Vilken jävla nolla!

Vilken jävla nolla man e!!! Här ska man vara duktig o använda plånbok för en gång skull, jag som aldrig använder det.. ne men då lägger man plånboken på biltaket och kör iväg?! HALLÅ?!
Min plånbok är nu ett och alla mina kort är nu ett minne blott och jag kan ju klassas som klantigast i stan!!! Jaja nu är det oxå gjort så nu kanske jag inte gör om det heller.. vad händer här näst haha fy faan dåååå! Det är ju bara att skratta åt saken.. jag orkar inte.. allt händer mej så jag får ta det med en nypa salt helt enkelt, jag blir inte så brydd och upprörd längre, alla kort är spärrade så det e ju lugnt men ändåå vilken jävla nolla!!
.
Igår va jag bakmaster igen! Tog o bakade chokladmuffins med ljus choklad i och hallongrottor så nu finns det en hel hylla i frysen full med muffinsar o grottor, smarre!
.
.
Det blev iallafall ingen spruta för Kian igår som planerat, han va lite förkyld så då valde vi att vänta så han inte blir jättetussig, det blir av nästa vecka istället!
En stor kille har vi iallafall, han är 65,5 cm lång o väger 7240 gram =D Han va så duktig och charmade in sej i vanlig ordning =P
.
.
Morbror Stefan kom förbi o hälsade på, det måste jag säga va på tiden! Han vågade dock inte hålla i Kian men det får han allt göra nästa gång, Kian flirtade järnet med honom iallafall haha sötnosen!
.
.
Tog oss en promenix i finvädret en sväng, fasen va varmt det va jag va tvungen att ta av mej till linne faktiskt o det har inte hänt på ett bra tag nu ju, det är ju snart vinter på detta ställe!
Lilleman hittade en ny stil i vagnen, han höll ett hårt tag i tyget när han va ute och åkte haha, han kanske tyckte det svängde för hastigt vem vet? ;)
.
.
Ne jag va inte sur/arg/bitter jag försökte faktiskt le men jag vet tydligen inte hur man gör, jag trodde faktiskt jag gjorde det när jag tog kortet men nehe haha!
.
Efter promenixen tappade jag plånboken då och jag räcade tillbaka längs vägen och kollade som en hök efter den men den va som bortblåst (há há.. den vart ju förmodligen bortblåst med) o sen kollade vi på outleten uppe vid fryshuset, hittade ingenting till mej men Janne hittade lite snyggt och Kian fick sej en kostym med kostymbyxa till, kommer bli urgulligt, det va storlek 80 så den får vänta lite men den va tvungen att inhandlas iaf så vi har den till sen =D
Käkade middag hos mamsen, det bjöds på köttfärsbiffar med bacon, tärnad potatis o champinjonröra, hur gott som helst o till efterrätt vart det kexchokladpaj med grädde mmme!
.
.
Tog även o tränade ikväll igen, skönt som attan! Har haft värsta träningsflowet den här veckan, har gått hur bra som helst och jag har vart helpepp, har verkligen känt att det är skitkul! Blev 4 dagar denna vecka, nu blir det paus tills på måndag!
.
.
.
.
.
Ne nu säger vi gonatt!
.

Tisdag!

Jahapp, va iväg på Öppna förskolan idag som vanligt på Tisdagar! Surrade o lekte med bebisarna, Kian va med på sångstunden den här gången tror han tyckte de va lite mysigt, förra gången åt han under =P Nästa vecka tror jag vi ska iväg ett gäng på badet o bubbla o dona med bebbarna, ska bli skoj!
.
Ja, ochh de vart ju en aning drama.. herre! Jag glömde Kians nappflaska!! Hur klantig får man bli?!?! Blir så arg på mej själv när jag tänker på det!! Usch, kändes inte alls bra.. först försökte jag mata honom med en pipmugg men de gick inge bra för det rann för fort o han vart lessen.. fick ju panik o va ju tvungen att nöd-testa med nåt! Det slutade iallafall med att han va jättelessen o en i personalen på Öppna fick ta honom medan jag fick kuta över till Hemköp o köpa en flaska.. fy faan, då kände man sej inte som världens bästa mamma vill jag.. men nu kommer jag nog aldrig glömma flaskan nå mer huvva stackarn min lilltuss! ♥
.
Lite bilder från dagen;
.
Kian sitter i en stol o äter filt!
.
.
Massa góbebisar =)
.
.
Kian o finaste Engla ;)
.
.
Sandra o Alva dök oxå upp från ingenstans med =D
.
.
Kian o Alva =)
.
.
Tänkte ta kort på Emelie, Niklas o Engla tillsammans men Emelie dog när hon såg kameran?! haha!
.
.
Blev gymmet idag med! Körde 30 min på en crosstrainer o 15 min cykel och tränade även magen! Första gången på nästan ett år jag tränade den så de va ju på tiden nu då kanske haha! Ne men man får faktiskt inte träna den så hårt i början efter att man fött men nu kan jag inte tro att det ska vara nån fara så nu ska jag träna den varje gång jag är på gymmet!
Tog och solade med, jag vet, inte bra, men jag vill inte se ut som ett spöke för tillfället iallafall så jag chansade.. Finns stå-solarium på badet nu så jag var ju tvungen att testa det, solade hela 4 minuter haha! Man kan max sola 12 minuter i det för det är tydligen jätteeffektivt så 4 minuter passar nog mej fint vit som jag är ;) Va för övrigt en kille som sa att jag såg ut som white cheese när jag o Janne va i Egypten hahaha! Inte okej!
Jag tänkte iallafall såhär, iochmed att jag endast solade i 4 minuter så tror jag faktiskt inte jag kommer få nån klåda, vi får väl se men än så länge har det gått bra, isåfall får jag köra på det!
.
På kvällskvister tog jag o Mikaela o bakade muffins med hallon, vit choklad o valnötter, bakmaskinen jag lånade va grym, ska baka mer imorrn tänkte jag! Muffinsarna vart inte så snygga, dom råkade växa ihop en aning men jäklar va smarriga!
.
.
Imorrn ska vi till BVC för mätning och vägning, jag chansar på att Kian väger 7100 gram, vi får se om jag hade rätt imorrn =) Han ska även ta 3-månadersvaccinet.. usch han kommer bli så lessen =( Gruvar mej för dom där jäkla sprutorna usch vill inte att nån ska sticka i mitt lillhjärta ju! Ska bunkra upp med alvedon, dom brukar tydligen bli rätt tussiga och få feber av det =( Blir extra mycket mys imorrn!

