Underbara fittmorron‏!

Vilken skitmorron jag hade imorse, herregud. Först duschar jag, sen börjar det lite lätt när jag äter frukost och spanar på desperet housewives på datorn, Kian kommer och vill vara med mej o börjar leka lite med min tallrik, ska hålla i den och så, jaja tänker jag, men helt plötsligt slänger han iväg den och krasch så e den i bitar.. haha fy faan skitunge!
.
Det va faktikst egentligen mitt eget fel, jag borde haft mer vett i huvvet o tagit tallriken ifrån honom, men man e väl mer efterklok kanske.
.
Efter att jag käkat upp mackorna ska jag hugga in på mitt kaffe som jag suktat efter, Kian älskar kaffe, Kian ska oxå ha kaffe, han ska ha MITT kaffe...jag sitter i soffan med koppen... han försöker ta koppen men jag håller i hårt. Han blir upprörd och börjar rycka o småhoppa, vilket slutar med att jag har kaffe i hela ansiktet och över hela morgonrocken hahahaha alltså skjut mej, NU!
.
In i duschen igen..
.
Dax att fixa facet.. ne men då har locket till ögonskuggan öppnats så ungefär ALLT i ena facket är svart i min necessär vilket resulterar i att jag måste tvätta allt jag ska använda med tvål innan, annars blir jag svart i hela ansiktet.
.
Jag blir ändå svart i ansiktet...
Löser problemet genom att ta en vaddtuss o blöter den o gnuggar bort mina svarta fläckar i halva ansiktet o ser ut som ett fläckigt cp o får lägga om pudret. Yes!
.
Väl framme på dagis lämnar jag över lilleman och han springer iväg och har inte ens tid att säga hejdå, jag går ut och hämtar hans kläder som jag har i vagnen, kommer in, då är Kian JÄTTElessen, STACKARS MAMMAS HJÄRTA! Han va så himla lessen, han skrikgrinade o sprang mot mej, jag tog upp honom o då vart det bra men han ville ju vara med mej, men jag va tvungen att åka på jobbet på en gång, o han vart superlessen igen så fort jag satte ner honom o började gå o han skrek o sprang mot mej, det slutade med att fröken fick hålla i honom medan jag gick =( Fan va ångest o ont i mammahjätat det gjorde, höll fasen på att börja böla.. usch! Hemskt att behöva lämna sitt älskade barn lessen!!
.
Ringde på dagis nåra timmar senare och frågade hur det va, kunde inte hålla mej, men allt va jättebra och han satt o smaskade potatisbullar för tillfället =D
.
.
Nu ikväll har jag o Kian haft mamma och Kian-mys =) Vi har bakat pizzabullar, badat o fikat pizzabulle med festis och kollat på film, nu sover han som en liten prins i sin säng! Jäklar va goda dom va, han e duktig min Kian ♥ Världens bästa e vad han är!
.

.

.











När mamma e för seg..

..får man ju fixa själv! Det är bara att vicka vällinglådan, ställa sej på den, o vipps så ere bara trycka på ett gäng knappar tills man får igång radion!
.
.
.
Sen stod han kvar på lådan och dansade haha!
.
Även att det är mycket godare att äta riskaka i garderoben, ni borde faktiskt testa haha!
.
.

Att äta middag med en surpuppa

Janne hade lovat att göra nån middag jag verkligen älskar igår, han drog till med stekt fläskfilé, vitlökssmör, rotfruktsgratäng, tomater, bea och baguetter. Sjukt gott!
Kian var surpuppa i princip hela dagen, Janne erbjöd sej att sälja honom för 30 spänn eller högstbjudande på blocket där ett tag så ja, ni förstår hur situationen var liksom..
.
Iallafall så skulle vi äta den här smaskiga middagen mot alla odds, vi hade längtat efter den och det skulle bli bra.
Tog Kians tallrik och gjorde iordning en portion, han blev lite lätt upprörd när jag skärde hans kött i bitar, redan då gormar han till för jag antagligen e för seg, ger han tallriken o skeden så han kan äta men icke, här ska inte ätas nånting inte! Istället tar han beaflaskan och leker med korken, öppnar o stänger, öppnar o stänger. Ett x antal gånger  fick han inte upp korken o han började vråla, varav nån av oss skyndade oss att öppna korken så han inte skulle hinna bli helt vansinnig så vi skulle få äta middag i någorlunda ro..
.
Efter att jag lagt upp maten på min tallrik och ska äta vill jag oxå ha lite bea, jag tvekar ändå för Kian e fasen inte på topp och om han blir så sur över korken, hur sur ska han inte bli om jag tar "hans" beaflaska?
Jo det ska jag berätta, JÄVLAAAAR vad arg han blev, han vart så förbannad att han VRÅLAR o skyfflar iväg både sin mat och dryck på golvet så det är fläskfilé, gratäng och bea över hela golvet o även endel på tapeten... UNDERBART!... Ut ur köket åker Kian, han får titta på film i storrummet istället för han går ju uppenbarligen inte att vara med.. Han sitter där nån minut sen kommer han in igen och vill sitta i mitt knä, jaja tänker jag, han får väl det bara han e nöjd så man kan få äta i lugn och ro. My ass, då blev jag av med gaffeln och han vägrar ge tillbaka den till mej, varje gång jag försöker ta tillbaka den gormar han.. det slutar med att jag får sitta o sura och äta med hans lilla barnsked istället..
Jag o Janne, lessast i stan bara kollar på varandra o börjar småskratta för vi e så uppgivna. Efter vi nästintill ätit upp så avslutar Kian middagen med att bajsa.
.
Mycket underbar middag hade vi!
.
Idag e han som vanligt igen, en glad buse - Våran Kian is back again, han måste ha vaknat på en väldigt dålig sida igår helt enkelt.

