Att träna med Janne

Alltsååå, jag har råkat ut för en incident på gymmet.
Min kära karl trodde tydligen att jag va hulken och att jag tramsade lite när jag sa att den här tyngen går inte, jag kommer inte klara att lyfta såhär mycket.. jag testar väl ändå då för att vara lite cool sådär och vad händer? Joo, det ska jag tala om, hela jag ramlar ihop på röven inne på gymmet hahaha, lite lätt pinsamt sådär men ja, så blev det iallafall!

Vart tog tiden vägen?

Gud va mysigt det va på badet, Kian plaskade och donade för fullt och spanade massor, värsta stora badkaren det fanns ;) Åt lunch där, jag dängde en strille med korv, Janne dängde en hamburgare o Kian tog en burk stuvade grönsaker med köttbullar. Möms!
Efter maten beslutade Kian sej att poopa i den blöta badblöjan, jag vet inte ja, hur fasen hade dom tänkt att poopen ska stanna där i? Den vart ju för fasen blötast i stan o flöt ut lite lätt på stolen han satt på haha? A det är fasen inte vårat fel, jag gick o shoppade en ny o Janne fick gå på herrarnas så att säga o sen plaskade vi vidare =) Älskade ni ♥
.
Notera fisken han håller i, jag shoppade den i receptionen och han höll ett stadigt grepp om den genom hela badningen haha, sötast!
.
.
.
.
.
Och ny till överskriften, ja, vart fan tog tiden vägen?
.
Efter badet va alla slut så vi beslutade oss för en power, Kian va lite svårsövd men fick lite saft o en majskrok sen va han med redo att sova.  Jag sov till 17:45 och drog med till typ 18.. det va ju så skönt, jag och sängen e fan bästa vänner! Iallafall, skulle ju träna innan jobbet, jag packar och drar och tycker att jag har god tid på mej.. Först håller jag på dö i den skarpa Torvallakurvan, får sladd och bilen kanar mot diket, sen håller jag på dö igen i halkan men ja, som ni ser så överlevde jag..
.
Väl framme vid badet, redo att träna.. Nehe, ingen parkering nånstans..? Det fanns alltså inte en, EN enda liten parkeringsplats till stackars mej NÅNSTANS.. jag åker runt o spanar febrilt och hamnar med ett gäng sniglar som vägrar flytta på sej, pulsen ökar av tidsstress, jag tar mej lös från sniglarna tillslut och åker till gymmet i stan istället.. min plan sprack..damn!... Det blev bandet 20 minuter och crossen i 10 minuter, sola 9 minuter, duscha, klä på mej, torka, platta o borsta håret på 10-15 min, rejsade till jobbet.. jag hann precis, hade 3 minuter på mej att logga in på allt o sätta mej till rätta, det va fan inte meningen att jag skulle träna enligt ödet men jag trotsade ödet och fick iallafall 30 minuters träning och en solning med räkface-effekt!
.
Aa, rätt likt mej!


Dagens to do

Fick sova till halv nio imorse, tack Kian, precis vad mamsen behövde!
.
Dagens to do består av:
  • Badet med lilleman, tänkte leka och bubbla lite bubbelpool, måste ju kompensera upp min latdag igår ;)
  • Middag
  • Gymmet
  • Jobbet
Tog på mej ett extrapass, blir ett kortpass mellan 20:00 - 23:40, nåra hundra extra klirrandes i kassan sitter alltid fint! Tänkte passa på att åka på gymmet innan och köra ett konditionspass, tänkte crossa i 1 timme denna gång, lär avlida av flås-skador men det blir hur bra som helst det haha, sen duschar jag o gör mej iordning där o åker direkt till jobbet, det blir smidigast så, så så får det bli!
(Va bra det vart med 3 i rad där i meningen haha, va tvungen att kolla nåra gånger extra, men det blev ju bra haha).

Nåå hur går det med träningen egentligen?

