Annandagen!

På annandagen hade jag, Lilli och Maja middagsbjudning hemma hos Lilli, kärlek va det i hela lägenheten, man kände glädjen liksom! Det kändes så jäkla bra att vara tillsammans alla som va där =))
Theres o Ray va här från Norge, Felicia o Mohammed från Göteborg och Minna o Magnus från Uppsala, så kul att träffas! Jul e bra, då kommer dom flesta hem =)
Middagen vart inte riktigt som vi tänkt, den skulle vara kl. 17, folket började ramla in till stan runt 16:15, problemet då var att jag, Lilli och Maja befann oss på Willys o hetshandlade pga av lite förseningar, väl hemma hos Lilli hade Lilli 300 kg packning från sin stuga som vi konkade upp, sen slängde vi oss in i köket och tvingade vår kära gäst Theres att hjälpa till, hon va våran personliga älgstekare och det va kaos med stort K haha, äh det va charmigt!
Middagen vart iaf jättelyckad och det va hur trevligt och roligt som helst, vissa tyckte att det va väldigt roligt att diskutera min o lillis krock när jag råkade hugga henne i huvudet med mina tänder så hon fick hjärnskakning haha!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Gott Nytt År!

Hoppas ni får ett gott nytt år, det tänker vi ha ♥
.

Nattligt besök!

Jaa, skenet kan bedra såhär i nattens mörker, jag va uppe och tassade inatt och jävlar va rädd jag blev, jag trodde bestämt att det va en karl i mitt vardagsrum, såhär ser mannen i mörkret ut i ljus hahaha
.

Okej.. nu kommer bilderna

Ja som ni sett så klantade jag mej tydligen igår och publicerade mitt inlägg som inte alls va klart, lilleman kallade så jag skulle ju spara det i utkastet och fortsätta med det men ah, jag tog o publicerade det istället lite sådär halvfärdigt..
Här är iaf lite bilder:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Underbar jul!

Har haft en underbar jul, har varit med familjen och myst massor! Kians första jul, underbara bebis! Han har vart glad mest hela tiden och tog sej baklänges från vardagsrummet till köket den lilla busen =P
Åt först frukost/lunch hos Momma, smarre! Julgröt och stut!
.
.
.
.
Efter det åkte vi ner till min moster och bosatte oss där, kikade på Kalle, åt middag, och sen kom TOMTEN!
Kolla in coola killen, han brydde sej inte alls att tomten va där, han satt tillochmed i tomtens knäää ;)
.
.
.
.
Fick finfina julklappar och alla verkade nöjda, ja eller, jag glömde jockes paket hemma och ett av Elins men dom kommer ju snart så då får dom dom då haha! Dom fick ändå så himla mycket paket så jag tror inte det gjorde så mycket, det märkes liksom inte förrän jag saknade dom.
Här är lite bilder från våran jul!
.
.
.
.
.
.

1 timme och 15 minuter kvar..

.. till julafton!
Så! Nu är jag äntligen klar med allt stök här hemma! Har städat och tvättat allt som fanns att tvätta så det bara är att landa och inte behöva tänka på nåt sånt när vi kommer hem på juldagen, imorrn på morron åker vi upp till Mörsil och äter julfrukost/jullunch hos momma sen går vi ner till Moster &Co och firar julen där med allihopa =) Sitter och längtar som ett litet barn, jag vill ha massor med paket och julmat tills jag spricker! Och det ska bli så kul att fira jul med våran älskade nykomlig KIAAAAN! Det här blir ju Kians första julafton, ska bli så mysigt att ha honom hos oss, han ska få smaka lite grejer på julbordet han med, i mosad version då såklart och massssor av paket kommer han att få, det vet mamma ;) Och mamma vet även att tomten kommer kl. 18 på kvällen ;)
.
God *★* 。 • ˚ ˚ •。★Jul*。* 。*★ 。* 。*
° 。 ° ˚* _Π_____*。*˚★ 。* 。*。 • ˚ ˚ •。★
˚ ˛ •˛•*/______/~\。˚ ˚ ˛★ 。* 。*★ 。* 。*
˚ ˛ •˛• | 田田 | 門| ˚Och Gott Nytt Önskar oss!
.
.

