sej att det va fel på miniräknaren, eller den va lite speciell så att säga, ska man räkna minus måste man först trycka plus, sen siffran man vill ha minus och sen minus... HALLÅÅÅÅÅE! Inte okej! Alltså ungefär såhär (jag ska nu räkna ut 825 MINUS 25) då måste jag slå 825 + 25 - = 800... Jag va lite lätt frustrerad, för det visste ju inte jag ne! Men nu vet jag och det glömmer jag nog ungefär aldrig!
.
Kom hem runt 22:15 när jag egentligen slutade 21:15 men det tog ju som sagt lite tid att räkna kassan, somnade vid 00, blev väckt av Kian nåra gånger under natten, upp 06:00, andra jobbet (Nummerupplysningen) 07:00-10:30, hämta mamma och momma, påskmats shoppade, nu är jag hemma, fullt hus, Kian, Jennifer, Mikaela, mamma och momma, Janne jobbar nattskift så han slutar imorrn kl 10 och jag börjar kl 9 på nummerupplysningen och slutar kl 14. 
Det är ett jäkla pusslande för oss just nu men än så länge går det jättebra =) Klirr, klirrrrr i kassan!
Nu ere sooool, jag ska flirta lite med mamma så jag får mej en springrunda utomhus ;)

Grabbarna grus!

.
Imorrn flyttar Carro och Isse hem till Västerås igen.. kommer sakna dom så himla mycket ♥, känns skittrist men samtidigt förstår jag, man vill kunna träffa sin släkt nära, kunna få lite hjälp då och då, man behöver det för att orka och få känna att man är nåt annat än förälder ibland med!
Vi får helt enkelt ringa och berätta samt gnälla och dona genom telefonen istället och dom kommer ju upp på föräldragrupps-ettårs-festen (ja det vart lite konstigt ord där haha), vi tänkte ha ett stort kalas o fira alla bebisarna en gång med =) och sen får vi helt enkelt åka ner till dom! Så får det bli! Kontakten ska iallafall hållas hårt ♥
.
Träffades en sista gång igår så grabbarna fick busa lite innan dom åker, här är lite bilder från majskroksfesten dom hade:
.
.
.
Det vart lite fight om vem som skulla ha vilken krok ibland haha..
.
.
Är så glad att jag fått lära känna er och att Kian o Isse kom så bra överens, blir nog ett gäng tårar när jag inser att det inte bara är att ringa och komma över eller tvärtom, än så länge lever jag i förnekelse, det har inte hänt ännu liksom..
.

Gomorris!


Whey-80 vs Whey-100

Skrev till gymgrossisten och frågade vad som va bästa för mej att dricka, Whey-80 eller Whey-100.. Jag vill ju bli mer fit och gå ner lite i fett och behålla musklerna och även få lite mer muskler.
.
Som svar fick jag att jag ska använda Whey-100!
Produkten består av 100% Cross flow mikro, -ultrafiltrerat vassleproteinIsolat, med låg laktos och fetthalt. Whey-100 är ett kvalitetsprotein för idrottare som kräver det absolut bästa. Whey-100 skall användas vid sidan av en sund kost för maximal muskeluppbyggnad (dock ej till bodybuildare) och fettförbränning. 
Ta en drink efter alla dina träningspass och med fördel en drink ihop med frukost för extra proteinintag under dagen.
.
Som många som redan dricker Whey så kostar ju Whey-100 mycket mer än Whey-80.. Skrev en gång till till gymgrossisten o frågade vad Whey-100 ger mej mer än Whey-80 med tanke på prisskillnaden. Fick till svar:
.
Whey-100 är det bästa proteinpulvret vi har och framförallt för både fettförbränningen och muskelutvecklingen. 
Whey-80 kan även också hjälpa dig på traven med förbränningen, så helt fel är det inte men dina önskade resultat kommer troligtvis inte lika snabbt.
.
Man får alltså snabbare resultat med Whey-100 helt enkelt och det passade mina mål bäst!
.
Vart lite upprörd att vi hade slut på 100 och bara hade 80 hemma (som jag även tycker smakar skit). Tog mitt pick och pack och åkte på Kentaur och shoppade en hink med Micro 100% Whey Active med smaken Banana Chocolate fusion, det är fan godare än godis, längtar efter att få dricka shaken efter varje pass, sinnessjukt god e den, MÖMS!
.

