Snabbinlägg

Slänger in en bild på kaggen lite snabbt, det här är från förra söndagen så nu e jag lite större ändå:
.
Håller på flyttar så de e kaos just nu, har inte tid mer, men när vi e klar så =)

Kanske dax för uppdate ang min graviditet med!

Min lillevän mår hur bra som helst, han följer sin kurva som han ska och hjärtljuden är finfina, och sparkas hejvilt gör man oxå!
I lördags gick jag in i vecka 37, jag har jättebra värden men massssor med vatten i kroppen. (som exempel så hade jag inga fotknölar kvar härom dagen vilket är ytterst hett). BM har sagt att jag ska sluta dricka så mycket men vad tusan ska jag göra jag är ju törstiiiiig, o en liten isbit blir inte jag nöjd av.
SF-måttet är 35 cm och jag mätte min omkrets på magen som nu är 104 cm, herre vad jag växer! Min vikt har ökat så jag väger nu över 70 pannor,  (71 eller 72) så jag ligger +16-17 kg nu. Men det jag går upp nu är mest vatten och ja, det syns ibland... ser inte klok ut haha!
Har haft sömnproblem ett tag men nu börjar det bli lite bättre igen *peppar, peppar*.. har så jäkla ont i ryggen, fötter, ben, händer, revben osv även problem med nästäppa o ska jag ligga o andas med munnen törstar jag ihjäl o måste dricka hela tiden o då måste jag ju även på toa hela tiden så de e ingen hit vill jag lova.. jobbar 50% just nu, det blir alltså 4 timmar om dagen för min del, efter dom 4 timmarna är kroppen som en gammal kärring.. fötter och tår är fetare än nånsin och kroppen är som en rostig motor som behöver smörjas för att komma igång igen.. tur jag blir ledig snart på heltid!
23 dagar återstår till BF..
.
Ne nu ska jag försöka mej på att sova igen, va tvungen upp o äta osså e jag sjukt täppt i näsan..

V.I.P inlägg till Minna!

GRATTIS älskade vän, idag blir du 25! (gud vad bra jag rimmar, eller hur?!)
Hoppas du får en kanondag!
Förhoppningsvis kaaanske det kommer ett paket till dej snart, kanske imorrn, eller vad surrar jag i, jag känner INTE till något paket!

17e - 17e

Ja men just, idag ere ju den 17e Maj, exakt 1 månad tills min älskade lilla kille ska komma till världen, 17e Juni!
31 dagar kvar!
Om jag längtar?
Oooohja!

i Lördags

Jag, Janne, Lilli och Bryne begav oss till Minna o Magnus i Optand och grillade KÖTT, surrade, skrattade o dom drack lite vin o nån öl! Jag drack oxå en öl, ja alkoholfri, jäklar va god den va! Men Magnus smakade på den o sa att den inte smakade öl? Men jag tror han ljög, jag kan väl inte ha glömt bort hur det smakar? eller? haha

Det var hur mysigt som helst o sitta ute på altanen o käka o surra, har saknat alla jättemycket! Saknar att göra sånnadär saker, har blivit så lite sen jag vart gravid tyvärr, men det beror väl på att jag inte kan festa och att jag inte har så mycket ork heller!
Janne va the grillmaster;
Jäklar va gott det va!
Minna va oxå med men ja hittade ingen bild på henne =(

Äntligen!!

