Kian 1 månad ヅ

Idag är Kian 1 hel månad, stora killen ♥
Just nu ligger han på en handduk under lampan o vädrar sej lite o får massage på lillmagen, hade velat lägga ut kort på honom men jag va ju så duktig härom kvällen o tappade bort kameran! Bra gjort va?! men så kan det gå! Ska leta reda på försäkringspapperna sen o hoppas att man kan få sej en ny, annars får jag kanske önska mej en i present, fyller ju år snart! Hade kanske vart roligare o få presentkort på affärer där man kan köpa kläder men de e ju inte helt okej att inte ha en kamera nu när man har bebis, vill ju ha masssor med kort på honom!
.
Kvällen när kameran försvann spenderades ute, Kian va med sin momma o myste o jag och Janne begav oss först till denna donna på förfest:
.
'
(bild stulen från Minna)
.
o sen en sväng på stråket! Det var riktigt kul att komma ut lite o hänga med vännerna lite ♥
Tack för en riktigt skoj kväll alla!
.
Ne nu ska jag gå och mata min älskade son! Vi höres!

Ja vad ska jag ha för rubrik?

Störigt det är att man måste ha en rubrik jämt, fan man kommer ju inte på nåt nångång nästan.. man måste alltid sitta o tänka ett tag...
.
Idag har jag spenderat dagen på stan med dessa snyggingar haha:
.
.
Shoppade kläder o umgicks, mycket trevligt! Kian stannade hemma med pappsen o städade! Handlade ett gäng plagg, skönt med lite nytt när man inte har kaggen längre, va inte alls skoj att handla kläder då, då köpte jag bara nytt om det krisade, vad man än hade på sej så såg man ju ut som ett hus.. orka lägga massa pengar på det då.. ne!
.
.
Nu på kvällen och jag o Kian dammtorkat lägenheten! Ett hett tips är babybjörn, jäklar vilken bra grej, den är ju the shit! Jag har ratat den hittills men nu tog jag på mej den o jäklar vad han trivdes i den! Jag gick omkring och torkade o donade medans han satt i den o snarkade haha han e så söt! ヅ
.
Nu ligger han i sin babysitter o myser, ska snart försöka få han att sova för natten, eller ja, nåra timmar iallafall innan det är mat-tajm igen! Han e en riktig nattuggla denna lille man!
.
.
Nu säger vi gonatt!

Myssöndag ヅ

Idag ere myssöndag som gäller!
Kian har nyss badat o bytt till mysdress o har legat o myst med pappsen medans jag duschat o nu ere ombytta roller =P Nu  ligger han här i sängen i min famn o snuttar på sin precious napp ヅ
De enda ansträngande jag ska göra idag e att storhandla för veckan! Awesome!
.
Igår va jag iväg till Snorres för firning av Maddes kille Glenn som fyllt 30 =D Undrar hur han mår idag, han fick en virre av mej som han fick svepa i 3 omgångar med sugrör och sen dök det upp en absint på hans presentbord med som han fick av Madde så ja som sagt, undrar hur han mår idag hahaha!
Hade riktigt kul o riktigt bra sällskap, fick även se på en liten film som jag aldrig kommer glömma jäklar vad jag o Sandra skrattade vi vek oss o tårarna rann, men du som va på filmen va jätteduktig men jäklar va roligt de lät ibland ;)