Igåååår

Igår vare måndag vilket betyder öppna förskolan för det mesta och så blev det även igår! Carro och Isse kom hit först en stund så käkade kidsen lunch sen tog vi 6an till stan. Det blev hela 4 barnvagnar i bussen, lite lätt trångt sådär men busschaffisen (kors i taket) va schysst och lät en mamma till hoppa på och åka till Kvantum iallafall där hon kunde ta sej vidare med 2an eller 9an, tänk om man hade sån tur nångång när bussen är full!
.
.
Lekte massa på öppna, sen var det även ett BVC möte om Barnsäkerhet.. som vanligt sög sköterskan som har det där, hon är sinnessjukt seg och kan ingenting?! Varför har man då sånnadär möten? Om man frågar nåt måste hon alltid leta i massa papper eller fråga nånannan.. inte okej!
.
Efter mötet åkte vi o dängde en kebab på House, Kian käkade köttbullar och kollade på bilarnas hjul utanför haha =) Har är en hjuloman, allt med hjul är the shit vart vi än är =D
.
Vart så mätt att jag höll på spy, Janne och Kian åkte till mommi och jag begav mej till Torvalla, packade väskan, hämtade Jossan och for till Stepin för ett träningspass! Jag ska aldrig mer äta en kebabtallrik innan träningen iallafall, huvva, men det blev
  • 150 swings med 8 kg kettlebell
  • Triceps
  • Hopprep
Har sinnessjuk träningsvärk i asset idag, kan knappt sätta mej ner så att säga haha!
.
Fortfarande mättast i hela världen bar det av till mamma för våffelätning, när jag kom dit stod Kian i högsta hugg och spanade när dom blev gjorda, hur spännande som helst, han skulle även kolla när jag vispade grädde, om han inte såg blev han ytterst upprörd haha..
.
.
2 våffelhjärtan med sylt och grädde slank ner i lillemans mage och det va hur gott som helst =)
.
MÖMS..

Ne, de blev ingen dusch..

Istället tog jag och besökte Bryne och Minna en liten stund och surrade, när jag gick ut ur våran port var det storm ute så portdörren flög upp och tillbaka, nära till en dörr-faceplant för min del men jag klarade mej i sista sekund hahaha!
Hämtade lite senare upp Jossan för ett pass nr 2 på gymmet =D
Nu har jag iallafall tränat 3 gånger denna vecka, det känns faktiskt mycket bättre med tre avklarade pass på en vecka än två, minimum är faktiskt tre annars är det inte okej för min del så nu är jag nöjd ändå!
Detta pass blev det
  • Axlar
  • Biceps
  • Ben
  • Rumpa
Testade även på en kettlebellövning, den va riktigt grym! Tränade hela kroppen på en gång! Love!

Ne men nu får jag ju kamma mej!

Det är ju dax att ta tag och slänga in ett inlägg här i bloggen, har haft massa för mej ju så jag har som inte haft tiiiid..
Tänkte uppdatera er lite om vad som hänt!
.
Jag har skrivit på kontrakt på q8, trivs som fisken i vattnet, trivs med att träffa folk hela dagarna och serva dom och hålla på lite med pengar de tycker jag e kul! Kommer jobba endel framöver, har matchat in med Jannes schema så allt funkar, håller på lära mej allt och nångång efter påsk får jag reda på hur jag kommer jobba i sommar och även när Janne får se till att bli pappaledig =)
.
Här äter mammas busunge macka medan vi andra oxå gör det, annars ere ju orättvist och väldigt upprörade haha
.
.
Efter det försökte vi måla med kritor men dom va roligare att stoppa i munnen, dock inte så goda o lite arg vart man när man inte fick äta på dom!
.
.
Om pappa får äta jättestor kyckling med händerna och så vill ju Kian oxå smaka och ojojoj va smaskens det va, tror även att det va lite kul haha
.
Träningen då?
Har inte blivit så mycket träning denna vecka, har haft ont i halsen o jobbat endel men 2 dagar har jag tagit mej iväg iallafall.
  • Onsdag: Ben, rumpa, intervaller x10
  • Idag: Sprungit på bandet 15 min, triceps, bröst, mage o intervaller x10
Janne vill så gärna att jag berättar att han tränat 5 dagar denna vecka och väger nu 85 stadiga kilon och äter som en häst som är med barn! (Troligtvis tvillingar).
.
Dejt hemma hos Maja, vi hade världens tur, Maja höll precis på att laga middag när vi kom så vi fick smaka hennes go-mat =D Tur de inte e varje dag då skulle jag bli värsta tjockisen, hon borde söka till kock helt klart!
.
.
Världens bästa Minna is in town med! Riktigt kul att ses =) Min Minna! Ska bege mej ner till henne och bryne och snacka lite skit, hon är bakis efter klassåterträffen och jag ska ha skvaller från kvällen haha!
.
.
Blev utgång i fredags för min del med, jag va inte helt på g alltså.. det är ju faktiskt inte okej.. jag brukar ju alltid vara på g.. när jag va som mest på g kom taxin o sen försvann det som igen när vi va på krogen.. ne, nästa gång kör jag mitt kära vin och nån öl, det funkar alltid! Men jag hade mycket bra sällskap iallafall, love, love, love
Tror det blir sådär ibland nu när man e mamma för man e mycket tröttare och orkar inte sena kvällar/nätter lika bra, mer sömn till mammorna! =D
.
Ne men in i duschen kanske.. Hörs!

