Sprängbar vattenmelon!

Japp, precis så känner jag mej, herreguud vilken kagge jag har nu, stenhård o proppfull med bebis e den, jag förstår nästan inte hur han får plats! Och jag förstår verkligen inte hur min mage håller ihop, känner mej stor som ett huuus - redo att sprängas på allt innehehåll haha! Exakt 6 veckor ere kvar till BF och jag ser ut såhär redan:
.
.
Nåå, är det inte lite likt haha?
.
Har blivit sjukt dålig på att uppdatera men jag har inte orkat, jag förstår inte vart min ork tog vägen? Vaknade upp för en vecka sen död ungefär! Trodde allt skulle bli bättre av att jobba 75% men det är knappt så jag orkar det ens, ska höra med BM om man kan göra nåt åt det här..
.
Det har varit några o kikat på våran lägenhet nu, hoppas att det är någon som vill flytta in 1 juni så vi slipper en dubbel hyra, behöver pengarna till annat, som t.ex att laga till bilen så vi kan sälja den o köpa en annan, kan ju vara najs nu när vi blir 5 st varannan vecka! Behöver en större bil med 4 dörrar!
.
Janne ligger i badet, jag passade på att sticka ner mina ben så han fick trimma dom med rakhyveln, är ju rena persen att raka dom nuförtiden med denna kagge hahaha!

Kommentarer
Postat av: Jossan

Fy fan vilken lyx. Jag bad Johan om det förra veckan, men han bara skrattade åt mig. Jag var för tusan seriös! Jag har karlben nu kan jag lova. Äckligt. När fan ses vi? Puss

2010-05-03 @ 19:54:29
URL: http://tensby.blogg.se/
Postat av: kickan

spana in min mage på onsdag :) alltså på min blogg.

2010-05-03 @ 23:26:08
URL: http://kick86.blogg.se/
Postat av: suss

Fiiiiiiiiiiin!! :D

2010-05-04 @ 22:24:10
URL: http://sussisplaze.blogg.se/
Postat av: Minna

Jag tycker att du se större ut på bilderna när du har svettbh:n på dig.

2010-05-05 @ 17:35:53
URL: http://underbluesky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0