Förvirring AB

Ja, sen jag blev mamma är jag väldigt förvirrad, innan va jag väldigt förvirrad men nu menar jag förvirrad på riktigt! Vad jag syftar på är igår när jag satt och sminkade mej, greppade spegeln och skulle börja, vart lite upprörd för det va ett papper jag satt och skulle spegla mej i hahaha, lite senare skulle jag sopa upp lite kexsmulor under Kians stol. jag tar sopen o sopskyffeln och ska precis börja sopa, jag upptäcker då att jag har nåt på skyffeln och frågar upprört "men vad är det dääär nu då?" haha, så jävla borta, hade en presentrulle och en platspåserulle kvar på skyffeln från garderoben utan att märka det hahahaha! I´m not ok!

Kiaaaaan!

Min älskade bebis, han är bäst! O jag älskar honom mest! =)
.
Kian har slutat med ersättning nu och äter istället mild havrevälling och det går finfint, bytte ut nappen på nappflarran bara så det blev större hål för välling är ju tjockare så nu dricker han det istället.
Dagarna ser oftat ut som så att han äter välling vid halv 8 - 8 på morron, sen lunch (nån form av mat och efterrätt) kring 11, efter det får han välling vid 14-15, sen blire middag kring 18 (nån form av mat och efterrätt) och till sist är det välling och gonatt när det passar! Ibland blire ett extra mål eller så men just nu ser det ut såhär oftast iallafall! Han fick gröt ett tag istället för lunchen som jag skrev nyss, men det tyckte dom på bvc att jag skulle byta mot mat för han är så aktiv och undersöker o sprattlar o har sej en massa =)
.
.
Och herr Kian har upptäckt att det är MYCKET godare med Juice/Saft till maten istället för vatten så nu protesterar han om han får vatten till maten haha, så kan det gå, mammas hjärta är smart haha!
.
.
Busetrollet ♥
.
.
Va på stan med Minna o Emma igår, jäklar va härligt att äntligen få hänga med Minna, kändes som förr som vanligt, aldrig stelt, precis som det ska vara, guuud vad jag skrattade för vi hämtade henne i Ope, hon har ju svart hår men det va vitt och hon såg helt förstörd ut, innan vi kom fram till henne skämtade jag o Emma om att hon skulle se förfryst ut och det va så rätt som det bara gick så jäklar va vi brast ut i skratt, den synen, när stackarn stod där med sitt vita hår och såg nästintill döende ut med panik skulle ha filmats hahaha! Självklart a det inte kul att hon frös men vi hade ju målat upp en bild o jäklar va rätt vi hade!
.
.
På kvällen begav jag o Kian oss till hans momma och fikade och slog in lite julklappar, hur spännande som helst vare!
.
.
Kian äter just nu fisk, hur gott som helst tycker han, själv håller jag på smälter maten och sen ska Kian hälsa på sin momma en timme och jag o Janne ska på gymmet! Längtar!

Men varmt?!

Jaha, kul då, skulle iväg och fika o surra med mammor och bebisar idag kl. 12 men det blev inställt för det är ju så "varmt" ute.. Jävla skitkyla.. ge oss sommar! Jag va ju helpepp att träffas ju, och det måste bli varmare sen, jag måste på stan, jag har inte handlat klart julklapparna det fattas massor.. har lite lätt panik för tillfället men håller tummarna! Annars får jag smita iväg när Janne slutat jobbet en snabbis innan affärerna stänger o hoppas på att jag hinner med allt! Är det såhär kallt känns det inte okej att ta med Kian ut så det får bli så!
.
Ska träffa Minna och Emma sen, ÄNTLIGEN e Minna hemmaaaa! Gud vad jag saknar den damen, min Minna! ♥
.
Happ, träningen då?
.
- I lördags va jag på bodypump kl. 9:00 på morron, det ni! Kände mej ytterst hurtig måste jag säga!
Status: Ont överallt efter nåra timmar. Hade aningen svårt att sova pga av smärtor på natten.
.
- I söndags va jag på bodypump igen fast på kvällen, va release för ett nya bodypump-passet, riktigt bra träning och skitkul!
Status: Sinnessjukt ont, efteråt hade jag trodde jag jag hade fått hjärtinfarkt i lugnan eller att jag råkat träna lungan av misstag för det gjorde så jävla ont men kom efter en stunds tänkande på att det va nog bröstmuskeln jag tränat haha! Kunde inte sova så bra denna natt heller pga av träningsvärken.
.
Igår va jag och Emma på badet och gymmade, blev crossen i 40 minuter och sen magen!
Status; Sjukt ont i magmusklerna under träningen men idag är all träningsvärk mycket bättre och jag lider inte längre! Härligt!