Snart ska jag äntligen få träffa Minna, Emma o Jossan =) Ska blir riktigt najs, saknar dom jättemycket! Minna har ju övergett mej för Uppsala ( inte okej ;) ) o Emma har vart i Australien, Uppsala o Linköping en evighet så ÄNTLIGEN får jag träffa dom =P
Vi skulle egentligen grilla hos Jossan till middag men iochmed att vädret bestämt sej för ösregn så fick vi tänka om o kör på tacos istället, men de e inte illa det heller, fast lite besviken e jag för jag va så sugen på en flinta haha!
Kommer bli mys o mycket surr med mina damer =)
.
Imorrn blire dejt hos Minna o Magnus, då blir det grillning, fan va besviken jag blir annars, nån dag kan jag väl få mitt efterlängtade kött iallafall tycker jag! Ska bli skitkul, en liten sammankomst med massa roligt folk!
.
Guuud förresten, va med om en yrtterst pinsam incident med "mammas pärla" som jag numera är ovänn med häromdagen!
Jag Janne o Mikaela skulle skjutsa ut bilen till verkstaden så Janne tog våran bil o jag och mikaela tog mammas, innan ve skulle bege oss till Frösön så skulle Janne tanka våran så vi följde efter, det här skulle ske på okq8 vid stora kyrkan.
Allt går som smort, vi startar bilen o börjar åka mot q8.. bilen känns hackig men jag tänkte att det bara va nåt trams för den hade stått still över natten (den e gammal). Ojjj vad fel jag hade, precis efter rondellen när jag ställer med i kö för att få svänga in på q8 så dööööör bil-jäveln!! Står där som ett fån o får inte igång bilen, jag står mitt i rusningstrafiken mellan 2 filer, bilen vägrar starta, jag får blackout för jag håller på skämmas ihjäl o minns inte vart varningsblikersen är!! en buss full med folk stannar o chauffören vevar att jag ska åka men det gååååår ju inte.. ännu pinsammare.. tillslut kommer janne o nån okänd karl o puttar upp oss på q8.. där blir vi stående i 10 minuter innan cp-bilen startar, när det väl startar kommer det skitmycket kolsvart rök ur avgasröret o bildar ett stort moln och det blir en kolsvart svart "pöl" efter sej..
Fy faan pinsamma bil!
Den svarta pölen är fortfarande kvar, såå tänk på mej när du ska på q8 vid stora kyrkan! (ja om den inte regnar bort nu i det fina vädret).
.
Ja just ja, en sak till, igår när jag gick till jobbet SPRACK mina skor... ni kan numera kalla mej för Fet-Fot! hahaha!
Kan inte ha nåra skor alls nu, eller jo, foppatofflorna då men det är ju inte så hett i alla lägen haha.. måste köpa nå nya billigare typ 3 storlekar större, antar att mina fötter har tänkt att bli ännu fetare tills jag kläckt!!

stelt.se

Hahaha jag dör! Det finns ju kärlekscheckar som man kan köpa på alla hjärtans dag ni vet, jag gav sånna till Janne iallafall. Vi håller på att packa inför flytten så jag tog ner checkarna från en hylla och la dom på vardagsrumsbordet, det skulle jag inte ha gjort!!
Jag kommer in helt oskyldigt i vardagsrummet och tror att allt är frid o fröjd men Jennifer (jannes barn) och mamma står o ser ytterst finurliga ut, tillslut utbrister Jennifer;
Kattaaaa, vad är snoppmassage?, det står det häääär, ska du ge pappa snoppmassage? Vad är deeeet?
Mamma utbrister i asgarv och jag dööör! Fy faaan! Nu pratas det hejvilt om snoppar härinne o min mamma är här... jag dör!
INTE okej!
Mamma och Jennifer har alltså läst mina exklusiva checkar till Janne!! Jag piffade till dom lite med att lägga till lite eeeeh suspekta saker på checkarna så att säga!
Hahahaha! Jag dör!
Låt mej dö, snälla gud, kanske typ nu! hahaha!

Pärlan, Moffas grav

Hola!
Idag vaknade jag rätt tidigt, gjorde oss iordning.. tog mammas snygga pärla och åkte på växtvaruhuset och shoppade lite blommor o begav oss till Revsund till Moffas grav!
Såhär såg den ut före:
Och såhär såg den ut efter:
Man ser inte så himla bra men det vart iallafall jättefint! Saknar Min Moffa hur mycket som helst, tänker på honom mest varje dag.. Orden som står på stenen stämmer verkligen;
Alltid älskad, mycket saknad, aldrig glömd!

