Turmorron på jobbet

Okej, nu har jag samlat krafter så jag orkar skriva om gårdagens jobbdag..
Vad hände? Jo det ska jag berätta:
.
- Det började med att jag inte kunde låsa upp ingången till butiken, det gick inte, jag lirkade o dängde dörren o höll på ett bra tag, tillslut när tiden va för mycket så fick jag öppna en stor bilport som bilarna åker in i om dom ska tvättas, så fick kunden helt enkelt gå in där o in en annan väg..
När kunden väl va inne i butiken fick jag givetvis upp dörren!
.
- Iochmed att allt jag skulle hunnit innan jag öppnat vart försenat glömde jag ta in tidningarna.. en kund kom o frågade vart dom va, jag kilade ut o låste upp lådan med tidningar.. ne men då får jag locket i huvudet?..
.
Höll på plocka med sallader o fick räksaft på handen, alla som känner mej vet vad jag tycker om räkor....
.
- Långjohan som e typ 2 meter hade jobbat passet innan mej o hängt upp lottsnöret med lotterna typ i taket så jag hade 3 val.. hoppa, hämta en stege eller stå på tå o sträcka mej så pass att jag visar magen.. Jag valde magvisardealen pga av lite lätt uppgivenhet
.
- Klämde lillfingret mellan ett par stora lådor jag ska slå ihop så jag håller på dö..
.
- Det fortsätter göra sjukt ont i fingret o jag ska beklaga mej över det o utbrister högt: Jag har så JÄVLA ont i papperet?
.
Där gick liksom gränsen, då skrattade jag åt mej själv tills jag höll på börja grina, höll helt enkelt på att bli psykiskt störd haha!
.
Detta inom loppet på 2½ timme, mysiga morron!
.
Ja just det, en stund innan jag ska sluta kommer det in en gubbe o undrar vad han ska ha för olja i bilen.. jag ber om hans registreringsnummer så jag kan kolla upp det på datorn.. Neeeeh men det ska jag fan inte behöva ha inte, det ska jag ju veta. O jag måste ju veta vad han haft i för olja innan oxå för tänk om dom blandas o det inte blir nåt braaaa!
Jag håller på att tappa hakan för han är så störd, han är där för att ha RÄTT, inget annat, jag ska vara sämre än honom helt enkelt, jag får inget registreringsnummer, det vägrar han ge, o det är jävligt dåligt att jag inte vet vad han har för olja i bilen innan!!
Hur faan ska jag veta det? Ska jag kolla på oljan o se med ögonen vad han hällt i, känna på den, eller varför inte smaka lite på den för det ska ju jag veta?!
.
Lars hoppar in för han håller oxå på att tappa hakan för gubben e så störd, dom går ut en sväng sen kommer dom in o söker på registreringsnumret.
.
Varför kunde han ge regnumret till honom då? Han va ju bara in för att mucka med nån.. sånnadär bittra människor förstår jag mej tyvärr inte på, mucka med nånannan för faan!

RSS 2.0