Magbild!

Såhär ser jag ut just nu:
Jag är i vecka 28.
Jag har gått 27 fulla veckor och 4 fulla dagar (v27+4).
Jag är i 6:e kalendermånaden.
Jag är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Jag är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 17 jun 2010
Jag har 86 dagar kvar till beräknad förlossning.
Så, är ni nöjda nu gott folk?! haha

Bästa helgen på länge =)

Japp så ere, har haft bästa helgen på länge i helgen =)
I fredags va jag ledig så jag o Janne passade på att rensa förrådet, sen på kvällen begav jag mej hem till Lilli för spelkväll med henne, Felicia och Maja! Vi spelade med andra ord (tror jag det heter?!) så jävla roligt spel höll på dö av skratt! Kul att umgås med damerna! <3
Lördagen bestod av shopping på IKEA! Jäklar vad vi shoppade! Många lappar rök men det vare helt klart värt, längtar tills vi flyttat så vi kan he upp allt =D Vi hade 5 eller 6 vagnar när vi entrade kassan =D Vi va klar med resan o allt bärande vid 12 på natten så de blev en lång dag så att säga =)) Jag bar dock inte mycket för jag har blivit handikappad med min kära ischias.. ser ut som jag blivit rövknullad i ett x antal timmar plus att jag fyllt 90 bast, INTE okej! Tur att jag fått tid hos sjukgymnasten på onsdag så jag kanske kan få nån hjälp! Höll inte på ta mej på jobbet idag o Janne fick hämta mej när jag slutade haha, katastrof!
Bytte pass imorrn så jag börjar när Janne börjar så jag tar mej dit imorrn, hur jag tar mej hem e en annan fråga för han jobbar natt men det löser sej, jag får snigla fram annars, nångång kommer jag ju hem iallafall haha!
Igår tänkte jag ligga som en säl hela dagen, men vaknade vid 11 av att världens bästa man väckte mej med frukost på sängen <3 Sen vart jag upptvingad för en promenad på isen i badhusparken, det gick ju inte särskillt fort men vi gick nog 1 km iallafall, skönt o mysigt som attan vare! Sen fikade vi på Wedemarks o kikade lite i affärer!
Underbar helg helt enkelt!
Mer sånna tack =)

Bra vecka!

Gosh vilken härlig jobbvecka jag har denna vecka ändå, jobbar bara 3 dagar, va ledig i Måndags (ja oturshelvetesdagen) sen jobb tis, ons, tors, ledig fredag, lördag och söndag! På fredag ska vi rensa våra förråd på grejjer, ska slänga massa skit o försöka tömma det på det mesta!
På lördag blir det IKEA =D då ska det storshoppas! Ska shoppa allt som behövs till nya lägenheten plus att vi ska shoppa säng, fick ju 8000:- i julklapp av mamma o momma till säng så det blir en fin o skön en, och stooor ska den vara! Gud vad jag längtarrrr!
Träffade Felicia o Maja igår efter jobbet förresten, riktigt kul att ses =) Felicia har jag inte träffat på hundra år känns det som, så trist att det blir så när nån flyttar men jag är ändå glad för hennes skull, hon har ju hittat rätt =))) Ska ses på fredag med tror jag det blir, hoppas på att alla tjejer kan ses då, kul med lite gamla tider ;)

Jävla skitdag del 2

Ja, vad vare jag skrev, vi har inte ätit middag än, jag har gjort köttfärslimpa o hade planerat allt perfekt så potatisen o limpan skulle vara klar samtidigt.. ne men då fick jag för mej att det va ris jag kokade, så jag har ju kokat potatisjävlarna på 1an!!!! Vi kommer nog dö av svält innan potatisarna är klar.... Detta är INTE okej! FEEEED ME!

Jävla skitdag!

Och det här ska vara en semesterdag! Jävla bullshit!
Tog ut en dag i semester idag för jag har ett gäng sparade.. det skulle jag inte gjort..
Om jag inte hade gjort det hade jag inte fått en häftklammer i foten eller glassplitter i halva köket >=(
Janne stackarn fick uppleva mej som psykiskt störd.. jag skrek som en stucken gris, grinade skitmycket samtidigt som jag skrattade hysteriskt lite titt som tätt för att det gjorde så jävla ont hahaha.. skulle ha filmats såhär i efterhand.. Men efter mycket om och men fick han tillslut leka doktor och dra ut skiten!
Sen för ett tag sen kände jag tydligen för att tappa en stor glasskål i golvet så det va glassplitter i halva köket, detta kallar jag en HORDAG!
Kvällen är inte över än.. det återstår att se vad som händer härnäst...

Ja till lägenhet!

Vi har fått lägenheten på Stöttingvägen, har vart o kikat på den, skitbra kommer det bli. Fonden e full i alla rum från golv till tak så här ska dirigeras o ändras ;) Det ska bli VÅRAT hem, VÅRAN stil, som VI vill ha det! Ska bli jättekul!
Inflytt blire 1 juni senast! Dom som har lägenheten nu ville gärna bli av med den innan så som vi tänker nu så kanske vi cashar halva hyran för maj så vi har 2 veckor på oss att göra om och flytta in.
Ikea ska få sej ett besök med, har redan skrivit ner 2½ A4 med saker jag vill köpa i smyg, Janne har inte sätt listan än och det kanske är bra för annars kanske han blir rädd haha! Men jag SKA shoppa! MASSOR!
Har beställt vagn med förresten så den ska komma inom de närmsta dagarna hoppas jag! Det blev en svart/röd! Lillen ska glida med stil ;)
Både snygg och praktisk! - Perffa!

Ett inlägg jag skrev förut idag...

Såg ut såhär:
Perkele!

Eller PerkUle som jag uttalar det!
Håller på hökar på Östersundsbostäders hemsida lite då och då för att se vilken plats vi ligger på på lägenheten men det e nån jävel som e före oss.. vi e 2a
INTE okej.. Vi MÅSTE få lägenheten... katastrofalt e vad detta är!¨
_____________
Tänkte publicera det där idag men nu har jag ångrat mej =D Vi är ETTA =D Numero UNO!
Jaaa jag vet, sista dagen är den 9e men jag tror fan att det här är våran tur! Inflytt 1 Juni isf. Jag lär inte vara till så stor hjälp då men jag kan va en jobbig kärring som dirigerar vart allt ska iallafall haha! Faaan om nån snor första platsen!!!
So Looong!

Ännu en skitlägenhet..

Jaha, då har man vart o kollat på en rutten lägenhet igen då.. va faan.. vi som hade sett fram emot att vi äntligen igen kanske hade hittat en lägenhet men aldrig att jag skulle flytta in i den där.. never!
Nu har vi fått tänka om o fått syn på en 4a i övre Torvalla istället, Stöttingvägen.. Vi bestämde oss att anmäla oss till den så nu får vi vänta och se, vi får svar den 9e mars! Blir längre till allt men samtidigt är det skönt att kunna gå ut o gå o kanske se ut som stryk en dag utan att behöva bry sej så hårt!
Sen så är det ju ändå ingen som hälsar på där man bor nu så vad spelar det för roll om jag bor i Torvalla liksom?!
Ne det blir nog bra det där, längtar tiss min o Jannes bebis kommer =)

RSS 2.0