Jo serrö såatteee det går bara bra! Körde armar, lite lår, axlar och mage igår. Min vikt är jag rätt nöjd med, vill väga 55 men man (läs jag) pendlar mest mellan 55,56-58 nu, det är olika mest varje dag, det beror väl på vilken tid det är på dagen och hur jag tränat och ätit osv. Vill tighta till kroppen och forma den som jag vill ha den mest. Blir man nånsin färdig? Neeh det tror inte det jag ;)
.
Tävla med nån gör jag inte, jag tävlar mot mej själv, det är det jag tycker är roligt, har tagit träningen till en högre nivå, kör riktigt hårt genom passen och det känns grymt bra i kroppen, jag älskar det här! Det här är jag!
.

Sov och mysdag

Blev ingen öppna förskolan idag, valde att stanna hemma och ta det lugnt och mysa o vila istället. Klockan råkade bli 1 på natten innan jag beslutade mej för lite sömn men när jag va tvungen att gå upp 06:15 märkte jag att jag e too much mama for that shit så att säga haha, fan jag måste ju lägga liiite tidigare för att orka, kanske inte det smartaste draget jag gjort men det va ju så mysigt att ligga o mysas o spana på bigbrother live. Det va lite svårt att slita sej =)
.
Har haft värsta sova hårt dagen, har tagit powers när Kian gjort det och det har vart så SKÖÖÖNT, inga konstiga drömmar och sånt som jag brukar ha, utan bara skön sömn och när lilleman vaknat har vi gosat massor innan vi kliver upp, min goding!
.
.
Kian va aningen uttråkad men jag kom på den genialiska idén som jag visste skulle funka, nämligt bada. Bada e the shit enligt Kian, här står han och väntar på att få hoppa i
.
.
Aaaaah ääänligen fick man bada, då blir man nöjdast i stan ♥
.

Grabbarna!

Hallå ja!
Karln ligger halvdö i sängen, antar att han e rätt bakis, sovrummet luktar lite lätt alkohol så att säga haha!
Kian och jag vaknade kvart över sex, eller nee kvart över sju blir det ju, man ska ju ställa fram klockan ju, det hade jag glömt!
Igår hade Kian sin kompis Edvin här, dom lekte som värsta kompisarna tydligen, jag va o tränade så jag missade det då, Kian stal en leksak som Edvin lekte med, då kröp Edvin iväg och hämtade en boll och sträckte fram den till Kian och Kian nappade direkt och började leka med den, då kröp Edvin tillbaka till "sin" leksak och fortsatte leka med den haha, hur gulligt va inte det då? ♥ Dom e smarta dom små!
Diskmaskinen gillade båda oxå väldigt mycket, Janne oppnade den och vipps så va båda där och skulle hjälpa till haha
.
.
Blev ett grymt pass på gymmet igår, körde löpning en kvart och sen ben, ass och mage, har så jäkla ont i asset idag! Ikväll blir oxå gym, får se vad som står på listan då, ska planera det lite senare!

Body

Jag har snott Jannes tidning och spanat lite om träning, hittade en bra artikel där det står för- och nackdelar med fria vikter och maskiner:
.
Fria vikter
.
+ PLUS
  • Ger både muskelvolym och styrka
  • Aktiverar stabiliserande muskler
  • Kan tränas i fulla rörelseutslag
  • Ökar koordination och blanas
- MINUS
  • Tekniken är avgörande för övningens effektivitet
  • Dålig teknik ökar skaderisken
  • Leder lättare till ostrikt träning
  • Kräver hög koncentration och fokus
Maskiner
.
+ PLUS
  • Enkla att lära sig
  • Gör så att du kan belasta med tyngre vikter
  • Lätt att ändra vikt vid t.ex dropset
  • Kräver inte att rörelsen stabiliseras
- MINUS
  • Tränar inte kroppens koordinationsförmåga
  • Ingen aktivitet av stabiliserande muskler
  • Fasta rörelsebanor dirigerar rörselsen
  • Ger i vissa fall inte fulla rörelseutslag

Terris ;)