Men ge mej normal sömn!

Vad fan ere för fel på mej? Nog för att jag vaknar och stoppar in Kians tutte nåra gånger per natt men sen brukar jag sova bra i övrigt, men inatt har det vart painintheass-drömmar heeela natten, även fast jag vaknat så kommer jag in i fortsättningen av drömmarna o det är så sjukt störigt.. Det med sne text är från verkligheten o det med vanlig text är från drömmen.
.
-En kompis till mej har förmodligen fått mjölkstockning och jag fick veta det igår o surrade lite med henne om de o så.. vi skrattade endel åt HUR hon lyckats med det så att säga!
I drömmen bjuder hon in mej på en toalett och är naken?.. hon beter sej som vanligt och jag står där inne o hon pratar med mej, helt plötsligt börjar hon spruta ner mej med bröstmjölk? Hela mej, hon får som spenar som en gris ni vet och det bara sprutar mjölk över hela mej.. skitäckligt.. jag står där och vill avlida för det är så äckligt men kan inte flytta mej?
.
-Sen drömmer jag att nån spyr ner mej, med pricker, det VÄRSTA jag vet är små prickar, jag tycker det är så sjukt äckligt med en viss sorts, Lilli vet hur jag har det för hon har samma problem.. jag höll på dö av äckelhet i drömmen, spyan innehöll massor av prickar o över heeela mej fy faan va vidrigt!!! Rosa va dom.. uuuuugh!
.
-Sen har jag även drömt att jag och mina vänner blir attakerade av trollsländor efter att ha släppt ut en kille som sitter fånge inne på Okq8 i Gällö?.. mitt hår är lite tovigt så dom fastnar o flaxar där med sina äckliga högljudda vingar o surrar skithögt i mitt öra och jag bara skriker och har panik..
Denna dröm tror jag kommer från förr, en expojkvän till mej för lääänge sedan va ute med sin moppe i Fjällsta och åkte där helt oskyldigt på vägen, han hade hjälm, helt plötsligt kommer en stor trollslända och fastnar i hjälmen o surrar skithögt i örat med sina högljudda vingar och han får sån panik att han TIPPAR ner i diket HAHAHAHA, jag dör av skratt när jag tänker på det! Tänk synen!
.
.
Ja, det va nåra av mina drömmar från natten, det är bara sånnadär panik-äckel-drömmar jag haft helt natten så man e som slut, så piggast i stan är ju INTE idag ne!
.
Ne nu ska jag göra mej iordning och bege mej till Jossan om ett tag, Kian har paket till Joline han köpt till henne ;)

Gymmet!

Igår bestämde jag o Bryne att vi skulle på gymmet på dagen, klockan tickade, jag ringde några gånger men inget svar.. efter nåt sms med Jossan beslutade jag mej att våldsgästa Bryne för tydligen skulle hon ha sovmorron trots att vi bestämt?! Iallafall, för att vara exakt så plingade jag på hos henne 13:33 och till dörren kommer en yrvaken Emma i morronrock? 13:33? Ne det va bara att upp och hoppa och iväg på gymmet, jag misstänker att hon ville mörda mej lite i smyg men sagt e sagt o jäklar vilken bra träningskamrat jag är som tvingade henne på det där viset haha!
Sagt och gjort, vi trampade på crossen i 50 minuter, när jag skulle av höll jag på att spy, jag va tvungen att koncentrera mej till 100% annars hade det skett en pinsam incident, mådde illa enda in på kvällen?.. Emma tänkte oxå spy men det va när hon lyfte hantlarna efteråt haha, tänk om båda hade spytt på gymmet så hade man ju aldrig mer kunnat gå dit!
.
Kian har oxå gymmat idag, han tog i lite extra idag och sparkade ner skiten när mamma tittade bort hahaha, gófis han e så jäkla rolig =D
.