Hemskickad!

Imorse vart ja hemskickad från jobbet, hade konstiga värkar, mer menssmärtor men det tryckte neråt och hugg till o varade ca 10 sekunder i taget.. Forskade först på internet o vart givetvis en aning nojjig, sen ringde jag BM o hon sa att jag skulle gå hem o vila ögona böj så jag fick väl göra det då! Och efter det gick det över!
.
Min lilleman har tagit sitt förnuft till fånga och vänt sej åt rätt håll, tack gud! haha! Han hade borrat ner huvudet en bit med så BM trodde inte att han kunde vända sej åt fel håll igen men man kan aldrig vara säker, verkar ha en liten luring där inne i magen =)
Nu känner man honom så väl att man kan känna tossingarna, så myyysigt, jag vill att han ska komma ut nu på en gång så jag kan få snusa o gosa med honom, men samtidigt vill jag att han stannar kvar därinne ett tag till så han blir helt klar!
.
Var iväg till Elgiganten med mamma för ett litet tag sen, körde hennes bil haha fy faan va rolig den va att köra, den e så sjukt liten, jag satt o smilade heeela tiden när jag körde haha!
Fick en tvättmaskin av henne, helt underbart, slippa boka tvättid o ha tusen kg tvätt jämt, awesome! Speciellt nu när det lär bli nåra byten om dagen förmodligen ;)

Gått ner igen..

Var tvungen att ringa till BM idag, har så jäkla ont överallt pga av all vätska o speciellt i fingrarna, kunde inte ens öppna en banan idag.. inte okej! Fick iallafall tid hos doktorn på barnmorskemottagningen så jag o Jossan gick dit efter att ha lunchat (mycket trevligt =D) o jag fick träffa en läkare!
Fick diagnosen karpaltunnelsyndrom - http://sv.wikipedia.org/wiki/Karpaltunnelsyndrom
Härliga tider!
Blir så att jag går ner ännu mer i tid from imorrn, nu kommer jag bara jobba 50%, min barnmorska vill inte att jag jobbar alls och tyckte jag skulle ta mej en rejäl funderare men vad tusan ska jag göra hemma själv hela dagarna.. jag kommer ju få nåt fel!
.
Har börjat packa lite nu förresten, vi tar lite i taget, det blir nog bäst så =) blir nog nåra kartonger imorrn med =) Snart ere flyttdax =D

Sprängbar vattenmelon!

Japp, precis så känner jag mej, herreguud vilken kagge jag har nu, stenhård o proppfull med bebis e den, jag förstår nästan inte hur han får plats! Och jag förstår verkligen inte hur min mage håller ihop, känner mej stor som ett huuus - redo att sprängas på allt innehehåll haha! Exakt 6 veckor ere kvar till BF och jag ser ut såhär redan:
.
.
Nåå, är det inte lite likt haha?
.
Har blivit sjukt dålig på att uppdatera men jag har inte orkat, jag förstår inte vart min ork tog vägen? Vaknade upp för en vecka sen död ungefär! Trodde allt skulle bli bättre av att jobba 75% men det är knappt så jag orkar det ens, ska höra med BM om man kan göra nåt åt det här..
.
Det har varit några o kikat på våran lägenhet nu, hoppas att det är någon som vill flytta in 1 juni så vi slipper en dubbel hyra, behöver pengarna till annat, som t.ex att laga till bilen så vi kan sälja den o köpa en annan, kan ju vara najs nu när vi blir 5 st varannan vecka! Behöver en större bil med 4 dörrar!
.
Janne ligger i badet, jag passade på att sticka ner mina ben så han fick trimma dom med rakhyveln, är ju rena persen att raka dom nuförtiden med denna kagge hahaha!

RSS 2.0