Herre vilken liten terrorist jag har, man blir ju helt matt haha! Nu är han iallafall nybadad och blir nattad efter att han terroriserat ett päron han fick äta av själv! Han "tappade" det tillslut på golvet så han lyckades även spruta pärondelar + saft på golvet, in med karln i badet, moppen nästa o bordssanering haha, han är för härlig min lilla buse!
.
Här är lite bilder från Djungelhuset igår förresten:
.
.
.
.
.
.
.
När vi skulle hem va det snöstorm from hell, va fan hände liksom? Först vare sol, sen vare okej väder, sen helt bara från ingenstans kom stormen, o blötsnö va det, jag va tvungen att dra Kians vagn baklänges annars hade han fått allt på sej o jag fick dra över luvan på mej o försöka småkika o ta mej fram i helvetet, svinkallt o dyngsur ab vart jag, katastrof! Men det va kul som attan på djungelhuset så i det stora hela vare ju värt det ;)

Träningsdax

Snart ere dax för gymmet, ska möta upp Emma på StepIn badet halv elva, längtar massor!
Dagens träning kommer bestå av:
  • Uppvärmning 5 min
  • Löpning 15 min
  • Armar
  • Bröst
  • Lite rygg
  • Mage
Har fortfarande träningsvärk sen i måndags men det börjar ordna upp sej, fyller på med lite ny strax ;)

Skitlampor!

Hahaha både jag och mamma höll på bli psykiskt störda nyss och stackars Janne kom precis hem från sitt 12-timmars pass på jobbet. Jag fick äntligen klart för mej va det va som fattades till mina lampor jag köpte på Ikea för hundra år sen så jag shoppade det på Classe, en såndär "hane" vare.. Jaja skitsamma, iaf, jag köpplade och testade så allt va rätt kopplat sen tvingade jag Janne att veckla ut lamporna för jag vågade inte riktigt, den första gick hur bra som helst, lite skev va den dock men det ordnar nog till sej, eller?.. Sen till den andra, den gick faan sönder!! Jävla skit!
Mamma va nära till hands och jag tvingade henne att sy ihop den, både hon och jag är tröttast i stan ikväll men skit i det, jag skulle ju göra det här nu på en gång, inte sen, nu!
Hon va så trött att hon inte såg så mycket, lite sådär i kors ni vet haha och tappar ut tråden ur nålen ca 4 gånger, varje gång blir hon skitsur och jag börjar skratta så tårarna sprutar varje gång hon surade ihop pga av att jag e så trött, sen börjar hon med att grinskratta o sen åkte jag på nålträdningen varje gång och kunde nästan inte själv för jag va/är halvblind..
Janne gick helt plötsligt och var tvungen att duscha, jag misstänkter att han inte orkade med oss mer efter en hård arbetsdag o smygskyllde på duschen haha!
.
Här är resultatet, ytterst hett, jävla skitprojekt!
.
Mamma syr:
.
.
Fan va snyggt det blev.. NOT hahaha! (Janne förstörde den här lampan alltså)
.
.
Notera bucklan och att jag inte fick in all sladd i "koppen", ja just nu hänger lampan såhär...
.
.
Man måste ta det jävligt lugnt när man öppnar toadörren, akta lampan liksom, annars kan lampan gå sönder och jag blir arg!
.
.
Ja alltsåååå jag kanske ska packa ihop denna skit imorrn ja...

Sköning!

Äntligen redo för ett hårt pass igår på gymmet! Har träningsvärk cirka överallt förrutom armarna, dom ska få sej en omgång imorrn istället!
Gårdagens pass bestod av:
  • Uppvärmning 5 min
  • Löpning 15 min
  • Ass
  • Ben
  • Mage
Supernöjd med passet, Jossan påstod att jag tog i på en övning så jag vart blå på näsan hahaha, de måste ju ha vart ytterst hett men det lät ju aningen konstigt?
.
Besökte öppna förskolan i vanlig ordning på måndagar, Kian lekte och lekte, det är så mysigt att se, självklart va bollarna roligast, min bollkille =)
Det börjar ramla in massa pappor nu, mammorna börjar jobba, många i min grupp ska börja jobba snart med, jag ska ju oxå jobba snart, eller ja, 1 augusti är planen men kan jag trivs ju att vara mammaledig, kan jag inte få va det typ ett år till haha? Eller okej, fine, jag kan jobba 50% och vara mammaledig 50%?.. Ne så funkar det ju kanske inte ne kanske haha..
.
.
.
Ska passa på att göra mej iordning lite och packa medans hjärtat tar en power nu sen beger vi oss till djungelhuset o leker lite! Carro hade tråkigast i världen och hon har ju räddat mej när jag haft tråkigast i världen så jag får väl ställa upp för laget liksom ;) Kian och Isse lektajm it is!