Gymmat!

Har nyss kommit hem från mitt första gympass på StepIn igen =) Skönt som attan vare! Tog och cyklade i 40 minuter, ont i arslet har jag haha, är nöjd med mitt beslut att öppna kortet igen! Tänkte först bara ha på badet men ändrade mej så jag behåller guldkortet ändå så jag kan välja viket ställe jag vill vara på, tänkte om jag ville ta nåt pass som går borta i stan och det skiljer ju bara 70 spänn..!
Nu gäller det att planera en aning.. man får pussla lite nu med gymtider när man har bebis men det ska nog gå bra =) Skulle det inte funka, ne men då får jag frysa kortet igen ett tag, så enkelt är det, Kian är viktigast! Tror dock inte de blir nåra problem =)
.
Karln e sjuk, herre vad karlar blir veka när dom är förkylda, jorden håller på att gå under haha ;) Det måste vara den jobbigaste sjukdomen för killar, kan det vara så tro haha?
.
Va över till mamsen o lånade bakmaskinen för här ska bakas för fulla muggar, tänkte göra det idag meeen jag köpte allt utom formar vilket va väldigt bra gjort måste jag säga.. såå det får bli en annan dag när tid och formar finns!
.
Nu hör jag lilleman låta efter sin skönhetssömn så vi höres ;)

Huvva!

Alltså katastrof! Under mina 4½ år på mitt jobb har jag faktiskt aldrig varit med om nåt liknande.. jag pratar med en dam som ska ha ett nummer, när hon säger vad hon vill ha numret till hör jag hur hon börjar fisa i en toalett.. sen är jag tvungen att fråga efter något för att kunna ta fram rätt uppgifter, då kan hon inte prata riktigt för att hon sitter och krystar, fy faan!!! Vad är det för fel på männinskan? A, det där va iallafall INTE okej, det va katastrofalt gjort, jag vill väl inte sitta o lyssna på när hon skiter, tack liksom.. herre!!!
.
Och nu till mina åldersproblem med haha.. det är nåt fel på mina fötter.. kan det vara åldern tro? (jag skyller allt på åldern just nu, det måste vara att jag passerat 25-strecket jag är helt säker). Som sagt, jag har fått problem med mina fötter.. när jag suttit still en stund i samma position och ska gå nånstans så har jag skitont i fotsulorna.. det känns som att jag är skitstel i lederna under foten.. ont som attan göre.. vad är detta haha? Jag trodde det börjat försvinna men nu verkar det vara tillbaka.. när jag jobbade satt jag stilla ett längre tag och när jag skulle upp och gå så va dom som en osmörjd rostig motor som sakta men säkert går igång för att man tillsist ska ta sej fram normalt haha jaja de försvinner väl de med en vacker dag, jag vart iallafall inte blind, det problemet e borta for now (man vet ju aldrig om det dyker upp igen så att säga).
.
Dagen har jag spenderat på staden med Maja och Helena, jäkla skit att jag glömde ta kort, jag som blivit värsta paparazzin ju, inte bra Katta, inte bra..
Shoppade endel och fikade, mycket trevligt! Köpte en kofta och en stickad tröja till mej själv och en t-shirt och parfym i present till min älskade Janne bara för att jag ville! Bara för att han är han liksom ♥
Kian har haft det jättebra hos sin momma, dom har lekt och tjusat massor =) Den här gången, kanske första gången någonsin hade han varken kissat eller kräkit ner henne =D ;)
.
Nu blire myspys o Jersey Shore, sen natten!

Äh kommer inte på nåt

Hola!
Försöker som ni kanske märkt att blogga mest varje dag men ibland finns det inte tid över till det så ni får ha lite överseende, har ju en bebis att ta hand om ;)
Igår fick jag sovmorron och klev upp ungefär halv elva, svepte en kopp kaffe, klädde på mej o Kian o begav oss ut på power med Bryne igen! Gick samma runda fast svängde av mot Jossan o hämtade upp henne och Leon och gick vidare hem till mej! Vart ute i hela 2 timmar o rörde på oss, mycket bra! Och som jag sa, jag njöt lite när Bryne fick gå med vagnen i backarna haha ;)
När vi entrade hemmet kom även Maria över och surrade o fikade, det va riktigt länge sen så det va jättekul, ska tvinga hit na snart igen =D
(Om ni undrar varför mina bilder e så suddiga ibland så är det för att jag lyckats låsa minneskortet i kameran på nåt mystiskt sätt, visste inte ens att man kunde det men tydligen då.. använder iallafall mobilkameran, that´s why)
.