Härliga tider =D

Hahahaha så jävla het bild på mej o Jossan!
.

Världens bästa ♥

Igår vare 5 månaders kontroll! Kian var jätteduktig och kunde allt som han skulle och dom tyckte han va väldigt staaark, starka killen ;)
Han är nu 72,5 cm lång och väger 9045 gram! Fick även vaccin igen så igår smög sej febern på och är fortfarande kvar, imorse hade han 38,5 =/ Vi har pyjamasmys hela dagen och tar nån alvedon, myser och dricker massa extra och hoppas att feber försvinner fortare än kvickt! Nu ere teletubbies-tajm!
.
Sitta kan jag!
.

Lucia!

Nu har Kian vart och kollat på sin första lucia, det var mycket spännande han satt alldeles tyst och kikade och tutten snuttade han på i högsta hugg =) Mys! ♥
.
.
.
.

Upptagnast i stan!

Fullt upp har jag haft! Sen i torsdags har jag hunnit med en heldag på Ikea, Julbord med jobbet, galejj, kinabesök, myspys, doktorn med Kian!
.
I tordags begav jag, Lilli och Maja oss till Sundsvall för en heldag på Ikea. Vi har ju helt klart konstaterat att Sundsvall stinker skit! Det började med att vi närmade oss Ikea, det börjar stinka skit i bilen och vi alla blir lite lätt upprörda och skyller på varandra, Maja blir känsligast i världen och börjar hulka, jag o Lilli skrattar lite och tror att hon fjantar sej lite bara.. Maja får panik och vevar ner rutan för att få luft för hon klarar inte lukten längre, det skulle hon inte ha gjort.. Maja får en "vägg" som en smäll o ansiktet av stanken, det kommer tydligen utifrån, hon hulkar nu ännu mer och grabbar nämaste påse och spyr bakom mej o Lilli, vi satt fram och trodde hon skämtade varav hon sticker upp påsen och frågar vart hon ska slänga sin spya, jag grinar av skratt och kan inte sitta still och Lilli som kör håller oxå på dö av skratt och kan knappt köra bilen, jag tror folket undrade vad fasen vi höll på med men jag börjar fortfarande småskratta för mej själv när jag tänker tillbaka, det är konstaterat, Sundsvall stinker helt enkelt skit!
.
På hemvägen va vi lite slut efter all stress på slutet och ville ha lugn och ro, vi knappar in adressen hem på GPS:en och tanten som pratar börjar gorma på en gång varav Lilli ber den hålla käften och jag frågar argt va fan den skriker i exakt samtidigt hahaha.
Vi lyckades även hamna bakom ett gäng timmerbilar, diskussionerna började gå över styr lite och vi började diskutera hur vi skulle agera om en timmerstock lossnade, väljer vi att ta emot timmerstocken eller väljer vi att väja ner i diket? Vi valde att ta emot stocken, en tappar huvudet och dom andra 2 överlever förhoppningsvis, istället för att alla 3 dör liksom.. En kompis kompis mamma åkte faktiskt bakom en sån bil och en stock lossnade och for rakt emot henne och klyvde av hennes huvud.. är lite nojjig för sånna bilar sen man hört den historien, men vi valde iallafall att en tappar huvudet och hoppas att dom andra klarar sej!
.
Här är maja och hennes påse!
.
.
Ångrar inte en sekund att jag o tjejerna tog oss en roadtrip till Sundsvall, varje gång blir vi sådär fnittriga och skrattar hela tiden I love it och längtar redan till nästa gång, det gjorde jag när vi åkte därifrån redan =D
.
Lilli handlade så sjukt mycket, det här gott folk var ingenting!
.
.
I fredags var det det årliga julbordet med jobbet! Började med dejt av Sophie, Anna och Amelie hemma hos Anna! Gjorde oss iordning det sista och sen begav vi oss till G3 och käkade massor med god julmat och drack endel öl, julskinkan, prinskorvarna och brieosten va godast som alltid, de e det bästa med julbord enligt mej ;) Fisken luktar bara skit usch ;) Hade ne, riktigt trevlig och jätterolig kväll och det tackar jag mina roliga arbetskamrater för =)
.
.
.
I lördags var det dags för att fira o parta med Janne, älskar att festa med honom han e inte sådär stel som endel pojkvänner kan vara, han e glad, trevlig, öppen, rolig och inte svartsjuk, precis som jag vill att det ska vara med en pojkvän! Man kan ha roligt tillsammans liksom, kan vara på samma fest men behöver inte sitta klistrade ihop och ses lite då och då under festen =D Hade riktigt kul, har tyvärr inga bilder från kvällen? Jag som trodde jag va fotomaster?! Tydligen inte då! Gick en halv 12 det blev ingen krog för min del haha men hade riktigt roligt, det tackar jag alla som va med för oxå =D
.
I söndags va jag o Janne hemma hos mamma i stan och hon va hemma hos oss i Torvalla och tjusade med Kian, vi passade på att käka på Asia Wok och låg och myste heeela dagen! Skönt att få vara själva och bara rå om varandra lite oxå, va ju dock tvungen att fälla nån tår för jag saknade Kian så mycket, man har ju blivit töntig när man fått bebis måste jag säga haha men de e inget man kan rå för ;)
.
Är supernöjd med alla dessa dagar men nu blire lugna puckar för tant Katta ett tag och träning på hög nivå blire med start imorgon!
Nu ska vi äta middag, Kian ska få kyckling potatis o majs och jag kör på kasslersås med pasta! Klockan 18 infinner vi oss på Mimer för att kolla på Kians syrrors luciatåg =)