Rivstart!

Efter en månads uppehåll pga av förkylning som tillslut bröt ut och försvann, ja EN MÅNAD, skandal... så har jag iallafall börjat träna igen och jag älskar det lika mycket än!
I måndags tog jag mitt pick o pack o åkte till gymmet för 60 min på bandet
.
552 kcal √
.
I tisdags vart det 60 min på crossen
.
552 kcal √
.
Idag vart det ben, rumpa, biceps o mage för mej o Janne!
.
.
.
Kian har börjat på dagis nu, han älskar dagis, känns jättebra, då slipper man det där dåliga samvetet! Han har inte ens tid att säga hejdå när vi lämnar honom för han springer o leker på en gång haha.
Idag va han där mellan 9-13.30, dagiskort var på listan, det gick tydligen jättebra, ingen tutte på bilderna, duktiga killen =) Längar tills vi får se korten, vill se dom nuuu ju! Min fina ♥
.
Var hur skönt som helst med lite kvalitetstid för mej o Janne i hela 4½ timme utan barnvakt, direkt efter vi lämnat Kian åkte vi på gymmet, sen käkade vi lunchbuffé på Eastern o spanade lite på stan utan att stressa, guuuld värt! Skulle egentligen relaxa med men tydligen öppnade den kl 13 på torsdagar, inte kl 10 haha så jävla typiskt oss..
.
.
Den här nybadade killen ligger just nu och sover, håller tummarna att han sover hela natten utan att skrika efter nappen ;)

Herregud!

Okej, av en ren slump kom jag in på ett gammalt inlägg som jag skrivit i november förra året..
Då skrev jag om en händelse med bussen:
.
"Dagen började med att jag återigen har blivit buss-rasist!
Där står jag och väntar på 4an som ska komma om 10 minuter ungefär.. väl när bussen kommer är det en annan mamma som stått i busskuren längre än mej och väntat så givetvis antar jag att hon ska med bussen som kommer nu.. efter 5-10 sekunder fattar jag att hon faktiskt inte ska med den bussen ändå och jag börjar röra mej mot dörren (hon står framför mej).. ne men då åker bussen iväg?! Hallå?! Mamman kunde väl ha hintat att hon inte skulle med bussen och busschauffören kan söka nytt jobb om den inte kan vänta 10 sekunder.. idioter!
Jag frågar helt paff om bussen va full men det va den inte, busschauffören har alltså inte tid att vänta nåra sekunder på att man ska gå på utan man ska helt enkelt flyga på, ja så är det nog! Mamman och hennes kompis säger att 14 kommer om typ 5 minuter.. jaha? OCH?! Tänker jag fly förbannad.. jag går för fan inte till busskuren för att stå där och vänta i 10 minuter för att se bussen jag tänkt åka med åka iväg framför näsan på mej för att jättegärna vänta 5 minuter till i kylan!"
.
Jag såg nu att jag fått en ny kommentar, postat den 25/9 2011, ungefär ETT ÅR efter inlägget postat i namnet Busschaufför med följande kommentar:
.
Busschauffören gjorde helt rätt. Eftersom ingen klev på bussen medan han väntade, körde han iväg. Han trodde att ni båda väntade på 14. Är det så svårt att fatta? Jag öppnar dörren, ingen kliver på, såklart ska jag inte vänta en halvtimme utan åker!
.
.
Rätt komiskt faktiskt, vilken bitter jävel hahaha! Ett år senare liksom.. tur jag slipper åka buss nuförtiden då vi oftast har tillgång till 2 bilar nu, då slipper ju även denna stackars busschaufför mej också som tur är iochmed att jag uppenbarligen är för seg och trög för att kliva på en buss haha!
Han släpper in nån där fram, jag ser att den andra mamman inte ska på bussen, jag kopplar och börjar röra mej mot ingången, detta inom loppet av ca 10 sekunder, han stänger och åker, aaa, jag är fan trög alltså!


RSS 2.0