.

.

.
Kvällen spenderades i Valla hos Peter och Lisa, dom har äntligen fått sin bebis, det vart en flicka! Guuud va liten o söt hon var! Kian ser ju jättestor ut nu, hon va ungefär lika stor som när Kian föddes, bara lite mindre men ändå, Kian var verkligen JÄTTEstor jämtfört med henne, min lilla lilla bebis haha. Han växer så det knakar fast man inte ser det riktigt själv =)
.

.

.
Idag va jag sjukt omotiverad att träna.. men som tur var va Janne hemma o sa åt mej att hoppa upp på crossen ändå så jag gjorde väl det då lite bittert efter att jag svept en halv kopp kaffe, som förövrigt va skitäckligt just då, synd om mej va det haha! Hade precis vaknat o inom loppet av en kvart stod jag där o crossade o tyckte synd om mej själv och kollade hela tiden ner på tidsmätaren i hopp om att minuterna va slut, men jag kämpade på och det kändes riktigt bra när jag va klar!
.
Har mest bara strosat omkring här hemma idag, sjukt tråkigt väder det bara regnar o regnar o det slutar ju aldrig.. regnar fortfarande ju.. hoppas de e bättre imorrn det här är ju faktiskt inte okej...
.
Imorrn står dejt med Maja på stan, tacosmiddag o jobb på tur! Vet inte hur länge jag drömt om tacos nu ett tag så nu blire svullning på hög nivå så att säga haha.. Ska jobba mellan 18-21 på kvällen, Madde på schema ringde o lät lite lätt desperat, trodde inte jag kunde först för Janne, Jeffa o Mikaela ska på 18-bion imorrn men jag kom ju på den genialiska idén att Kian kan ju faktiskt vara hos sin Momma nåra timmar, hon blir bara överlycklig om han kommer på besök så det gick ju hur bra som helst det! Extra klirr i kassan tackarrrr!
.
Ne nu ska jag lägga mej, Janne jobbar natt så lilleman ligger här brevid mej inatt igen, ska lägga mej tätt intill honom o snusas massor o somna in, han luktar så otroligt gott, han luktar kärlek ♥ Kan inte förstå hur man kan älska nån så mycket ojojoj mammas lilla gosing ♥

Am I going blind?

Okej, min skinn! Jag döööööööööör av klåda... plus att jag har nåt fel på mina ögon, visst att jag är halvblind det är ju ingen nyhet men skit i de nu, nu ere så att mina ögon klistras igen när jag sover nåra timmar i sträck och dom är skitröda o sen e dom rosa resten av dagen? Det känns lite som att jag har sand i ögonen som klias lite, som när man har vart uppi en katt men nu ere ju så att det inte finns nån katt här.. ja, jag är trött men va fan det är inte det, det känns annorlunda, svider i dom gör det oxå.. whats wrong with my eyyyes?
.
Iallafall... igår va vi på öppna förskolan, dom har bytt dag nu för vår grupp så vi går på tisdagar istället. Det är för mycket bebisar nu så dom har delat upp alla så vår grupp går på tisdagar och den andra på onsdagar.. tyckte det va kul att alla gick på samma dag så man fick se lite nya ansikten med och kanske fått möjligheten att lära känna nån fler mamma men det kommer väl de med =) Trivs bra i min grupp så varför klaga egentligen =)
.
Här är lite bilder från dagen:
.

.

.

.
Kian sitter själv i stolen med hjälp av en filt =D
.
.
Snälla kan jag inte få smaka lite bulle rååå.. ♥
.

.
Imorse gick jag o Bryne på en power, gick härifrån övre Torvalla ner till nedre, sen bort till furan och upp o nån jävla terräng i skogen så man kom upp vid jägmästarvägen o sen hemåt. Fy fan vilket pain in the ass pass det blev med vagnen i den där jäkla terrängen i skogen och efteråt med för den delen, flåsarn heter jag numera haha!
Ska ta samma runda imorrn men då ere Bryne som kör vagnen och jag ska njuuuuta när hon håller på avlida som jag gjorde idag i backarna haha ;) Ska även hämta upp Jossan så hon får ut o vanka lite lite senare =D
.
Dagen efter träningen har bestått av solning som ni vet sen tidigare (muttrar lite lätt), storstädning, middag, fika, backgammon, tjusning med stor och liten man o besök hos Martin, mycket trevligt!
Ne nu ska jag ta o äta en klämmacka och sluta mina sandaktiga blå brevid mannen! Igårnatt sov jag med den lilla mannen då den stora jobbade natt ;) Måste ju passa på ;) Vet dock inte hur många smällar jag fick i ansiktet av småhänderna men det är sånt man man ta hahaha!

AAAAAAAAAAAAAAAAAH

Jag blir ta mej faan tokig snart, det här är inte ett dugg kul! Sen jag vart gravid har jag tydligen börjat att inte tåla solen.. jag får värmeutslag och klåda från helvetet! Givetvis fick jag det över hela kroppen nu när jag fått för mej att jag vill ha lite färg o låg i ett solarium igen! Snart jävlar tar jag en osthyvel o hyvlar av hudjäveln!!!!

