Kickoff, upptäcktsfärd o glass

Gosh, började jobbet 06.00 idag vilket betyder att jag klev upp 04.30 o det e ju inte helt okej, speciellt inte efter att ha vart på Kickoff med Q8 i Orbaden o fortfarande va aningen sliten haha. Men det va riktigt trevligt o kul där, åkte med detta härliga gäng!
Plus massa från olika q8-mackar från hela Sverige.
Nåra började lite lätt på dagen..
.
Kom dit vid halv tolv o käkade lunch sen vare massa olika stationer man skulle på, bland annat en, där det va brandövning! Det va rätt stelt, eller ja, jag va rätt stel kanske rättare sagt haha..
Brandmannen tände eld på en docka som man skulle släcka med en filt, först gick nåra o släckte, sen vare min tur.. brandmannen tänder eld på dockan o jag går fram, drar filten över dockan o börjar klappa på filten för att täppa igen alla lufthål på elden slocknar.. problemet va att det började brinna mot fötterna o jag (smartast i stan) öppnar filten lite o ska dra den ner mot fötterna för jag hade den lite för långt upp.. grejen e bara den att släpper man in luft tänder elden till igen.. japp, boff säger det o dockan brinner lite mer.. varav jag blir lite skraj o backar o ställer mej bland alla andra o vägrar släcka dockan så en annan karl får hoppa in o släcka den hahaha..
Tur det inte va på riktigt då hade nog personen dött så att säga..
.
På kvällen vare middag o fest, jag va dans o buggkungen!
Kom hem igår efter att ha sovit mej genom ungefär 30 mil o va inte sådär jättepigg o imorse jobba jag som sagt 6-14. Har grus i ögonen nu.
.
Tog o gick på äventyr med Kian på kvällskvisten =)
Det är skitkul nu när han kan gå, allt blir lättare o roligare och det e så jäkla gulligt =)
.
.
.
.
.
Självklart va vi tvungna att spana på lite hjul på vägen!
.
.
Momma hade med sej glass som vi åt efter upptäktsfärden..
Mmmme!
.
.
Sen spårade det ur..
.
.
Ganska mycket haha..
.
.
(Kian åt givetvis inte sådär mycket glass)

Kass ab

Hallå, skämmes på me! Jag som skulle försöka börja blogga igen.. meeen det gick ju sådär så att säga..
.
Grejen va ju att jag o Janne köpte en varsinn Samsung Galaxy s2 o jag va skitpepp på att kunna blogga från den o kameran e grym o det skulle va så enkelt att lägga in bilderna på datorn o hej o hå.. MY ASS!
Om jag ska kunna blogga med bild här på blogg.se från min mobil så måste jag tydligen betala 99 spänn i månaden för min blogg o my ass att jag tänker göra det, nån måtta fåre för faan vara så bloggar jag från den blire utan bild o hur kul e det?
Det va bitterhet nr 1... bitterhet nr 2 var att jag såg fram emot att kameran va så jäkla bra o att det skulle vara skitenkelt att lägga in bilderna på datorn o iom att den stationära vi har är MYCKET snabbare än bärbara så tänkte jag börja lägga in bilderna på den istället o blogga från den så det inte tog ungefär 1 timme för ett inlägg utan bara nåra minuter..MY ASS igen! Den stationära krånglar med den nya mobilsladden med.. den säger att jag inte har nåra bilder på min mobil... och DÄR dog mitt blogg mood...
Bärbara går inte att sitta vid ungefär, jag blir bara less då, den e segast i hela världen o det klarar inte mina nerver riktigt av o Kian blir aaargh om inte han med får trycka på knapparna haha!
.
Han har btw börjat gå, kan började för ungefär en vecka sen och nu börjar han bli riktigt stadig o det går snabbare o snabbare, snart springer han väl fram så brått som han har =)
.
Happ, annars då?
- Joe serrö såatteee jag har fyllt 26 bast, 4 år kvar till 30-ångest.se haha, nerå men jag har ju faktiskt jobb, karl o barn så egentligen ere ju lugge för min del =)
- Har mist min älskade Jossan från Östersund, hon har övergivit oss o flyttat till Linköping, INTE okej, men vi kommer alltid ha kontakt o får ses när vi har möjlighet, skittråkigt o bölning men ändå glad för henne o hennes familjs skull såklart! Vissa dagar kommer jag böla lite extra när jag verkligen förstår att hon inte e nåra minuter bort, har inte riktigt fattat det än, kommer nog ta ett tag..
- Jag o Janne har firat 4 år, är fortfarande lika sinnessjukt kär i min snygga karl! Konstigt att man kan fastna för nån o fortsätta vara så kär? Meeen jag har funnit mitt hjärta ja, tur som attan hade jag på den fronten ;)
-Träningen då? Jo den går sådär, är inte så pepp för tillfället, kommer inte jobba lika mycket på q8 framöver för alla från semestern kommer tillbaka och då kommer jag jobba varannan helg plus nån dag här och där där, resterande timmar jag måste jobba kommer jag jobba på nummerupplysningen o försöka deala in mej på lita bra timmar som gynnar mitt liv så jag kan träna, träffa familjen mer o även mina vänner!
.
so looong.. här har ni lite bilder!
.

.

.

.

.

Kian skrattar ihjäl sej haha ♥


Hur ett bi tar livet av sej..

Jo sähär går det enligt egen erfarenhet till:
Biet kommer till en middag där det finns tända ljus.. han sätter sig på kanten av ljuset, tittar lite, stoppar sedan ner huvudet i stearinet - fastnar o tar därmed livet av sej!
.
Detta va jag med om i lördags, undra hur det tänkte? haha.. ganska kul men lite tragiskt..

RSS 2.0