Dom bästa!

Spenderade gårdagen med dom bästa hela långa dagen! Underbara dag!
.
Har äntligen införskaffat oss en ny skötväska, den andra följde ju med förra vagnen så jag har konkat på min jävla träningsväska, inte okej, krångligt AB, så nu jäklar har vi en superväska, är mycket nöjd =) Kian fick även ett par hängseljeans och 2 bollar, han älskar bollar just nu, det är hur kul som helst att putta iväg den o jaga den!
.
Hälsade på Claudia o Daniel som fått lilla Alicia, hon fick sej lite kläder i present, 2 klänningar o ett par strumpbyxar, det finns så jäkla mycket gulligt till tjejer, varför finns det inte lika mycket gulligt till killar för?!
Här är iallafall söt-donnan:
.
.
o hjärtat:
.
.
Hunden va liiite farlig men ändå spännande
.
.
Åt världens godaste middag och myste massor!
.
.
Kian fick en egen tallrik att äta själv från, han åt potatis o smör, en macka och massa kex haha, fattar inte hur han fick plats med allt, han fick nämligen sin "riktiga" middag en timme innan, men ner gick det o man såg hur gott han tyckte det va, han åt så antiktet glänste av smöööör hahaha!
.
.
Mmmmme!
.
Tog ett välbehövligt bad efter middagen så att säga, upptäckte att han kommit på en ny grej man kan göra, det är tydligen väldigt gott att dricka vatten ur kranen direkt haha, jag tog han på bar gärning med karmeran ;)
.
.
.
Jag älskar dej och Kian nu och för alltid, ni är dom bästa, ni gör mej lyckligast i världen, underbaraste ni
.
.
LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

Yesterday

Vaknade som en påse nötter igår på morron men det ordnade ju upp sej när jag beslutade mej för att ignorera det och hitta på massa saker, endel lite planerade, endel drastiska åtgärder ;)
.
Jag, Janne o Kian började med att ställa in gps på måläng mot Eva-Lena, Bosse o John, där även Carro o Isse befann sej. Den där jävla gps-kartan kan man ju inte lita på ute i bushen iallafall o sämst mottagning i världen hade jag! Vi hamnade helt fel o vi vart aningen upprörda och tänkte vända hemåt innan det vart krig mellan mej o karln haha! Men Eva-Lena lyckades tillslut guida oss till rätta som tur va =P Kidsen lekte för fullt o vi blev bjudna på Västerbottenspaj o kladdis, jäklar va gott de va, o kidsen hade kul så det va tur va kom till rätta tillslut så att säga ;)
.
.
.
.
.
.
.
Efter skogsbesöket begav vi oss in mot stan igen, Janne skulle träna för han hade inte tränat på 2 dagar och hans kropp höll tydligen på att förfalla pga av det haha så jag droppade honom där, fick under tiden ett drastiskt samtal från Maja som funderade på att hoppa från balkongen för hon hade fått gult hår! Det var meningen att jag o Kian skulle upp till Carro, Lars o Isse under tiden Janne tränade men det va bara att ringa Carro o stoppa in henne i bilen och fara mot Maja och rädda situationen haha. Jag förstår henne, jag fick gult hår en gång när jag skulle bleka det hemma och jag tänkte oxå hoppa från balkongen med ungefär så atteee haha men det ordnade ju upp sej efter lite silverschampo o plastpåsar så hon behövde inte hoppa o de va ju tur haha!
.
Pause...
.
Bajsblöja nr 2 för dagen är avklarad och bytt, nu hoppas jag på att lilleman är trött snart igen så man får sova liiite till!