Finaste Joline!

Idag fick jag äntligen träffa lilla Joline, som jag längtat =) Guuuud vilken liten sötnos hon är, och med liten, då menar jag verkligen liten! Kian ser ju skitstor ut jämfört med henne, min lilla bebis vart helt plötsligt stooora bebisen =D
Så himla fin e hon! Den lilltussan sov mest men nån minut va hon vaken så jag kunde säga hej till henne =) Det där har Jossan o Johan gjort riktigt bra, finaste lilla Joline!
.
.
.
Tog en promenad på dom mörka kalla skogsvägarna när vi skulle dit, det va lite läskigt måste jag säga. Kände mej lite förföljd, kan lätt få för mej det när det är så mörkt, tycker det är läskigt med skog o mörker kombinerat. Det gick en tant bakom mej som jag lät gå förbi, sen beslutade jag mej att förfölja henne så länge hon gick samma väg som jag o Kian skulle så vi hade nån att gå med i smyg, hon kollade bak nåra gånger, undra om hon kanske kände sej förföljd istället haha? Jag kände mej iallafall mycket tryggare av att ha henne i närheten så ingen skulle ta mej och Kian haha, det bästa var att hon tydligen skulle på samma gård, det va ju helt perfekt! ;)

Ehhh?

Förrförra torsdagen la jag ut massor av Jeffas kläder på tradera, i torsdags va auktionen slut och man skulle betala innan 3 dagar. 6 dagar gick efter att jag skickat vinnarmailet till en person och jag vart less på att inte få nån kontakt med denna person eller pengar på mitt konto så jag skickade detta till den:
-
Hej!

Iochmed att jag varken hört något från dig eller fått in pengarna på mitt konto så häver jag härmed köpet.
Om man ångrar sig kan man iallafall höra av sig ang. det istället för att bara strunta i allt. Tycker det är riktigt trist!
Mvh
Katta
-
Inget konstigt med det tycker iallafall jag?!
.
Jag får ett samtal från skyddat nummer och det är kvinnan som skulle ha köpt linnet, hon ber om ursäkt och undrar om jag är arg och jag svarar att jag inte är det och är trevlig, hennes 2 barn har tydligen haft magsjuka så hon har inte haft tid att vara vid datorn, det kan jag gå med på som en bra ursäkt och vi bestämmer att hon ska få köpa linnet ändå!
.
Loggade in på min hotmail nu där jag fått detta mail:
-
hej ?
 Vaddå häver köpet?

vad pratar du om?


Jag loggar in nu igår var jag bortrest.

Varför denna aggresivitet??


