Najs helg!

Betnér va skitbra! Skrattade massor, bäst var när han berättade om när han vaxade pungen då höll jag på dö av skratt hahaha!
Här är ett klipp när han berättar om det på en annan föreställning, så jävla bra hahaha:
Innan Bettan käkade vi i baren på Dalwhinnie, vart en kycklingsandwich, vitlöksbröd o cola, smarre!
Igår (lördag) vaknade jag vid halv elva eller nåt av att jag fick frukost på sängen o sen lite mys =) Gjorde oss iordning sen åkte vi o kikade på några bilar! Vi måste ju ha en ny sen innan bebisen kommer för nu har vi en 2 dörrars o det lär ju bli ett helvete när alla ska in o ut om man åker nånstans, blir förmodligen nån form av kombi, lite nyare modell, men vi får se vad vi beslutar oss för!
På kvällen hade jag dejt med Lilli, Maja o Nellie, käkade kinamat o snacka lite skit, det gillas, har saknat dom massor!
Efter det kom jag till min fasa på att Emma hade ju avskedsfest så jag åkte dit o snackade lite skit o sa adjö till henne =´( Trist att hon ska vara borta så länge, men jag tror hon kommer få det hur underbart som helst och det är hon helt klart värd så jag är ändå väldigt glad för hennes skull =D
GLÖM inte att skicka vykort ögonbrynet okeeeeej? ;)
Ne nu ere färdigskrivet! Ha´t!

Iiiih längtar tills imorrn =)

Har tagit kompledigt från 14:00 då blire till att gå hem o ta en power o ladda batterierna inför kvällen! Ska nämligen på Magnus Betnéeeeer!
Innan ska vi ut o käka på nån pub o Janne ska väl ta nån kall med ;)
Sååå imorrn klockan 20:00 befinner jag mej på Storsjöteatern o garvar =D

Fulla grannar, ingen sömn och BM besök!

Hello!
Va ett tag sen nu gott folk!
Ska väl dra en snutt va jag har pysslat med..
Jobbade i lördags och hade en helvetisk natt så att säga.. grannen på ca 40 bast kände för att ha efterfest o skrika o springa o väsnas i trappen o dom som känner mej bra vet att jag e sjukt lättskrämd ibland..
Försökte sova hela den jävla natten men folk sprang upp o ner för trappen med dunderfötter eller klackskor o skrek o hade sej o varje gång det vart nå liv fick jag hjärtinfarkt så mitt hjärta slog hårt som attan i 360 (minst) o bebisen sparkade hela tiden för han kände väl på sej att jag va stressad o orolig för jag vart skrämd hela tiden.. Nuckan o dom höll på till 7 på morron, det va sista gången ja vaknade av dom, men det va det värsta gången.. då small det utav helvete så jag flög upp ur sängen o nån granne fick nog i stod o gormade hallååååå halllååå HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅ tusen gånger fly förbannad.. plus att jag vart hungrig o åt vid 4 på natten o hade ett härligt magknip tills nångång på dagen... fy faan vilken natt o stackars lillkillen i magen! Jävla nucka!
Och idag va min lediga dag, vaknade exakt 8.03 av att gubbarna borrade i massa lägenheter o i trapphuset, dom höll väl på till 10 nångång! Härliga tider! grrrrrrrr!
Slutklagat!
Va hos barnmorskan idag =) Fick lyssna på bebisens hjärta, lika underbart o häftigt som sist! Mitt lilla hjärta <3 Han mådde bara bra sa BM =)
Jag har gått upp 5 kg så nu väger jag 60 o måttet på magen (minns inte va de hette) va på 25 cm. Det var perfekt sa hon så de va kul att höra!
Har även börjat få foglossningar, fick testa nåt band men det var inget för mej, inte just nu iallafall, tyckte inte de hjälpte så bra och så fick jag ont i ryggen av det ?!
Ne nu ska jag prata klart med Theres innan hon dänger mej! =)
Ska lägga ut bilder nån dag snart, lovar!

"Hoppsan"

Imorse när jag satt på jobbet fick jag ett meddelande att jag skulle ringa upp Janne, jag hade nämligen ringt på en lägenhet igår och det va 1 person före så skulle inte hon ha den så skulle dom ringa så fick vi den..
Janne säger att dom vill att jag ska ringa upp dom, jag ringer glad som attan med förhoppningar över öronen och säker på att jag ska äntligen ska få en större lägenhet.. jag säger att dom sökt mej o hej o hå, men HOPPSAN då upptäcker tanten som jag pratar med att hon BLANDAT IHOP lapparna med mitt namn och hon som ska tackat ja till lägenheten som jag nu trodde vi skulle få... fy faan va dåligt, snacka om en käftsmäll! INTE okej!
Perkele!

We need a bigger hoooome!

New Week!

Hello!
Thank gooood, äntligen en ny vecka, har legat i princip död hela förra veckan, var dödsförkyld och låg mest o sussade o ruvade i sängen! Rätt trist i längden men vad gör man..
Nu har jag gått in i vecka 22 och magen växer för fullt =) jäklar vad ådrig jag har blivit över brösten och på sidorna av magen, ser nästan lite läskigt ut, alldeles grönt ere överallt haha! Fick hem lite bebiskläder idag som vi råkade köpa, dom är ju så himla småååå, det ser ju ut som dockkläder ju, han kommer bli såå fiint mitt lilla hjärta! =)
Nu på kvällskvisten har vi släpat ner våran gigantiska tvätt till tvättstugan, sen begav jag mej till Pause där jag träffade Ellen och Anna o fikade lite =) Så jäkla najs att träffa dom, det gillas =)
Har för övrigt införskaffat oss en 42 tums platt-tv =D Är mycket nöjd =D Osså har jag införskaffat mej en Tobi, en sånndär som man ångar kläderna med så dom blir raka! Men jag vet inte om jag tyckte dom blev sådär jättesläta men jaja, jag kanske inte har fått in snittsen ännu (hoppas jag), då behöver jag aldrig nånsin mer stryka!
Ne nu tror jag jag ska till och tvätta av facet o mysa ner mej hos min älskade karl =) Eller ja, måste väl ner i tvättis 2 ggr till med.. jag hatar att tvätta!..

RSS 2.0