Nöjd!

Jäklar vilken underbar helg jag har haft med la familia =) Har nog världens underbarasta pojkvän/man, ne man låter bättre för Janne är en man och förtjänar att kallas för en man! Älskar dej o Kian så fruktansvärt mycket, ni är helt enkelt bäst! ♥
.
.
Tack för hela helgen, allt har varit så mysigt, mer sånna ;)
OCH världens bästa man kom hem med jättefina blommor till mej, gissa om jag vart glaaaad! =D
.

.
Fy fan va iväg o solade nu för en liten stund sen efter att jag tränat, INTE okej, jag va fan tvungen att rulla, jaa rulla ur solariet och draaa mej upp ur det för jag fick ischiasen från helvetet, jävlar va ont det gjorde, tur ingen såg mej hahaha. Nu trippar man som en 90årig kärring åter igen.. igår hade jag en liten släng av ischias men det försvann, men nu e den tillbaka - from hell!
Håller tummarna att det försvinner över natten annars vette fan haha..
.
Lilleman har varit lite sjuk idag med.. han vaknade upp som igår på morronen, var jättetäpt i näsan och kunde inte andas ur den, fick nezeril o senare på dagen fick han en alvedon supp när han va som kinkigast! Det vart bättre men han har fortsatt vara rätt kinkig idag med, men det är förståeligt, jobbigt att vara förkyld ju! Hoppas lillhjärtat är frisk imorrn! ♥
.
Mamma o Momma är här på besök, har käkat thaikiosk, det är min favvomat för tillfället guuud va gott det är! Mmme! Och det räcker och blir över med en barnportion för 39 spänn, det är ju ingenting. Tackarrr!
.

.

.

.
.
Kian har som ni ser fått en bitring, vet inte, det behöver inte vara tänder men han vill gärna ha händerna i munnen och har börjat dregla rätt mycket och han gillar den så han får ha den!
Nattade honom precis och ojojojjj vad han spände ut hela kroppen när han låg i sängen, så låssades jag bli rädd osså smajlade han, så spände han ut sej, jag låssades bli rädd o han smajlade, vet inte huuur många gånger han gjorde så haha älskade lilla vän! Roligt som attan hade vi =) Nu sover min lilla tigerrr! ♥

Är lite till mej!

Ja, faktiskt! Jag sitter o valvakar lite och för första gången i mitt liv tycker jag faktiskt att det är lite spännande, jag är faktiskt lite till mej måste jag erkänna! Så fort siffrorna visas slår jag upp blind-ögonen lite extra och blir nervös haha!
.
Har precis avnjutit ytterligare en sen lyxmiddag, jag älskar när Janne e hemma och har tid att lägga ner lite tid på sin mat, han är så sjukt grym i köket, tjock kommer jag bli snart haha, ne då, han ska jobba över 70 timmar nu till veckan så de e iiiingen fara, nu när det mest bara e jag o Kian här hemma så blir det inget avancerat, jag tar semester, jag gillar inte att laga mat så behöver jag inte eller får nåt infall att jag vill jättegärna så skippar jag det mer än gärna ;)
.
Igår begav vi oss som sagt till Jossan o Johan, hade jättetrevligt, surrade o fikade massor, testade vaniljmunk för första gången i mitt liv, snacka om att jag missat nåt!
.
.
.
.
Vaknade imorse av att Kian va jättelessen o kunde inte andas genom näsan alls stackarn =( Fick kuta till köket efter nezeril och innan jag fattade att det bara va 2 droppar i varje sånndär liten förpackning, jag tryckte o tryckte o vart arg för att det inte gick nå bra, men tillslut föll slanten ner i grisen när Janne mumlade det i halvsömnen så jag hämtade en till förpackning till sen va allt bra igen =)
Jag o Kian låg i sängen till klockan 13 o tjusade sen klev vi upp o gjorde oss iordning o begav oss till min farmor o syrra! Therese ville så gärna träffa Kian så vi åkte dit o han charmade upp sej som vanligt ;) Nu har han träffat sin moster oxå =D
.
.
Efter det begav vi oss till badhuset! Lilleman njöt för fulla muggar, han bubblade massa bubbel, det va bäst, varmt o gott o bubblorna var nog lite spännande med, gosing!
.
Ska öppna mitt StepIn kort i slutet av månaden har jag tänkt, ska försöka ta mej på gymmet 2-3 gånger i veckan om det går, men se till att träna 4 gånger i veckan, jag har ju crossen hemma så det borde gå fint det. Tränade på den för en stund sedan, efter jag klev av kände jag mej som 90årig kärring.. tror jag fick en litenliten släng av smyg-ischias, ont i ena röven hade jag iallafall haha kunde inte gå riktigt o lyfta gick icke!.. ja eller så ere åldern.. eller ne.. det förnekar jag!

LT

Av nån konstig anledning har vi börjat få LT hem i våran brevlåda varje morron nu fast vi inte beställt det.. Dom har tom klistrat fast en lapp på våran dörr att vi ska ha det och varför vet jag inte men det är väl bara att tacka o ta emot, betala för det tänker jag iallafall inte göra!
Nåja, idag hittade vi iallafall ett känt ansikte i tidningen, nämligen LILLI → =D
.