Ny design =D

TACK bästaste Zabine som fixat min blogg! Vann designen i en av hennes tävligar, jag tycker den e grymt snygg och är hur nöjd som helst!
(Klicka på hennes namn för att komma till hennes blogg) Har länkat men det syns inte som jag vill haha.. Kanske jag som e lite retard i vanlig ordning? ;)

Ja, okej då..

Jaha, aja, jag erkänner väl då, nu måste jag ju berätta om min brillhet för omvärlden pga av Lilli haha..
.
Jag är ju då lite halvBLIND som dom flesta redan vet, det stela är att jag nu måste ta med mej mina heta brills på macken för jag ser nämligen inte regnumret så bra på bilarna som tankar vilket man måste. .
.
Jag kommer härmed ha mina brills brevid kassan och dra på mej dom så fort nån tankar o spana och sen lägga bort dom så fort som möjligt haha, detta kommer bli ett jävla på- och avtagande av brillsen men jag vägrar ha dom på på heltid så atteee, ja, så får det bli haha!
Kanske vore linser en idé ändå?..
.
Btw så va detta vårt fräscha badvatten direkt ur kranen för ungefär en timme sen.. tackarrr!
.

My first day

Nu avslöjar jag mej, jag har börjat provjobba på okq8! Började idag kl 9, trivs som fisken i vattnet! Det är mycket att lära men fasen va kul det är och personalen e jättetrevlig och bra med så jag är supernöjd! Kommer jobba varannan helg sen och sen blir det förhoppningsvis under personalens semestrar!
.
.
Först och främst håller jag på att lära mej kassan, betala kontant, betala med kort, tankat - vilken pump o knappar hit och dit, korv, hamburgare, olika PLU koder o hej och hå, men som sagt fan va kul jag tycker att det är! Det är jättebra att jag bara jobbar kortpass nu i början när jag lär mej saker, då fastnar det bättre i huvvet, annars blir det bara för mycket, hjärnan arbetar på högvarv under timmarna vill jag lova haha!
.
Mot slutet började jag bli lite coolare och märkte även att det gick aningen bättre för mej med kassan när jag lugnat ner nerven lite =D Blev även lite lätt förvirrad på sluttampen, som t.ex när en kille skulle köpa cigg och sträckte fram sitt legg, jag hämtade ciggen och bad om legg trots att det låg rakt framför näsan på mej haha, ja jag e lite schtel så att säga ;)
.
Gissa vem som vart gladast i stan när mamma kom hem efter jobbet då? Joooo herr KIAAAAN =D Lycka och kärlek ända in i märgen ♥
.
Imorrn börjar jag kl 13 och slutar 16 men innan blir det ett pass på gymmet och efter blir det födelsedagsmiddag Á la Jossan hemma hos Bryne!

Growing People

Sitter och kikar på Growingpeople om barnets utveckling och vad man kan förvänta sej av sitt barn i olika åldrar, jag kollade givetvis på 9-10 månader för Kian e ju 9 månader.
Språk, tal och kommunikation
  • De första viktiga orden börjar komma.
Mja, han säger iallafall mamma och pappa, sen är det mest massa olika läten, da da da är inne just nu ;)
  • Repeterar ofta ljud om och om igen.
Det stämmer, ibland har han hakat upp sej lite så att säga =P
  • Försöker imitera ord.
Ne, inte ännu.
  • Lyssnar noggrannare på tal.
Ja lite tycker jag, om man pratar med eller till honom brukar han kolla på en.
  • Svarar igenkännande på sånger och försöker sjunga med.
Ingen sång här ännu.
  • Reagerar på ordet nej.
Japp, reagerar på ordet gör han allt, men fortsätter gärna med det han gör den busen =)
  • Använder enkla rörelser för att uttrycka sig, som att skaka på huvudet för att meddela ett nej.
Japp, han skakar gärna på huvudet om han inte vill äta eller om man ger maten för snabbt innan han tuggat klart.
.
Känslor och sinnen
  • Står med stöd
Det har han gjort länge.
  • Går med stöd av en möbel.
Ja om han är på humör, det går ju mycket snabbare att krypa, han e inte dum inte ;)
  • Använder pincettgreppet för att plocka upp föremål.
Jajjemensan.
  • Målar med pensel på ett papper
Har inte testat faktiskt, måste testas.
  • Tar upp och släpper en boll.
Gjort länge, bollar e ju the shit ;)
.

