Molgan!

Tja!
Gud va duktig jag har vart idag, efter jag kom hem från jobbet gjorde jag, JAG köttfärslimpa alldeles själv, fan va gott det va (det är inte ofta jag lyckas sådär haha).. Nu ska jag göra mej iordning lite så ska jag och Molgan, min låssaskompis, dra till gänget på Timmervägen i Torvalla o spela lite guitarhero och träna på brännbollen som är på Lördag =D Mitt lag SKA vinna annars..! Pax för att vara i Minnas lag!



GRATTIS Theres till förlovningen! Kan tyvärr inte ringa dej pga av fattigdom, men ett STORT Grattis är så glad för din skull!

Underbart!

Dagen började perfekt, när jag öppnade ögonen 06:50 imorse hade jag grymt ont i halsen, jag hör en duns, då är det Janne som blivit blind och går in i en dörr med pannan och får en sexig bula mitt i pannan, jag duschar, sminkar mej och dricker ett glas vatten precis innan jag ska gå på jobbet dricker jag ett glas vatten som alltid varav att jag skvimplar upp massa vatten i ögat! Härliga morron! haha..
Har precis kollat på två avsnitt av The City o nu ska jag bädda ner mej för kurering, låter som en hes kråka, det är dax att bli frisk på riktigt nu, bra att jag är ledig imorrn!
Hörs!

Gällö!

Hello!
Ligger just nu på gräsmattan hos momma i Gällö o solar, awsome! Hur varmt som helst är det och inte ett moln så långt jag kan se.. skööönt! Bjöd in oss själva på middag för vi är för lata idag för att laga mat =)
Helgen har vart skitbra med. I fredags tog jag o Janne det bara lugnt, kollade på film o sussade rätt tidigt o igår vart det party.. satt hemma hos oss först med Janne, Kim, Micki o Lilli höll på driva skitmycket med Micki för han har så lätt att spy så vi dummade oss med han så han vart äcklad o tjöjdes hela tiden hahaha.. very funny!

Fan att man bor i lägenhet jag vill bo i radhus eller nåt så man har en egen gräsmatta fatta va nice o kunna grilla när man vill o gå ut som man vill, nu måste man ju släpa med sej massa filtar o grejjer om man vill ligga ute, ne måste göra nåt åt det snart!
Ne nu ska jag sola vidare! Hare bra!


Still sick..

Är fortfarande sjuk och hemma.. händer inte mycket, kollar på tv, sover, sitter vid datorn.. uttråkad med andra ord! Tror jag är på bättrningsvägen just nu men imorse va jag inte de så vi får se om jag blir lurad igen för det trodde jag igår med den här tiden, blir värre på natten när man ska sova och på morron när man vaknar ere likadant.. blir en dusch o alvedonkur så kanske jag blir frisk!

Nu är det bara 23 dagar kvar tills jag o Janne befinner oss i Egypten den här tiden, ska bli så kul o sköööönt =D Kommer nog vara rätt olidligt hett men då får man hoppa ner i poolen o svalka sej!


Syskonskara

Tänkte lägga upp bilder på mej o mina syskon för er som inte sett eller ens visste att jag har ett gäng..
Jag..


Patric kommer sen...



Sen el Stefano..



Sen Alex..



Och sist och även minst, Therese..


Sjukt trist att vara sjuk..

Tja! Sitter och lyssnar på Svennebanan och tycker synd om mej själv hah.. jag är SJUK, har haft sjukt ont i halsen, speciellt igår då var jag helst tyst, men nu har förkylningen brytit ut istället, har snytit upp en halv rulle på 2 timmar snart... Tänkte ringa vårdcentralen vid ett men sket i det efter jag duschade för då lättade allt o förkylningen kom.. misstänkte halsfluss men de kanske inte e de ändå..
Iallafall så är det sjukt synd om mej enligt mej själv för jag har vart hemma död i 3 dagar o det är inte speciellt roande, om jag inte har ont i halsen eller feber imorrn så ska jag gå på jobbet hur snuvig jag än är, det här funkar inte längre! Fredrik hörde av sej o lovade att jag skulle få ha registervård hela dagen om jag kom så om jag inte e död så pallrar jag mej iväg!
Slog även min lilltå i en inline som låg i hallen så jag blödde som en gris, mycket skönt!
TYCK SYND OM MEEEEJ...

Bytte bloggnamn..

Tja! Har lite att göra, bytte bloggnamn, lättare att komma ihåg det här, heter ju Katta Svensson så kattasvenne blir fint det!

Have a nice day!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0