Förlossningen

Det började med att jag vaknade runt halv fyra på natten den 29 juni av att förvärkarna hade tagit till och blivit mycket värre, jag hade vart in på förlossningen 2 dagar i rad innan.
Första dagen/gången åkte vi in när proppen gick, förvärkarna va inte alls roliga och dom mätte kurvan eller va de heter och kollade hur mycket öppen jag var, jag var öppen 1 cm. Vi fick åka hem o jag fick käka alvedon och försöka vila.
Dagen därpå var förvärkarna ännu hemskare så jag bölade och vi fick komma in igen på kvällen o kolla hur läget var, då var jag öppen 2 cm! Jag hade så ont så vi fick välja om jag skulle stanna över natten och få nåt att sova på för jag kunde inte sova nåt nästan pga av smärtan, men vi valde att åka hem ändå. 
Och nu till dagen D.
Jag vaknade som sagt på natten vid halv 4 av att jag hade så sjukt ont, jag gick upp och la mej i badet för att försöka lindra smärtan men det gick inte så bra, tog nåra alvedon o la mej igen och försökte sova men det gick inte för värkarna va så starka. Efter att ha kvidit o bölat nåra timmar väckte jag Janne o sa att jag inte klarade mer, vi ringde förlossningen som hade fullt och vi fick komma om en timma sa dom. Försökte stå ut men det gick inte så vi pallrade oss till bilen, jag i slowmotion, o åkte in.
Väl framme vart vi mottagna av en sköterska och dom mätte kurvan och kollade hur öppen jag var, värkarna hade tilltagit lite värre och jag var nu öppen 4 cm, då var det dax! Thank god!
.
Jag fick byta om till ett par heta nättrosor och en vit rock o världens största blöja.. dom kopplade på mej till CTGn och tog hål på hinnan, satte in dropp så att värkarna skulle tillta ännu mer, då fick jag även börja använda lustgas! De va grejer det! Fick ligga med den 1-2 timmar (tror jag, har ingen tidsuppfattning alls här), innan dom satte ryggbedövningen.
Janne var jättebra stöd och kollade på skärmen och sa när värken va på G och jag började andas lustgas och tvingade han att klämma hårt som faan på benet eller foten under varje värk, det hjälpte hur bra som helst för då hade jag även smärta nånannanstans så jag inte bara tänkte på smärtan i magen!
Jäklar vad jag sög i mej av lustgasen, ibland så mycket att det kändes som när man e sådär svinfull och ska sova o hela rummet snurrar o man måste hålla i sej i en kudde, inte så man va tvungen att spy men annars vare exakt så! Och ibland började jag asgarva, Janne tyckte jag va lite läskig då tror jag hahaha!
.
.
.
Ryggbedövningen va det bästa som kunde hända mej, fy faan va ont jag hade innan, aldrig nånsin har jag haft så ont, ever! Jag har hört att spurtan ska göra så himla ont att ta, men det jag tyckte gjorde ont det va bedövningen innan man fick ryggbedövningen som gjorde ondast o den kändes som när man tar bedövning hos tandläkaren, sen när dom förde in själva ryggbedövningen knakade det som i ryggkotorna bara, ja det kanske låter lite läskigt men nee, de tycker jag inte de va!
.
Runt 15.30 ville dom kika om det hade hänt nåt, hur mycket mer jag hade öppnat mej, o jäklar va brydd jag vart, jag va öppen 9 cm! Då vare dax! Jag va ju så borta av lustgasen så tiden hade bara sprungit iväg.
Fick ligga o krysta ett tag så att huvudet skulle åka ner mer, dom satte på en sånndär grej på bebisens huvud så dom kunde mäta hjärtslagen exakt o allt såg bra ut!
Efter ett tag fick jag slänga upp bena i vädret o ligga på rygg vilket jag INTE gillade alls, satan va obehagligt o ont de gjorde då, jag fick pannan baddad o hon som förlöste mej frågade om jag ville veta när huvudet skulle komma ut.. först sa jag nej av ren panik o sen fick jag panik av att inte veta så jag ångrade mej och ville veta!
När det tryckte på som mest höll jag på att förvandlas till exorcisten, höll på tappa kontrollen helt, jag skrek som en gris o ögonen va nog störst i stan o stod rakt ut o jag ville inte mer, PANIK hade jag, trodde jag skulle dö på riktigt eller sprängas, jäklar va läskigt det var, men efter ett tag fick kvinnan kontroll över mej igen sen sa hon till mej att huvudet skulle ut o jag krystade 2 ggr sen va min älskade lilla Kian ute, klockan va 18.04 o jag o Janne lyckligast i världen =) Vi har fått världens bästa bebis, jag älskar han mer än livet! Min lilleman <3
.
.
Kian Kurt (efter min moffa) Paul (efter Janne) Kronqvist!
55 cm lång och 4360 gram =)
Älskar dej obeskrivligt mycket! Jag kommer alltid finnas vid din sida - alltid! ♥

2o1o-o7-22

Hola!
Va in på jobbet idag och hämtade papper som försäkringskassan slarvat bort (INTE okej) och visade upp Kian =) Hade turen med mej att hissen inte fungerade, men som tur va dök Morten upp o fick hjälpa mej att bära upp vagnen o på hemvägen dök Carl upp som fick hjälpa mej ner haha! Tur hade ja =D
Det första som hände va att Monia stal Kian, både hon o Sophie började lipa haha sötnosar, men Sophie tog priset o lipade tusen gånger haha!
.
Va även över till BB o hyrde en pump, en eldriven, de va grejer det, får ju fan inte till det med en såndär skitpump från apoteket så nu ska jag fylla upp frysen med massa måltider ifall jag ska iväg lite längre tid o så så lilleman har favvomaten ;)
.
I måndags va vi till Mörsil för Jocke, min kusin fyllde år på tisdagen så vi sussade över där o mös, riktigt skönt att komma ifrån stan o sova borta en natt!
Måste visa va stilig Kian va på kalaset, han hade ju slirre =D
.

Ughhh!