MVH
.
Haha alltså vad har jag med för människa att göra? Kollade vidare på statusen på dennes auktioner, den har många plus men nåra minus där det står t.ex:
.
Bara krångel och ännu ingen betalning.
Kommentar: DU DIN RASISTISKA BEDRAGERSKA LJUGA KAN DU! &HOTA Folk Me Att Din MAN É POLIS,FY
.
Skick:Nytt&Oanvänt Flaskan var halv . Inget läckage. Postens fel anser hon?????
105795444
Kommentar: STÄMMER INTE PARFMEN ÄR HELT NY,KUNDEN ÄNDRAT SITT KÖP&KALLAR MIG DUM;(

Grattis Älskling ヅ

Ja må Janne leva, ja må Janne leva, ja må Janne leva uti hundrade år, ja visst ska Janne leva, ja visst ska Janne leva, ja visst ska Janne leva uti hundrade åååååår!
Hipp Hipp Hurraaaaaaaaaa för idag ere Jannes daaaaaaaaaag!
.


Klar!

Nu är jag klar med gårdagens planer haha!
Pepparkaksbaket blev av igår, det blev en hel del degätning med men ääh de e ju så jäkla gott med peppisdeg!
.
.
Kian va oxå med och bakade såklart ;) Vi hjälpte honom o göra sin första pepparkaka, ett lok, visst blev den fiiiin?!
.

.
.
.
Håret däremot fick jag fixat idag, fick tid på NFI kl. 9 imorse, mindre trevligt när man vart väckt 1 gång i timmen inatt för lilleman tappade nappen, alltså den här jäkla nappen, ge mej en uppfinning som gör att den sitter fast i munnen heeeela natten! Jag skulle betala ett högt pris, tror det är många som skulle göra det!
Vart skitnöjd med håret iallafall, tjejen va jätteduktig o för första gången på 3-4 gånger vart faktiskt hela håret bra, innan har dom missat massa delar av håret.. sååå jag är lite extra nöjd!
.

.
Träningen däremot har jag hunnit med 2 gånger, blev gymmet igår, 10 min uppvärmning på crossen sen dödade jag benen och körde armar o mage!
Blev afro nu på kvällen, INTE okej, förut tyckte jag att det va kul men nu ville jag bara att det skulle ta slut, är skinnflådd på stortårna och jag har ingen lust att fladdra på det där viset igen! Emma va med och vi är rörande överens om att aldrig gå på det igen!
Har världens träningsvärk nu dock men det är bra, då vet man att man tränat hårt ;)
.
Min älskade Janne fyller år imorrn men jobbar 15-23 så vi tog o firade honom idag istället! Gjorde hemmagjord pizza och kladdkaka med glass till efterrätt som han beställt! Masssor med presenter fick han oxå o han verkar väldigt nöjd =D Då är jag nöjd! Han är värd precis allt min kärlek! ♥
.
.
Älskar dej!
.
.
.
Nu säger vi gonatt!
.

Dagens planer!

Nu ska vi seee.. har lite planer för dagen, får se vad jag får gjort ;)
.
- Hitta en frisör som kan slingá mitt hår omedelbart så jag slipper min 3 meters utväxt
- Hämta pepperkaksformar hos mami och baka peppisar
- Gymma
.
Får se om jag lyckas med allt sen!
.
So looong!
.

Har tagit mej samman!

Äntligeeeen! Jag har tagit mej iväg och invigt mina nya älskade träningsbyxor, jäklar va jag gillar dom! Snygga o sköna! Som vanligt är min kamera superbra så man ser ju inte hur dom ser uuut men jag gjorde ett försök!
Var iaf hur skönt som helst att träna, gud vad jag har saknat det kände jag, mådde genast mycket bättre och kände mej mycket piggare imorse när jag klev upp!
Imorrn blire gymmet och på tisdag blire afro! Emma ska med!
.
Ser ni min fina vattenflaska förresten? Blir ju så nu när det är parasiter i vattnet då haha! Coop Källvatten utan kolsyra!

.
.
Va i princip tomt på gymmet, de va jag, Janne o en till såhär en lördagkväll =)
.
.
.
Kian fick ta sej ett bad i Coop Källvatten med haha, kokade 2 stora kastruller men orkade inte vänta på att det skulle kallna så vi slog i en flaska källvatten med, det gick ju hur bra som helst haha!
.
Världens finaste lilla kille ♥
.
.
.
.
.
Ni ser, det går ju hur bra som helst att bada i flaskvatten =D

Lördagsincident och skitsjukan..

