Lever på glass!

Halloj!
Har vart dålig sen igår, gick hem från jobbet.. frös, hade ont i huvudet, ögonen och kunde inte äta mat utan att må som en råtta.. mådde så jävla illa igår så jag stoppa huvudet i toalettstolen 2 ggr.. inte coolt..
Älskling va bäst i världen och köpte ett paket vaniljglass till mej på kvällen, sen dess har jag levt på det.. Kör på mosad glass med chokladsås, då mår jag inte jätteilla iallafall och det har gått mycket bättre idag så imorrn hoppas jag på att pallra mej iväg till jobbet!

I lördags hade Monia galejj, först va vi på Tawikoon o käkade, hade förbeställt mat men fick vänta 1 timma ändå.. det va riktigt dåligt faktiskt! Men sällskapet va skoj =) Efter middagen begav vi oss hem till Monia o galejjade vidare! Mycket trevligt!



Nu:



Kurera!

Tandis!

Fan va grym jag va idag =D Va hos tandläkaren nyss.. har inte vart där på över 2 år och jag hade inga hål, inget på g eller såg det ut som! Jag som alltid ha hål! Härligt! =P
Sen när jag skulle betala fick jag ytterligare en liten chock.. jag behövde bara betala 195 spänn! Man får tydligen 300 spänn per år i tandvårdsbidrag om man är under 30 och iochmed att jag inte vart där på 2 år så fick jag 600 spänn!
Detta kallar jag ett riktigt lyckaat tandläkarbesök =D mer sånna tack!


Döv!

Idag vart jag döv på jobbet, jag ringde upp en kund för att få en ändring bekräftad som denna gjort.. kunden hade ingen mottagning och trodde därför att jag inte heller hörde något, varav denna kund skrek HALLÅÅÅÅÅÅ VEM ÄR DEEEEET? HALLLÅÅÅÅÅÅÅÅ?
Självklart hade jag mitt heatset på högsta volym.. jag har fortfarande lite ont i höger öra, det känns som jag är lite döv.. Madde såg hela händerseförloppet.. hon berättade att jag fick svarta ögon av förbannelse haha!

Jag klarade mej!

Tjenna!
Ja som rubriken säger... jag klarade mej! Jag va hemma från jobbet igår för att jag inte alls mådde bra när jag vaknade, kändes som att jag hade början till en rejäl sjuka! Hade ont i halsen, huvudet, mådde illa o vaknade huttrandes flera gånger på natten.. beslutade mej därför att stanna hemma för att förhoppningsvis klara mej and i did it =D
Det gjorde susen att kurera sej! Skönt!
Däremot stannade min kära karl hemma idag för att han va skitdålig.. jag gick o shoppade saker till middagen på lunchen o ikväll lagade jag iordning en riktigt smaskig kasslergratäng som Ana-banana tipsade om =P

Har precis kommit hem från Eddie o Laila, va där o surrade o kollade lite på idol.. de e ju skitbra i början när allt pinsamt o skoj visas annars är jag inte mycket för det programmet..
Janne försökte precis få över Kimpa på en stänkare får se hur det går haha!

Ne nu ska jag göra mej iordning för kvällen o kika på fråga olle! Är det nån fler än jag som tycker att olle inte är helt okej? det är nåt med hans mun.. den e liksom.. ja jag vet inte... slisk/äcklig på nåt sätt när han pratar?! Snuskgubbig? Ne jag vet inte men nåt är det! aja haha nattinatt på er!

Olles mun:




Sådär ja!

Nu har jag klippt och slingat håret då! Vart ljusare än tidigare, lite ovant, osså toppade jag det och klippte upp det lite! Var på NFI, hade beställt Josse =) Henne gillar jag! Hon är så lättsam o rolig så det va riktigt kul att vara där! Fick dock lite ont i asset efter ett x antal timmars sittande men ska man va fin får man lida pin fick jag höra några gånger när jag ojade mej haha!
 
Besökte även VILA som öppnat på Domus, det är min nya favvoaffär för jeans, jag shoppade 4 st för 1000:- Jag är hur nöjd som helst, skulle kunnat köpa 2 par till som jag gillade, men 4 par fick räcka haha.. får se om jag kanske "råkar" slinka in där nån dag och köpa dom andra med =) Behövde verkligen köpa det är så less på legins för tillfället och jag hade bara ett par jeans jag gillade såå.. eller det finns ett par till som jag fått av Janne men dom hittar jag inte =( jaja nog om det..
 
Igårkväll besökte vi först Amelie o Patrik o kikade på deras nya hund, Leif heter han haha, men han är såå söt, han passar nog i Leif ändå?.. Jo jag tror de =) Sötnos! Senare begav vi oss till Lilli o Virre, satt där och tog nåt glas vin o snackade skit o skrattade massa, I like!

What to do, what to do..

Jag måste ta tag i min träning.. det här håller inte.. ibland blir jag drastiskt hurtig och drar iväg i spårt/gymmet utan nåra funderingar på annat.. men det håller ju sistådär nåra dagar, nån vecka.. Jag vill ha nån som tvingar iväg mej, som poshar mej, jag vill ju men de e ju trist att hurta själv.. eller egentligen inte för man orkar ju ändå inte prata så mycket p.g.a att man håller på att flåsa så mycket haha.. ne men allvarligt, kan ingen bara göra ett schema till mej att då och då ska jag/vi hurta och sen om jag får för mej att göra nåt annat så får jag spö? Jag tycker det låter som en bra idé för jag VILL ju träna massor, det är så skönt efteråt och man blir så mycket piggare och mår så mycket bättre! Då trivs jag!

Imorron är jag ledig, då ska jag iväg och fixa håret ska klippa mej o slinga det, det är fasen på tiden!

ojojoj.. det va länge sen..

Jag har hunnit med massor sen sist!
Som exempel så har jag tappat bort mitt bankkort 2 eller 3 gånger och vart tvungen att beställa nytt på banken dom gångerna då.. jag har vart ute på krogen utan dragkedja på väskan och tappat nycklarna på stan, MEN jag hade tur för dom va hos polisen! Att jag tappade nyklarna resulterade i att jag var ut och cyklade sicksack klockan 5 på morgonen och jag krachade på trottoaren och slog ihjäl mej.. ungefär..
 
Fyllt år, fått en mobil, en HTC Touch Diamond som först inte fungerade och hakade upp sig och dog.. varav vi gnällde till Salle på el-giganten som fixade det själv utan att skicka iväg den, TACK!

Jag har impulsshoppat en iPod som jag hade ett HELVETE med.. jag ringde till Lilli ett X antal gånger och försökte bli guidad.. efter att ha försökt lägga in musik i 3 timmar utan att fått in EN, ja 1 låtjävel och kokat av ilska tusen gånger + varit väldigt frustrerad så ringde jag en sista gång till min kära vän och försökte få en sista guidning men jag förstod ändå inte så jag var tvungen att få ett sammanbrott och börja grina en skvätt varav min gode vän kommer till undsättning och räddar mej! Tack till dej med Lilli haha!
Dock efter att jag fått in låtarna jag vill ha o ska börja lyssna så hör jag ingenting i mina sprillans braiga lurar som jag köpte till.. jag ringer till Sussi som får tvinga stackars Salle att hjälpa mej igen fast nu är klockan 22 på kvällen.. det visar sej att jag köpt lurar som inte passar min iPod! Bra jobbat Katta!
 
Som ni här ovan ser så har jag haft det underbart!
Haha ne men skämt o sido, jag har haft det skitbra med, men de e ju roligare att berätta om sina bravader!

RSS 2.0