*Peppar, Peppar*

Perkele! Man ska fan inte skriva att man är bortskämd med sin bebis och sånt.. Jag skulle ha skrivit *peppar, peppar* i inlägget isåfall för nu har vinden vänt verkar det som..
Igår va Kian sur på sin pappa precis hela dagen (haha lite kul för min del men ändå) han va inte alls bra, läppen åkte fram vad Janne än gjorde haha lillpuppan. Men idag är det inte heller riktigt bra, och nu gäller det båda. Kian är lessen jättemycket, jag misstänker iofs att det kan vara för att han bytt lite rutiner på kvällen nu.. han äter vid 20 och sen blir han för trött så han orkar inte vara uppe och vänta på "sista" målet innan han ska sova för natten vilket betyder att han vill upp tidigare på mornarna och han blir jättetrött senare på dagen. Jag måste komma på en plan hur vi ska få till sista målet lite senare.. måste försöka flytta dom andra mattiderna (3-4 timmars intervallerna) lite så att sista målet blir runt halvtio-tio iallfall och sen kan han sussa för natten.
.
.
Den här helgen e familjemys med lilla familjen Svensson Kronqvist (Jag, Janne o Kian). Stora familjen är jag, Janne, Jennifer, Mikaela o Kian.
Igårkväll vart det sen middag, Janne bjöd på stek, smaskens! Tände ljus och mös i sängen till massa Jersey Shore avsnitt dom e så jäkla bra, jag älskar drama haha!
.

.
Igårmorse när jag o Kian klev upp satte jag på tvn, la honom i babygymmet och gick och gjorde frulle till mej själv, när jag kom tillbaka hade han totaldissat gymmet och låg och kikade på The Voice istället haha godingen ♥ Men jag håller med, The Voice e skitbra =P Sen på kvällen kikade han lite på Idol med haha, tv är spännande ibland!
.
Fick sussa mer igår efter att Janne vaknat, sov mellan 10-14:30 ungefär, jag fick t.o.m sovränder i ansiktet, fattar ni hur skönt det va att sova!! Och sen, håll i hatten, fick jag sovmorron idag meeeed =D Janne e ledig mycket i helgen så han kunde ta lilleman så jag fick sova heeeela natten lång enda till 11! Inatt var det MIN tur att ha öronpropparna! Mina ögon hade klistrats ihop och va knallröda när jag vaknade, snacka om att jag sovit aningen hårt o lääääänge, guldarns! Ni som känner mej väl vet att jag e bäst på att sova egentligen, det där va så fruktansvärt skönt så det finns inte ;)
.
Karln e o lyfter massa vikter nu, när han kommer hem ere min tur att träna, jag ska bränna massa fett på crossen, har inte blivit mycket träning på ett tag, har levt i min zombievärld istället men nu e jag reparerad igen =)
Senare bär det av till Jossan o Johan! Janne o Johan ska snacka massa träning och jag o Jossan ska snacka massa annat, bl.a måste vi snacka lite om dej Skal hahaha (jag vet att du läser detta) =D
Vi höres!

Alltså... hahaha!


Öppna idag!

Idag va vi iväg på Öppna Förskolan igen o träffade alla bebisar o mammor, eller ja, alla utom Emelie och Engla, saknade dom jättemycket men hoppas dom kommer nästa gång =)
Hade iallafall jättetrevligt som vanligt, det är kul att träffa alla och se hur bebbarna växer och utvecklas, skönt att prata med mammor som har bebisar i ens egna bebis ålder med så kan man dela med sej och fråga om saker o få lite tips! Även skönt att kunna prata och veta att man inte e ensammen om att vara tröttast i världen ibland och att det kan vara lite upp och ner ibland. Fast jag e rätt bortskämd ändå med min lilleman, han sover hela nätterna förrutom en gång då han vaknar och är hungrig och byter blöja, sen e han mest snäll hela dagarna, kan bli lite uttråkad ibland men det är väl det, duktig gosing, mamma är stolt ♥
Här är lite bilder från dagen, det va fuuuullt med bebisar =D
.

.

.

.
Efter bebisdejten åkte vi till stugan, hade nämligen blivit tvingad att sätta lökar av mama, hon va ju barnvakt åt alla kids när vi va på roadtrippen till priset av att vi hjälpte henne med hennes kära lökar så okej då ;) Passade även på att fixa fint hos älskade moffa!
.

.

.
.

.
Kian tog sej förövrigt ett bad igårkväll, det var mycket uppskattat, det va sååå skönt och kul med för den delen! Skummet va rätt gott =P
.

.

.
.
Ja jag vet inte jag kom in i storrummet nu på kvällen, Janne har tydligen fått för sej att han har feber så han lånade min ögonsvalkare haha..
.

Roadtrip!