Alltså, alla man känner i denna stad har/har haft eller känner nån som har eller har haft skitsjukan.. denna parasit tar kol på oss.. jag tog o drack en slurk vatten idag oxå, skulle ha vatten i mitt kaffe så det vart lite kallare och tänkte inte mer på det.. satte på kranen, drack upp kaffet.. efter nåra timmer kommer jag på vad fan jag gjort! Jaa, låt oss se om jag e stålkvinnan eller om jag åker på skiten med, det är andra gången på nån dag jag gör bort mej o pimplar vatten ur kranen iaf!
Tog och googlade hur en såndär parasit ser ut, här är resultatet:
.
Först är dom i äggen, sen tar dom sej ut.. det ser så jävla äckligt ut, hoppas verkligen man slipper dom där jävlarna! Blöh!
.
.
Nu till nåt helt annat.. jag var ut i lördags, jag var med om en incident, tydligen, såhär var det iallafall.. Jag och Lilli var på dansgolvet och råkade krocka med varandra, det resulterade i att jag råkade hugga henne i pannan med mina tänder så hårt att hon dagen efter måste bege sej till akuten och där får hon diagnos hjärnskakning?! Alltså hallå haha? Hur hård va den smällen då och varför har jag mina tänder kvar? Jag menar, om hon får hjärnskakning av våran krock då borde det ha vart en jävla smäll och jag borde faktiskt inte ha tänderna kvar på riktigt.. men THANK GOD att dom är kvar och är kvar än idag, jag har varit lite orolig att dom ska lossna såhär i efterhand eller att dom har dött av smällen så dom skulle bli svarta men ja, jag klarade mej! Jag måste ha ståltänder, ja, så är det nog! Lilli har idag även hjärnan i behåll, thank god ;)

Tant!

Wohooooe jag har äntligen blivit tant, Jossan har äntligen kläckte och ut kom världens finaste lilla flicka, Joline! Nu är jag tant Katta och som jag längtar efter att få träffa knytet o tjusa, och givetvis ska Kian busa med henne massor sen och om vi mammor får som vi vill ska dom även bli ihop hah!
.
Jag ska för övrigt bli Jossans personliga spåtant, jag sa till henne att hon kommer föda den 2 december och att det skulle bli en liten tjej, OCH vad hände? Jooe hon födde 2 december och det va en tjej =D
.
Jävlar va sinnes kallt det är ute, de e ju fan 20 minus, hur ska man överleva denna vinter? Jag va ju faktiskt och testade en björnfitta för skojs skull, kanske man skulle införskaffa sej en sånn? Haha nerå, aldri, jag tycker fortfarande att dom e så stygga i helhet, ne, kanske om jag ska åka skoter i skogen och nästan ingen ser mej, men annars blir aldri nånsin en sånn!
.
Hett! haha
.
.
Edwin va här igår, han är typ 5 månader äldre än Kian så han har ju givetvis börjat gjort endel hyss och så, t.ex så öppnade han kökslådorna i köket o skulle ta sakerna, såhär hittade vi Kian, herr klåfinger, senare på dagen ;)
.
.
.
Kompisarna:
.
.
.
Nu över till ett nytt inlägg..

Hittat sladden!

Men yes! The sladd is back!
Här är jag, Kian, jag är världens sötaste bebis! Mamma och pappa älskar mej mest av allt i hela världen!
.
.
Här äter jag majs, det är väldigt gott!
.
Här är jag på kalas hos gammelmomma som har fyllt 83 år!
.
.
Här busar jag med min mammas kusiner, dom är så roliga att vara med så jag kan inte sitta till så bilden blev suddig på mej =)
.
.
.
Nu när jag tittar på film brukar jag hålla i båda min fötter för det mesta, jag gillar det!
.
.
På morron gillar jag att mysa med ljus, då blir jag lugn och myser massor =)
.
.
Jag har fått låna en hoppgunga, jag är lite för liten för den än, mina armar passar inte in i den riktigt så jag får ha dom utanför men annars är det jätteroligt!
.

RSS 2.0