Blöh!
När man kommer hem från den perfekta dagen i stugan med sol, grillning o mys med familjen o min moster + karl o mina kusiner så går jag in på toaletten.. där möter jag en sånnhär:
.
.
Tillåt mej att dö! Va faan, först får vi en lägenhet som måste tapetseras om i alla rum för katter har rivit sönder alla tapeter, vilket tar ca hundra år för hantverkarna så vi måste bo hos min mamma i nån vecka som har fått mögel i köket så dom måste renovera hela det så vi får leva utan kök, i mammas sovrum utan kök, höggravid o hungrigast i stan, sen måste vi flytta in trots att dom inte är klar, ne men då kommer hantverkarna på att dom helt plötsligt inte kan tapetsera nåt av rummen när golvläggaren fixar ett golv i ett annat rum och beslutar sej att skita i vår lägenhet nåra dagar och fixa en annan lägenhet så vi får bo i ett helvete ett tag till! Tackarr!
Lilla toaletten har stinkit kattpiss i 700 år för dom som bodde här innan hade den som kattoalett?! Fräscht, javisst! Golvet har sugit in pisset och Östersundsbostäder vägrar riva upp golvet o lägga nytt så dom väljer att först lägga ättika i nåra skålar i en vecka för att få bort lukten o det gick ju skiiitbra, eller så inte, sen storstädade dom den, sen lyfte dom upp toaletten o städade där och det va INTE fräscht, sen la dom silikon runt stolen.. funkade inte heller, ne men då kom dom på att dom skulle vaxa in lukten på golvet, lukten har försvunnit endel men man känner den fortfarande.. o nu på vår stora fräscha toalett hittar jag en sånndär snusk-fisk, tillåt mej att dö!
Neee je e int bitter!

Stoltast!

Jäklar vad stolt man blir över sonen =) Idag gav han oss första riktiga léendet när Janne busade med honom och nyss rullade han alldeles själv över från mage till rygg på egen hand!
Stolt är jag <3 Lillen e bara 15 dagar o stark som tusan!
.
Här tränar han nacken lite med pappsen =)
.
.
Håller btw på att knåpa ihop om förlossningen, har kommit rätt långt men är inte klar än, blir avbruten av lillhjärtat ju ;) Men jag är på G iaf =)
.
Mys i sängen med familjen <3
.

Tack =)

Tack så mycket för alla gratulationer =)
.
Att få vara mamma åt min lilla prins är det bästa som finns <3
Det är fasen inte lätt alla gånger men kärleken till honom övervinner allt! Alla dom här jäkla hormonerna man har e ju helt sjuka.. inte att leka med.. man lipar för ingenting och är känsligast i stan, jag trodde man äntligen skulle sluta lipa när man väl fött, men herre vad fel jag hade, har lipat tusen gånger sen jag födde Kian, ja ungefär iallafall haha!
.
Amningen är ju ett kapitel för sej oxå.. trodde det skulle vara skitlätt, men ack så fel jag hade där med, tur det finns ersättning med om man behöver ge det nångång ibland! Jag tycker inte det är nåt fel med det, huvudsaken är att bebisen mår bra och får i sej allt den behöver och får vara mätt och komma till ro!
.
Ska berätta om förlossningen senare med o lägga in lite bilder =)
.
Igår va tant Lilli o tant Maja här på besök, mycket trevligt! Älskar er! <3
.
.
.
Jäklar vilken bra dag vi har haft det idag! Kian har inte vart såhär nöjd nån dag tror jag som idag =) Tror jag börjar få till maten nu =D *håller tummarna* Vi har myst massor o surrat o kikat runt o sussat o vart ute o gått o grejjat =)
.
Här är en bild på hans nya bästa vän, babysittern, gud va han trivs i den!
.

Nu har jag tid att blogga lite =)

Mitt älskade lilla hjärta Kian Kronqvist har kommit till världen!
Kian kom tisdagen den 29e juni kl. 18:04 och va 55 cm lång o vägde 4360 gram han va en stor liten kille =) Idag fyller han 1 vecka!
Att få vara mamma åt honom är det bästa som finns! Jag älskar honom så fruktansvärt mycket, bandet till honom
är helt otroligt! Älskar honom i all evighet! Det här är det bästa jag nånsin gjort/vart med om, och tack Janne för att du gav honom till mej! Allt kärlek till Er 3! Min älskade familj!
.
Här är lite bilder på mitt älskade underverk! <3<3<3
.
.
.
.
Okej jag hade inte tid att blogga märkte jag, det här inlägget fick jag försöka skriva lite då och då, på 3e försöket blev det klart haha =P Jag är en mycket upptagen kvinna just nu så att säga =D

RSS 2.0