Kan nån förklara för mej..

Vaaaarför blir det inte ett nytt stycke i mina texter även fast jag gör så i inlägget??? Är det bara jag som har det här problemet, allt ser ju ut som en jäkla sörja när jag skriver bara ju...

Gått ner..

..i tid, inte i vikt haha!
Var en sväng till läkaren på mvc idag, äntligen, nu har jag gått ner i tid from imorrn! Så nu blire till att bara jobba 6 timmar istället för 8 timmar om dagarna, hur skönt är inte det då! Jag kanske tillochmed orkar ha ett liv efter jobbet!
Har börjat bli tant Katta 90+ igen, jag känner att det är påväg, får se om det går så långt att det blir kryckor denna gång eller om det kanske går över, fogisen o ischiasen smyger sej på mer o mer, har börjat med min glidar-moves nu igen när de gör extra ont, då glider jag fram små korta glidningar istället för att lyfta på fötterna haha!
När jag ändå va hos läkaren på mvc så bad jag om att en barnmorska skulle kolla om min lille prins tagit sitt förnuft till fånga och vänt sej åt rätt håll, men nee, han trivs tydligen i sin nuvarande position, än är det inte försent men man e ju lite nojjig så att säga!
Ne nu ska jag försöka ta mej upp ur min säl-position i soffan!

Fredag!

Fredag brukar betyda helg men jag jobbar helgen, jäkla skit.. men man får ju OB och jag e ju rätt pengakåt av mej sååå det går bra ändå! Det är ändå inte så att jag kan dra iväg ut och festa o så längre så det går finfint! Det va ju det som va skitjobbigt när man skulle jobba helg förut, att inte kunna dra iväg o parta för att man skulle jobba, eller om man kanske gjorde det ändå och satt bakis i 8 timmar på jobbet och höll på dö på riktigt!

Va hemma idag, känner mej sccchlut som människa, lär vara mycket pga av att jag har så stor mage o de tär på kroppen.. mätte omkretsen för skojs skull idag, hamnade på 97 cm! När mamma bar på mej så var hon 105 cm som störst innan jag tittade ut, får se vad jag slutar på!
Har precis svullat pannkakor och tjejerna har kommit hem för ett litet tag sen så nu sitter dom med o svullar pannkakor o surrar som attan =) Jeffa o Sofie ska på disco halv sju så jag ska guida dom dit o sen tänkte jag att jag o mikaela ska köpa nå smarrigt o kolla på prinsessan o grodan =D Jag e faktiskt skitsugen på att se den jag tror den e skitbra haha!
Och sen klockan nio slutar världens bästa Janne, då blire mys!

Barnmorskan v 32

Tjo!
Var hos barnmorskan igår, mitt blodvärde var fortfarande bra som tur va så det va skönt, men e grymt less på den där äckliga shotten jag måste ta varje morron och den där snuskiga järntabletten som luktar hundmat!
Nu väger jag 67 pannor, +12 kg ligger jag på just nu och SF-måttet var på 33 cm.
Allt var fint med bebisen, MEN den lilla parveln har snurrat sig så nu ligger han med stjärten neråt.. känns ju inte sådär jätteroligt kanske ne.. men jag hoppas han vänder sig åt rätt håll, än ere inte försent, annars skulle jag få gå till läkaren i v 36 och försöka vända på honom så han ligger åt rätt håll.. jäkla skit!
Barnmorskan sa även att jag skulle ta och gå ner i tid på jobbet så jag ska till doktorn framöver o fixa det, tänkte jobba 100% månaden ut iallafall, ja om jag orkar/står ut men det hoppas jag!
Ne nu ska jag kanske ta o göra mej iordning och pallra mej iväg på jobbet, börjar snart!

Vad fan ere frågan om?!