Private Party

Pyjamasbusen =)
.
.
Skulle bli sovmorron för min del imorse men Kian beslutade sej att vakna 4 inatt och skulle tydligen vara vaken ett tag så Janne fick pallra sej upp då o sitta uppe till 5 nångång, sen vaknade han vid 7 igen men då tog jag honom nån timme innan han ville sova igen för jag tyckte så synd om Janne, man dör ju om man måste upp sådär tidigt men sen sussade jag till halv 12 tackarrr =D
.
Hittade grabbsen i köket, lådorna ute, Janne på golvet med Kian bankandes på huvudet haha!
.
.
Klädde på mej träningskläderna, hämtade födelsebarnet Jossan (GRATTIS IGEN MY DEAR FRIEND ♥) och for till Carro o proppade in nåra bokhyllor i bilen som jag fick av henne o Lars, tack så jättemycket igen!
Jossan fick sitta lite lätt obekvämt på vägen till gymmet och hem men de gick ju iallafall hahaha!
.
.
Tränade intervaller x10, biceps och triceps idag! Ska köra mage här hemma sen, det vart lite brått hem så jag hann inte med det på gymmet men de ordnar sej ändå =)
.
Bjuder på denna låt nu:

Creatures

Men vilket Ulla-pass jag gick igenom idag! Jossan övertalade mej efter nåra protester från min sida att springa intervaller vilket resulterade i att jag va svett-ulla ett bra tag in i resten av passet. Ne men seriöst, det va det faktiskt skitkul. Vi värmde upp 5 min först sen ändrade vi till uppförsbacke, sprang jättefort i 30 sekunder, vilade 1 minut, sprang 30 sekunder vilade 1 minut osv 10 gånger. Efter det blev det ben och rumpa, sen triceps o mage (som vanligt), den har ju stått ut 3 meter (ungefär) så den måste tas om hand varje pass!
.
På tisdag börjar en del av mitt nya liv förhoppningsvis, får se hur det går men håller tummarna! Vad det är avslöjar jag för allmänheten kanske på tisdag efter hemkomst, förhoppningsvis väldigt nöjd =)
.
Ja hallå, jag måste klaga på Spotify, jag har hittat sjukt mycket bra ny musik men finns dom på spotify? Svaret är oftast nej.. lite finns men de e fan inte att hänga i julgranen, tur man kan dra över dom iallafall men ändå, inte okej liksom.
.
Sug på den här sålänge, skön som attan!
.

Rivstart

Jag har fått nog, jag är så jävla less att köra bil utan bra musik så nu har jag tagit fingrarna ur röven och fixar en skiva såhär på morronkvisten. Här får ni ett smakprov av vad som finns på min skiva, så jävla bra!
.
.
Blir träning vid halv elva - elva, hämtar upp Jossan o Bryne för teamwork sen blire ett hårt ben, rump och magpass, är sjukt pepp idag, klockan är ju bara 07:26 så det är ju fullt normalt så att säga haha..
.
Har börjat en månads kur med CLA Advanced och proteinpulver med smak av Banan/Choklad, svingod smak! Dricker den direkt efter träning och en om dagen de dagar jag vilar.
.
Jobb mellan 14:10 - 18:50 på nummerupplysningen står på listan - Klirr, Klirr!

Här diggar vi för fullt!

Kian fick en keyboard av gammelmoster o kusinerna som han älskar, här diggas det o småshakas det!
.
.
Det har gått till en högre nivå, now he´s a rump-shaker ♥
Det svääänger ju!
.

Skugga

Det här med skuggan är ju för konstigt.. varför får jag inte tag i den o vad ere för nåt konstigt?
.
.
.