Har inte haft tid att blogga förrän nu, har haft fullt upp att tjusa igen mej på Kian, gudars vad jag saknade honom när vi var borta! Mitt lillhjärta ♥
.
Kians första åk i nybilen ;)
.
Bilköpet gick som ni kanske förstod då bra, bilen är skitfin, nylackad så den ser sprillans ut! Vart först skitsur när vi kom till Falun och kollade på bilen, utanpå är den grymt snygg men när jag tittade i den höll jag på dö.. den va så sjukt repig i bakluckan, har aldrig sett nåt liknande och den va inte rekondad bra alls.. skitig kändes den, riktigt bitter var jag, jag tänkte ju åka hem jag (ni som känner mej väl vet nog hur jag lät - "Ne men det finns ju inte en chans att jag köper den här, jag ska åka hem nu ja")! Men vi surrade med försäljaren och han tyckte oxå det va riktigt illa så dom skulle skicka upp nya delar till oss så vi kan byta ut dom repiga och vi fick även en jättebra tvätt så vi kan städa inne i bilen, vi fick faktiskt äran att hämta ut den på Mekonomen i Falun, jag har alltså besökt Ryckepungsvägen 1! En mycket stor ära som nummerupplysare haha! Det ni! Såå köpet blev utfört efter lite dealande så vi vart nöjda! Tänker faktiskt inte lägga ut så pass mycket pengar på nåt som ser ut som skit inuti, inte en chans, tur vi kunde prata till oss lite grejer =D
.
Här är nya Bettan och gamla Bettan bytte vi in så den bor numera i Falun.
.
.
.
Efter köpet begav vi oss till Borlänge på Kupolen o träffade Jannes syrra o Issy, sjukt frän unge, hon e så jäkla social o häftig. Hon va lite blyg först men sen vart vi riktigt bra vänner =P
Käkade och shoppade lite sen bar det även av till Uppsala! Värsta roadtrippen blev det haha!
.
.
.
Passade på att testa ett par schyssta brillor medan Janne testade lite kläder;
.
.
Hälsade på Minna, Magnus, Ellen, Joel o Tony, partade och sov över hos Minna o Magnus, guuud vad jag saknat dom! Underbara människor ♥ Kan inte alla som flyttat härifrån bara flytta hem igen?! Det vore helt awesome ju!
.
.
.
.
Janne o Minna ser ut att ha ett allvarligt snack hahaha
.
.
.
Stötte även otroligt nog på Jonas Seger med, han va tydligen oxå nere i Uppsala =)
.
.
Började köra hem vid 14 på söndagen, jag körde till Sundsvall, Janne va så dålig så han kunde inte haha, stannade på Ikea o shoppade lite småsaker bara o käkade sen åkte vi hem!
Kian va fortfarande vaken som tur va så jag hann tjusa med honom innan han skulle sova, han fick en present med som jag hittade på BR leksaker, han gillade skarpt =D
.
-Roterande sol med belysning gynnar färdigheten att följa föremål
-När babyn slår eller sparkar på och drar i figurerna belönas den med ljus och ljud
-Snurra och glidande ringar hjälper till att utveckla finmotoriken
.
En sak är säker.. jag skulle aldrig, och då menar jag ALDRIG nånsin kunna ta körkort i Uppsala, fy fan vilka jävla vägar, jag fattade ingenting ibland så man kan ju vara glad att man lever.. dom hade t.ex ställt upp massa koner på ett ställe så jag visste inte ens om jag körde på rätt sida av vägen, det kändes väldigt bra måste jag säga! Vet inte hur många gånger svetten rann och hur många hjärtinfarkter jag fick när jag svängde omkring därinne i staden, gosh!
.
Hörs!

Ny biiiil!

Imorrn tidigt som attan bär det av till Falun för mej och Janne, vi ska nämligen äntligen köpa ny biiil! Jag läntar skitmycket, ska bli så härligt med ny bil, 4 dörrar och kombi så jag med kan få in och ut barnvagnen själv! Mamma ska vara barnvakt åt Kian, Jeffa o Mikaela! Vi får se om vi kanske sover över nånstans eller om vi åker hem direkt, det återstår att se hur vi gör!
Det blir iallafall en Ford Focus 1,6 -04. Har beställt tid för toning av rutorna på Torsdag med, får se om vi införskaffar nya fälgar, det återstår oxå att se!
.

Besök och tjejmiddag!

Har inte riktigt haft tid/ork att blogga, försöker blogga varje dag men ibland hoppar jag det! Igår va jag klen som attan efter det underbara tjejkvällen +Gabriel då men han gillar ju oxå killar så han fick räknas in ;)
Hade så jäkla kul och skittrevligt! Hängde med Lilli, Theres och Maja vi lagade enchiladas, drack massa vin, surrade o skrattade hur mycket som helst! Va länge sen vi 4 va samlade så det var på tiden ♥
Mådde ju som jag förtjänade igår, ville gärna byta huvve med nån, va dålig ändå tills på kvällen, blir alltid så jäkla dålig när jag festat usch! Men det var värt det igår för jag hade så sjukt kul!
.
.
.
.
.
.
.
.
Hade finbesök av bästaste Monia på dagen med, det var på tiden att du masade dej ut till Torvalla ;) Monia stal Kian på en gång och tjusade som aldrig förr haha ;) Det är alltid lika häftigt att se Monia när man inte träffat henne på nån vecka, vikten bara rasar av henne och hon lyyyser! Glad blir man!
.
.
Blir en härlig långpromenad med lilleman om ett tag tänkte jag! Solen skiiiner!

Dagens busshelvete, efterkontroll och drama!