»

Men what´s wrong with meee?
När man är av med ångest-tramset så går man och får sjukt ont i huvvet, feber och lite småförkyld? Jag vill att allt ska vara braaa så man kan träna och vara glad! Saknar att träna skiten ur mej, har känt mej halvkass innan det liksom "bröt ut" men har iaf simmat 2 gånger denna vecka. Håller tummarna för ett pass på söndag men vi får se!
.
Annars dåå?
Lilli o Felicia va här nyss och dängde lite kladdkaka och en halv öl o spelade fia med knuff! Lilli försökte fuska och fick en 6a, gick tre steg och "knuffade ut" felicias spelare, och gick vidare sina ytterligare tre steg hahaha, hallå?!
.
En bild sen sist, tog ingen nu, är för svag haha
.
.
Kian hjärtat är sötast i stan som vanligt, busade som attan i sängen, han fick såntdär bus-panik skrik och sen asgarvade hur många gånger som helst, då blir man varm i hjärtat minst sagt, min älskling ♥ Imorrn när han vaknar är Janne (papapapaa) hemma, ÄNTLIGEEEEN, längtar så sjukt mycket tills inatt när han kryper ner i våran säng när jag ligger o sover där. Pratade med han för nån timme sen, han va lite halvbitter, det är ju snökaos längre ner i Sverige så han stod i nån trevlig bilkö på en 110väg där dom körde 60..
.
Kian har kastat in handduken för ett tag sen o nu kastar jag å in handduken och lägger mej o kurerar!
.

Papapapapaaa

Jag tror denna lille grabb saknar sin pappa, hela dagen igår sen Janne åkte till Västerås och sen han vaknade imorse har han sagt papapapaa pappa pap papapapaa haha han är så söt! Förut sa han mest mamma men nu e jag dissad ;)
Janne har jobbat massor dom senaste 10 dagarna o nu e han o tatuerar klart armen i Västerås men inatt kommer han hem så då får vi äntligen ha han för oss själva en liten stund ;) ♥
.

Anledningen till uppehållet..

Okej, jag ska vara ärlig, min vecka har inte vart den bästa så att säga.. Har känt mej som en utomjording på en annan planet, inte helt närvarande helt enkelt, och varför det då? Jo det ska jag ta och tala om..
Jag va ut i lördags med tjejerna, det va all in, brukar iofs vara så varje gång jag e ute men den här gången vare även så att det tydligen va slut på min medicin.
Slut på Kattas medicin betyder lite lätt katastrof. Jag tänkte inte så mycket mer på det, jag brukar alltid ha nånstans, i nån låda, i nån skål, ja alltid hittar jag nånstans så jag tänkte att ähh jag hittar nån karta nånstans..
Nu var det ju bara så att jag inte hittade nån karta nånstans, jag rotade ÖVERALLT.. Damn..!
Dagen gick, bakisångest har jag ju jämt, det är ju standard, men bakisångest och min vanliga ångest utan min medicin hohohoooo OMG!
.
Vanligtvis försvinner ju bakisångesten mot kvällen/natten men inte min, den ökade och ökade.. det första jag gjorde på måndagsmorron var att ringa HC för att beställa nytt recept för det va ju givetvis slut på mitt konto på apoteket och enligt telesvararen skulle mitt recept vara inne INOM EN VECKA.. OMG IGEN!
Jag ringde växeln på HC och fick prata med en som sedan la in akutrecept på mej och förhoppningsvis skulle läkaren hinna med att lägga in det så jag fick mitt recept på eftermiddagen.. ovissheten om att det kanske hann komma in va ju lite lätt panikartad.. Ångesten på måndagen (känslan konstant för mej = grov hjärtesorg utan anledning och kan ej lösas = grooooov ångest), ja, ni hör ju, men thank god, jag fick min medicin på eftermiddagen, jävla klantarsel e jag som inte såg till 100% att det fanns hemma innan jag gick ut... antidepressiv e jag, har vart sen unga år, har försökt slutat med medicinen flera gånger men det går INTE, det blir ångestkatastrofpanikfromhell..
.
Först nu, nu på kvällen idag, börjar jag känna mej som vanligt igen WOHOOOOOE, jag ska aldrig nånsin vara utan medicin hemma och absolut inte gå ut o parta om jag inte e hundra att jag har medicinen så jag kan få den varje kväll, utan medicinen en dag har jag även mardrömmar.. oftast hela nätterna, mysigt jag har det ibland va!
.
A jag hade iallafall kul som fan, dock kunde jag kanske haft det aningen bättre nu i veckan så att säga haha!