Mörsil

Jag, Kian o mamma tog vårt pick och pack och överraskade folket i Mörsil, det vart riktigt lyckat, alla vart jätteglada och Kian har haft en kanondag, då e det ju inget att klaga på inte, e lilleman glad e jag glad!
.
Begav oss först till min momma (gammelmomma) och åt lunch, Kian kröp omkring och undersökte hennes lägenhet såklart och sen blev det bakning. Självklart skulle han ha koll på läget så allt gick rätt till!
.
.
Han skulle även hjälpa till lite!
.
.
Senare tvingade jag mamma att köra ner till moster med min bil, hon måste ju fasen skärpa sej! Hon vägrar ju köra när det är vinter, men nu ere vår så nu får hon ju kamma sej o börja köra igen, det är faktiskt inte okej! Hon har egen bil men den har stått på parkeringen hela vintern den. Jag, Kian o gammelmomma tog en promenix, luft behövdes, jag höll på dö av trötthet, men de ordnade till sej lite iaf.
.
När vi kom fram väntade Jocke o Elin, dom va ute o pimplade men när dom hörde att Kian va i Mörsil vare bråttom hem ;) Dom har lekt som attan dom 3, idag stod bilar högt upp på listan, även keyboard va poppis, han diggade järnet, spelade med händer och fötter samtidigt haha!
.

Dinner n stuff

Middagen hos Maja va sjukt god. Till förrätt fick vi avokade med ishavsröra, Lilli och Maja hade kräftstjärtar på och jag fick fetaost och gurka smaskens!
Själva middagen bestod av potatisgratäng, fransyska marinerad i sweetchili, coca-cola, vitlök, salt o peppar med champinjoner, körsbärstomater, sparris inlindat i bacon och pepparsås tillpiffad a lá Maja, fy fan va gott det va!
Maja är en riktigt grym kock, underbar middag med underbara tjejer ♥
.
.
.
Nästa gång ere min tur att bjuda på middag, hur ska jag kunna slå detta? =O Haha!
.
Kian sitter i köket med momma och äter macka med ost, jag ska ta och hoppa in i duschen o göra mej iordning så åker vi upp till Mörsil och överraskar gammelmomma och förhoppningsvis gammelmoster o kusinerna med lite finbesök ;)
.
.
Ja just ja, Kian har fått "låssashosta" haha. Så fort momma är i närheten så får han "hosta", han hostar lite höhöhö o ser till att få uppmärksamhet till max, om hon inte hör så höjer han lite till HÖHÖHÖ istället så hon ska höra och gulligulla med honom haha!

Inköpslista till Janne

1 förpackning köttfärs 39.90, 2 kassler 39.90, 6 avokade 20 kronor, tomater 12.90, mjölk, franska kyssar
.
Exakt detta sms skickade jag till Janne när han skulle på Willys efter jobbet. Jag åkte och tränade på kvällen den dagen och kom hem hungrigast i stan och hade bestämt mej för att äta upp hela världen och göra toast. Skyndar mej till brödlådan o spanar efter franskan, nehe? ingen franska? Jag skrev ju att han skulle köpa det i smset?..
.
Jag frågar vart franskan är, varav han inte förstår vad jag menar?!
.
Jag: Ja, men jag skrev ju att du skulle köpa franska i smset jag skickade?..
Janne: Va? Nee? jahaaaa, jamen jag trodde att du va lite dirty och skrev "franska kyssar" i slutet av smset ju?
.
HAHAHA alltså VA? Hahaha han e så jävla söt min Janne, och störd, vad fan e "franska kyssar" för sorts dirty kyssar liksom? hahaha!

Japp

Tog och sprang på bandet igår i 40 minuter, sen blev det titts o mage. Fan va ont jag har i benen, asset och magen idag ajjjj! Hade ätit skitmycket middag 1½ timme innan passet och det va ju lite dumt att äta så mycket när jag ska iväg, höll fan på att spy ett gäng gånger, fick koncentrera mej till max o hålla mej på halsen ibland när jag sprang haha, inte okej, men jag klarade mej, men jag ska inte äta sådär mycket när jag ska iväg nå mer tror jag ne, hemskt!
.
Emma skulle kasta sin vattenflaska på mej o råkar hälla ut den på golvet istället och jag ska dricka skitmycket och råkar spruta så hårt att jag fyller munnen, runt munnen och i och på näsan hahaha, då va det fan dax att åka därifrån så att säga!
.
Ska på middag med Lilli till Maja i eftermiddag, ska bli skitkul! Jag tror att jag längtar skitmycket efter hennes maträtt hon ska bjuda på för jag drömde att hon bjöd mej på den nu inatt haha. Coca-Cola o Sweetchilimarinerd fransyska it is, det va skitgott i drömmen så jag hoppas det smakar lika gott i verkligheten =D
.
Ne nu ska lilleman få gröt, hörs!

Twin argument

Undra om dom härmar sina föräldrar hahaha?
.

RSS 2.0