Ja, som ni vet så gillar ju inte jag att åka buss och har ju vart lite rädd för det.. det gick ju över men nu jävlar e det INTE okej att åka buss igen..
.
På bussen ner på stan var den en jävla kärring med lila pottfrilla och inbyggda rastaflätor som höll på lägga sej över min vagn med Kian i och tog tag i handtaget när hon höll på falla o skakade om Kian rejält i vagnen, den höll på att tippa o inte faan bad hon om ursäkt inte, nedå hon bara satte sej som om inget hade hänt, fly förbannad va jag usch! Man ber väl för faan om ursäkt och frågar om det gick bra om man råkar göra en sån sak?, visst att det va en olyckshändelse men hallå, ja så ere iallafall i min värld men tydligen inte i hennes.. Min lilla Kian ♥
.
På vägen hem åkte jag en grön buss som det står gul buss på, där var det en unge som spelade spel på sin mobil med ljud, inte heller okej.. plus att när en annan tjej skulle av med sin barnvagn så var jag tvungen att gå ut ur bussen med min barnvagn för att hon skulle kunna ta sej ut för bussen är så smart byggd och sen gå in igen.. ne fy, här med är jag buss-rasist! Det är inte okej att åka buss... jag gillar det icke!
.
.
Nåja, slutgnällt! Var in till stan för att jag hade tid på efterkontroll hos min barnmorska Reidun, vilken underbar barnmorska hon har varit, guld är hon! Hon gick igenom förlossningen och frågade hur det är nu och så. Hon hade även skrivit ut papperna ur min journal från min graviditet och förlossning, det är kul att ha i framtiden ヅ Dom ska jag förvara väl! Ska berätta lite om vad som stod i den sen när jag har tid!
.
Åkte iallafall direkt från stan till Jossan, tänkte hänga där o ta det lugnt o surra men herre vilket drama det blev istället! Det första som hände var att Leon ramlade 2 meter ner från en klätterställning och landade på magen/revbenen på en del av ett babygym som dom va gulliga o plockat fram som Kian skulle få leka med.. jag har aldrig nånsin sett Jossan springa så fort, hon kastade mobilen o dom andra babygym-delarna i backen o sprang med storkulan i vädret, vi la han med händerna uppåt så han fick fria luftvägar o ringde 1177 sen gick vi in o la en wokpåse på hans mage.. Kian vaknar och är jättehungrig - det är mat-tajm, jag fixar iordning mat och börjar mata honom, dom på 1177 säger att vi måste åka till BVC på en gång o kolla upp Leon, jaha det va bara o gå ut med Kian i ena armen o nappflaskan i vädret med andra handen, fortsätta mata honom medans vi skyndar till bilen, nappen hans i min mun, Leon o Jossan med sina foglossningar vankandes som en kantrande badanka med flörtkulan i vädret. In med Leon fram, Jossan slår ryggen i bildörren, in med henne o Kian bak, hon får fortsätta mata Kian medan jag kör. Väl framme på bvc sitter vi o väntar på att dom ska få komma in, Kian kräks på golvet, Jossan är snäll och ska torka upp det och precis när hon tagit sej ner med storkulan på golvet är det deras tur att komma in så hon får skynda sej o vaska upp spyan.. herre vilket drama hahaha, allt gick iallafall bra som tur var, hemskt när såntdär händer men fy fan va vi har skrattat åt allt drama som blev såhär i efterhand, även att nåra gubbar hade väldigt roligt åt oss o mitt parkerande när vi kom tillbaka!
.
På kvällen har jag hängt med bryne, mycket trevligt! Käkade och surrade, kikade på idol o skämdes lite haha! Det är bara kul o se på det i början när folk gör bort sej sen tycker jag det e trist.
.
Nu kom Janne hem från sitt 14-timmarspass, aningen sliten men nu ska han vara med mej vare sej han orkar eller inte haha jag har ju saknar han ju! =D Hörs!

Gårdagen!

Ja jag lovade ju uppdatering om hur de gick med frillan men det fanns inte tid över igår så det får bli nu istället! Jag va på frisörmästaren vid Pekkas, en frisörskola som jag inte visste om förrän för ett tag sen. Klippning kostar endast 150 spänn där, inte dumt det inte! Slingade även hela håret, det vart totalt 500 spänn, det är det billigaste jag nånsin vart med om med mitt långbarr. Jag vart mycket nöjd och ska dit nästa gång med!
.
Min fula utväxt:
.
Heta mössan:
.
.
Vilken volyyym va haha:
.
.
Resultatet uppe:
.
.
Resultatet bak:
.
.
Jag är supernöjd, förrutom det gula jag upptäckte sen efteråt som jag frågade Janne o Peji om jag hade, men enligt dom vare iiinge gult alls, my ass, det syns ju t.o.m på kortet! Jag visste att jag inte kunde lita på dom jävlarna ;) Ne men lite silverschampo på det här så blir det som jag vill ha det =))
.
Janne o Kian hängde med Peji o Edvin hela dagen o lekte och donade, det är så kul att se ens barn leka med andra barn, mys ♥ Längtar tills Kian kan leka på riktigt o busa, nåra månader till så e vi där ヅ Bjöd Peji på gómiddag med, det vart fläskfilé, klyft potatis, champinjonstuvning, tomater och vitlökssmör, smarre!
.
.
.

Klaaar!

Så! Dagens träning är utförd! Klev utanför dörren 07:52 med vagnen och gick en powerwalk på exakt 40 minuter, kom innanför dörren 08:32, precis som planerat ヅ Eller ja ungefär haha, brukar inte bli så man får till det så exakt när man e ute och går så idag va jag skillad ;)
.
.
.

.
Nu sitter jag o käkar frulle och Kian kollar på Tv och Ooooar, jag misstänker att han försöker surra lite med hon på tvn haha sötaste!

Skitdator!