Hallå, vart tog sommaren vägen? Det är för fan snöstorm ute.. det här är INTE okej...! Jag trodde det skulle bli sommar nu, vi har packat ner alla vinterjackor o tagit fram vår/sommarjackorna ju.. Förra helgen kunde man i princip sitta ute o glassa i ett linne, men nu, ne nu tar vi till med lite snöstorm, tackarrr..... JA, bitter blir jag!
Vart en aning mobbad på jobbet när jag fick för mej att det va askan från vulkanen på Island o gormade ut det hahaha, men de kan ju jag ju ha förtjänat lite hahaha, så jävla blåst, jag va stensäker!
Idag fyller Madde år, Grattiiis Madde! Fick skämmas en smula när hon satt o surrade med mej och Sophie och Fredrik kom in med 2 kuvert som jag o Sophie skulle ge till henne, jag hade totalt glömt bort att hon fyllde år fast jag hade vetat det i hundra år, men hon fick en väldigt från sång av oss iallafall så jag tror det vart förlåtet =D
Imorrn blir det till att besöka hennes galejj en sväng!
Mitt lilla hjärta sparkas mest hela tiden nu på dagarna, det är så mysigt, jag längtar så himla mycket tills han är i min famn så jag får hålla om honom o snusa på honom <3

Skallad, helt oskyldig!

Jaha, schysst karl man har! Här ligger man helt fridfullt mitt i natten, har precis vaknat lite för att det är för varmt.. ligger o kikar på hans bakhuvud o håller om honom, ne men då ser man den där jäveln dra huvudet liiite försiktigt  framåt för att sedan skalla mej med bakhuvudet hårt som faan i pannan! INTE okej! Då va han billig!
Undra vad han drömde, eller så kände han kanske på sej att jag låg o tjuvkika på honom o ville att jag skulle sluta i sömnen hahahaha! Eller, va det så att han faktiskt va vaken och hade planerat allt i smyg?

Första träffen med föräldragruppen!

Idag var jag och Janne på vår första träff med föräldragruppen, jag var lite nervös i början men det gick ju fint det där! Fan snart e jag en mami, herregud, tror inte jag fattat det än och tror inte jag kommer förstå helt hundra innan lillprinsen faktiskt är här!
Iallfall så fick vi presentera oss och berätta vilka vi var och när man hade beräknad förlossning och sånt, det var bara vi som hade kikat könet, dom andra hade inte gjort det =P
Vi surrade en massa om olika saker och fikade och så, kikade även på en förlossningsfilm, kan ju säga att man vart en aning nervös efter och under den, jag har ju inte förstått att jag faktiskt ska klämma ut en unge (eller jag lever i förnekelse kanske man kan säga) och att det kommer göra sjukt ont och kommer vara en jäkla process.. jag vill ju helst skjuta fram det där så länge som möjligt med att inse allt.. fick en liten släng av panikkänsla att fan det finns ju faktiskt ingen återvändo med att föda, jag måste ju faktiskt föda, det ska ut en bebis... snart! Gosh, nu måste jag sluta skriva om det annars för jag panik igen haha!


Ja just det, jag nämnde ju att vi fikade, alla tog 2-3 saker, men inte Janne, han tog 5 kakor, en chokladboll och en dammsugare hahaha! Mitt kaksvullo =D




Barnmorskan, tårar o tapeter!

Var iväg till barnmorskan imorse o mätte, vägde o lyssnade på hjärtat o tog blodprov, äntligen är mitt järnvärde rätt bra, jag har alltid fått lite skäll av barnmorskan för att jag ätit dåliga saker utan järn o så men nuså! Äter havregrynsgröt till frukost plus en shot med järnsaft o juice och på kvällen tar jag järntabletter så nu jäklar e jag påväg åt rätt håll!
Nu väger jag 65 pannor så jag ligger +10 kg hittills, spännande o se vad man hamnar på för slutsiffra på pannorna haha!
Janne fick använda hjärtapparaten på magen o jäklar vad lillkillens hjärta trummade på =)
Sf måttet va på 32, en halv cm över hans kurva så det va oxå fint!
Jag var ju tvungen att böla en sväng oxå för vi hade tydligen missat en familjegruppsträff som hon missat att informera oss om, vi hade fått alla tider utom den, men efter att jag bölat lite så tog hon en snabb tillbakaberättelse om vad vi hade missat o så haha, så jäkla fult att jag börjar böla så lätt nuförtiden, helt sjukt, känner inte igen mej själv på den fronten riktigt haha!
Såhär ser kaggen ut nu, 70 dagar kvar till BF:
VA uppe på Fresks o kollade på tapeter med, ska ju tapetsera om hela lägenheten.. men fan va tråkiga tapeter man får välja på genom Östersundsbostäder.. vet inte om jag fastnade för nån riktigt.. men vi lånade hem pärmarna över helgen så man får väl försöka gilla nån iallafall.. lite trist bara!
Ne nu ska jag vila lite, sen blire middag hos mami! Köttfärspaj är beställt =D