Mej blir ni aldrig av meeeed...

.
Skärpning för faan Katta, nu bloggar jag igen! I´m your stalker..!

Här borstas det tand =)

.
Nu har vi satt igång lite smått med att borsta tanden, han har ju bara en än så länge ;) Hade ju fasen glömt att man skulle börja på en gång, men bättre sent än aldrig. Han får leka med tandborsten i munnen ett tag själv så han gillar den och vänja sej vid den, sen hjälper vi honom, går finfint =)
.
Han har även börjat protestera, haha han är så söt, om man t.ex är i kylen så kommer han fortare än fortast och ska ställa sej och undersöka vad som finns i den, eller när man ska plocka i eller hur disken ska han givetvis vara med, när man tar bort honom från nåt av dessa ställen blir han ytterst upprörd och lägger sej raklång på golvet och öppnar munnen så mycket han kan o ska äta golvet och låter högt hahaha, det ser så jäkla kul ut, min goding ♥

Jamenvisst

Jaha, nu har min moster o kusinerna åkt hem igen, dom kom igårkväll och sov över här och busade med Kian. Dom älskar att tracka mej, jag har blivit aningen slagen, fälld, terrad och haft galgar i håret mm. Härliga tider haha fy faan.. skjuuut meeej, det är hårt att vara kusin ibland!
Har inga bilder för bärbara e cp (inget ovanligt) såååå de blir inge!
.
Har fått ont i halsen men känner inte så mycket just nu och hoppas det håller i sej så jag kan träna, jag måste träna, jag har abstinens efter träning, jag måste!
Det blir bara lite uppvärmning, kanske 10 min powerwalk på bandet, egentligen tänkte jag springa men pga av halsen skippar jag det. Sen ska jag träna ass, ben och mage! Ska även sola hela 6 minuter ;) Så jävla bra med ståsolariet, man behöver inte stå länge alls och man får inte dom där ränderna som man brukar kunna få i vanliga solarier heller, awesome!
.
Ne, nu luktar det ytterst suspekt när Kian fläktade förbi, jag tror det är dax för ett blöjbyte ;)

Min rumpnisse haha ♥


Mission completed √


Dopet är bokat! I början av maj blir det av, finally!
Nu är bara frågan, har jag koll? vad behövs?
.
- Inbjudningskort samt tackkort
- Dopklänning + kläder till honom och oss
- Fika och tillbehör
.
Är det nåt mer man måste tänka på?

Dagens mission

Se till att Kian ska döpas!
Nu börjar det närma sej till Kians 1 års dag och jag har lovat mej själv att han ska vara döpt innan han är 1 år. Idag ska jag ta tag i det här och ringa eller gå till kyrkan o prata o boka en dag!
Det är dax nu, it´s time!

Busetrollet på Öppna förskolan

Idag ere måndag, vilket betyder lek på öppna förskolan som vanligt! Kian har träffat kompisarna o busat o sjungit lite, det gillas! Det är även kul för mej att surra lite med mammorna såklart!
Tunneln va mycket spännande o rolig att krypa i, trots att jag är väldigt senil kommer jag faktiskt ihåg att det va jättekul när jag va liten, det va liksom mysigt, spännande o kul samtidigt, även att det va lite "farligt" haha!
.
.

Tuttar Tuttar Tuttar..

.
..hääär vare tuttar! Nu jäklar har Kian tuttar, massor av tuttar, det är bara att välja och vraka! Nu borde faktiskt vara omöjligt att alla försvinner, eller?, det är ju så här hemma, dom liksom går upp i rök och tillslut står man där desperat och hittar ingen, ursäkta mej - tuttjävel (ja dom heter så när dom är försvunna och man inte hittar dom). Jag räknade tuttsen och det är hela 20 stycken!
.

