Wonderful

Kian beslutade sej för att vara pigg en sväng sådär vid 01:30 snåret inatt, jag försökte berätta och övertala honom att det faktiskt var natt och efter nåra tappra försök med att få honom att somna om var det bara att ge upp för han va "pigg" (trodde han, sanningen e den att han gick runt o gäspade ibland).
.
Jag släpade en madrass till vardagsrummet o satte på Lotta på Bråkmakargatan o berättade att det faktiskt är natt och mamma måste sova för hon ska upp 06. Satte han i sin fotölj o gav honom en flaska välling medan jag la mej på madrassen o försökte sova..
.
Mmmm eller hur, my ASS att jag fick sova.. han vart ytterst upprörd och började små-dra mej i håret, tills det spårade ut och han försökte göra mej till flint!! Då vart jag upprörd och sa åt honom.. han fick sätta sej o kolla på Lotta eller leka med nåt om han skulle vara uppe, och lekte, ja det gjorde han, han tog en bil o körde I MITT ANSIKTE!! fram o tillbaka, fram o tillbaka.... hahahaha tillslut kunde jag fan inte hålla mej för skratt när han tog en sportbil med musik o satte igång o sen började rulla i mitt ansikte! WTF?!
.

.
På bilen ovan va Kian jättttteliten och helt oskyldig, nu är han stor och en riktig buse!!

RSS 2.0