Påskfirande mm

Nu e påsken överstökad! Har jobbat alla röda dagar förrutom just Påskafton så det blir lite extra klirr i kassan nästa månad, det gillas helt klart =)
Firade påsken hemma i stan iår faktiskt, de va bara jag janne mamma o momma, men de va jättemysigt ändå, åt massa god mat o mös!
Här är min heta karl som skär skinkan:
Påskmaten:
Ja, de e lite stökigt eller rörigt hos oss nu har barnvagnen o massa saker från ikea i storrummet liggandes haha!
Nu ere "helg" för min del gjorde sista passet idag mellan 6-14:40, är ledig imorrn o torsdag så det blir min helg istället för påskhelgen, hoppas det är finväder med sol, men man ska ju inte hoppas för mycket, brukar ju alltid bli kasst väder när man e ledig!
För övrigt så är jag beroende av glass med chokladsås, smarre!

Herre!

Herregud vilka krämpor jag har fått på slutet..
- Ett tag hade jag foglossning som gjorde skitont när jag gick och även när jag skulle vända mej i sängen o röra mej överhuvudtaget, nu är det nästan borta.
- För ca en vecka sen hade jag så grov ischias att jag inte kunde gå utan att gnälla, fick tid hos sjukgymnasten som gav mej lite övningar och skulle skriva ut kryckor (som han verkar ha glömt). Men det är borta nu?! Ja jag klagar inte thank god säger jag bara =)
- Nu har jag börjat få ont i revbenen som attan om jag sitter fel ett tag.
- Min rygg värker konstant.
- Jag har fått vatten i fossingarna o lite i fingrarna.
Min högsta dröm just nu är att få 10-15 minuters massage varje dag för att lindra allt!


Ne nog om det..
Undra vad jag ska göra ikväll då.. Janne ska ut o galejja han så han e bakis på påskafton! Skulle oxå vilja gå ut, bara en stund, fast inte som gravid, men det får vänta, jag ruvar på nåt fint jag =) Min lilleman!

Ja förresten, jag måste berätta om en incident som jag va med om när jag o Jossan va på stan häromdagen! Det va jättehemskt!
Jag va på jakt efter en utan bygel så jag kan andas o inte ha ont i revbenen lika mycket, vi gick in o kikade på Cubus, där inne hittade jag en fin som jag ville testa, jag går in i hytten o känner att det stinker svett, nu snackar vi inte stinker lite, utan stinker! Jag provar BH:n o känner luken ännu mer, så jag tänker till min förskräckelse att "va i helvete, är det jag som stinker såhär katastrofalt"?
Jag luktar under armarna och känner en hemsk stank under ena armen.. jag får panik och slänger på mej lite deo som jag har i väskan, efter det, efter många timmars shopping o bravader bestämmer vi oss för att åka hem!
Det första jag gör när jag kommer hem är att slänga mej i duschen för såhär kan jag ju faan inte lukta tänkte jag! Katastrof! Efter duschen bestämmer jag mej för att ha på mej min nya BH, varav jag känner den där fruktansvärda stanken igen... Jag upptäcker till min stora fasa att det är ju för fan BHn som stinker svett!!!!
Någon har alltså testat BHn innan mej, svettats ner den med torkad kebab-killsvett x3 och hängt tillbaka den!!!!!!! Fy faaaan va äckligt, fort som fan rök den av mej o jag flög in i duschen igen av ren katastrofal äckelhet!
Det där kallar jag sjukt äckligt - katastrofalt, sånt här händer INTE, och FÅR inte hända!

RSS 2.0