Gym o gym o moffa ♥

Igår och även idag blev det gymmet!
.
Igår bestod träningen av:
- 5 min power
- 15 min löpning
- Ass + ben
- Bröst
- Mage
.
Idag blev det:
- Cross fasthet och spänst 20 min
- Armar
- Bröst
- Mage
.
Är inne i ett gym-flow just nu, tycker gymmet är skitkul och det går sjukt bra!
.
Idag skulle min älskade moffa fyllt år, jag Kian och mamma åkte till graven med 2 rosor och ett hjärta, saknar honom så himla mycket, önskar han fick hinna träffa min Kian med, det hade vart så kul. Världens bästa moffa ♥
.

Lösögonfransar

Testade på lösögonfransar igår, skitsnyggt! Det syns ju nästan inte att man har det, enda skillnaden för mej är att dom är lite mer "perfekta" och fylligare (mer fransar). Längden är ungefär desamma som mina egna, har redan skitlånga.
Här har jag tagit nåra bilder så ni får se hur det ser ut:
.
.
.
.
Var lite nojjig att dom skulle lossna och jag inte visste om nåt så man går med en halv fransrad hängandes på stan eller nåt, det skulle ju va stelast i stan.se så att säga haha men i närmare prövningar kvällen innan när jag testade en av fransarna märkte jag att dom satt som berg. Trodde jag skulle få sova med den på där ett tag, nu när jag skulle ta av dom andra gången va det betydligt lättare dock haha, amatör ;)
.
Ett tips e att inte återanvända dom iallafall, dom e inte lika fina nästa gång, fransraden till höger på bilden e den jag testade dagen innan, dom vart lite stygga efteråt, kom på en genialiska idén att jag skulle platta fransarna med plattången så dom vart jämna igen och hur det gick behöver vi ju inte ens ta upp så att säga hahaha, hur fan tänkte jag? så jävla dum hahaha!

Vadvärk!

Gårdagens träning blev följande:
.
- 10 min powerwalk
- 20 min löpning
- Armar
- Mage
.
Blev även solning för mej o Jossan i ståsolariet på badet, det är sjukt bra, man behöver inte sola länge alls för det är så starkt vilket betyder att jag slipper klådan from hell som jag får när jag solar länge i ett solarium. Tänkte få lite färg, om det går ;)
.
Nu till vaderna..
Satan va ont jag har i dom efter löpningen i förrgår o igår, kan liksom inte gå riktigt, har testat att strecha dom men det blir som inte bättre, det släpper förhoppningsvis snart, jag måste nog gå ett tag bara haha!
.
Igår va jag o Kian på middag hos Lilli, på middagen befann sej även Maja, älskar dessa damer! Lilli hade gjort tortellini med ost och fläskfilegryta, så jävla gott, jag åt tills jag nästan sprack haha!
Maja va värsta lektanten, hon kröp på golvet o dona som aldrig förr haha, Kian hakade såklart på =)
Tänkte lägga ut bilder, men de blir inge såg jag nu när jag la in dom på datorn haha, vill inte ha ett hotsamtal lite senare så att säga hahaha! Bättre lycka nästa gång med korttagningen =D

Min lilla medhjälpare!

Alltid när man ska göra nåt kommer Kian krypandes i högsta hastighet ;)
Här plockar vi i och ur diskmaskinen:
.

.
Och här lägger jag i tvätt medan Kian tar ut tvätt haha:
.


Äntligen fick jag komma iväg igen

Imorse kunde jag äntligen ta mej iväg och träna igen, usch för att inte kunna träna. Janne o damerna har vart i Västerås/Smedjebacken för Janne hade tatueringstid så jag och Kian har vart hemma själva.
Men idag, finally, tog jag bilen och behav mej till badet och gymmade så svetten rann! Såhär såg dagens pass ut:
.
- Powerwalk 10 min på bandet som uppvärmning
- Sprang 20 min på det
- 2 riktigt hårda ass övningar med tunga vikter
- Mage
.
Är supernöjd och imorrn kör jag vidare i samma takter fast jag byter ut rumpa mot armar!
.


RSS 2.0