Fy fan! Här hade man lagt sej till rätta i sängen, nattat Kian, klätt av mej, tänt ljus, startat bärbara och skulle ligga i mörkret o känna lugnet lite.. ne men då har musen bestämt sej för att protestera! Jag startade om datorn ca tusen gånger (okej 4, men ändå FYRA gånger) och ändå fungerar inte musen.. Fick bittert kliva upp, klä på mej o nu sitter jag vid stationära datorn på en hård stol.. man blir ju bitter haha!
.
Smög precis in till sovrummet för att dubbelkolla att lilleman sussar, fick ju givetvis för mej att nån låg i dubbelsängen men det är ju täckena som ligger ihopknölade där men jag får för mej såntdär ibland, speciellt när man e själv hemma, jag klarar inte riktigt av det här med mörker, får för mej att jag ser massa konstigheter då, osså måste jag springa därifrån fort som attan för jag blir så rädd, eld i baken får jag hahaha! Måste se rätt dumt ut men vaddååå, jag kan faktiskt inte rå för att jag är lite mörkrädd haha!
.
Imorrn ska jag till frissan o slinga o klippa hårt, jag längtar! Och den här gången hoppas jag på att inte hamna hos en amatör som sist på Maxime när jag kom hem med lika stor utväxt som när jag kom dit förrutom på överhåret.. fuskade gjorde hon! Fick komma dit igen gratis men med samma resultat när jag kom hem igen så dit går jag aldrig mer! Kommer uppdatering på resultatet imorrn!

Världens bästa mamma!

Tror tamejtusan att jag har världens bästa mamma! Hon ställer jämt upp, jämt! Inatt stannade hon över och tog Kian så jag fick sova ut - guld värt! ♥
.
.
Behövde verkligen få sova ut så min zombieperiod försvinner, vaknade ju dessvärre varje gång jag hörde lilleman men det e väl mammainstinkten som kör igång så fort jag hör honom, bara han gnölar lite brukar jag slå upp ena öga och tjuvlyssna med superörat lite för att sen somna om på en gång =P
.
Igår var det heldag med mina kusiner Jocke och Elin, dom kom hit från morron till kväll, vi va uppe i lillänge o shoppade lite o fikade osså va vi här hemma, gud va dom lekte o donade min Kian, dom tycker verkligen om honom sötpropparna! När jag o Elin satt själv o köket sa hon helt plötsligt: "Den sötaste jag vet är Kian", då smälte jag som smör vill jag lova, Jocke o Elin känns lite som mina syskon på nåt vis fast vi är kusiner men det är som så nära på nåt sätt! När dom va ute och åkte bil med mamma och Kian sa mamma att "Kian är ju nästan som er lillebror", då sken dom upp o sa "jaaa det är han" gosingarna! ヅ
.
.

.
Alltså jag vet inte vad det är men det är ju fan som att svensson, svensson är ute när man e med min mamma. Allt händer, då menar jag ALLT. En gång när hon åkte buss så fastnade hon med tröjärmen i en karls gylf när hon skulle gå av t.ex hahaha INTE okej! Igår när vi va ute upptäckte vi till vår fasa att hennes skjorta var genomskinlig och jag höll på dö haha, igår vare så mycket strul o suspekta händelser så Elin föreslog helt plötsligt att vi skulle slänga henne i soptunnan varav Jocke kontrar med att vi hellre ska slänga henne i sjön hahaha!

Tröttast i stan idag!

Alltså det är nåt fel på mej idag, jag kan inte vakna till liv riktigt idag.. tröttheten hänger i ögonen på mej och ändå har jag fått bra med sömn som vanligt.. Kan det vara att jag så att det är det där jävla kaffet som jag gått och blivit beroende av? Vi hade slut imorse och fick inget förrän för nån timme sen?! Jag har starka misstankar att det är det som varit problemet!
.
Kian vaknade inte iallafall inte kl. 4 inatt =) fick sussa till 05:30 istället först, sen somnade han givetvis om ;) När vi klev upp vart det stressigt, satt i sängen o matade Kian, fick mess av Martin som undra om vi inte skulle komma förbi, jag tyckte att han skulle komma istället för jag har ju alla saker hemma så det är enklare men tydligen hade nån snott hans avgasrör på bilen så han kunde inte hahaha, vem fan snor ett avgasrör? Inte okej!
Beslutade mej för att lifta med Janne som skulle iväg på jobbet istället då så det var bara att skynda sej fort som attan.. fick slänga i mej lurren, klä på mej, packa allt, för att sedan inte veta hur man skulle ta sej hem med babysitter o grejer meeen när vi väl satt i bilen kom Janne på den genialiska idén att jag kunde ju faktiskt skjutsa han till jobbet o hämta han nu på kvällen, smaaart, så långt funkade ju inte min hjärna så jag kom på det idag haha sen har det bara fortsatt, jag kunde knappt parkera, inte backa, har vart allmänt trögfattad o gjort massa konstiga saker, en släng av retard faktiskt! Håller tummarna för att jag fungerar bättre imorrn annars ere ju fan illa!
.

.
Ingen träning idag, jag har som sagt inte fungerat och jag vill spara den lilla energi jag har över till Kian, han är nummer 1, alltid viktigast no matter what! ♥ Så träningen fick läggas åt sidan idag, men imorrn kör jag igen!
.

Rum fixat!

Idag ville Kian ha mat kl. 4 igen, sen kl. 7 och sen vaknade vi runt 11-11:30 tillslut och klev upp helt! Lyx har jag! Undra om han ska upp 4 inatt med? Det kanske är hans nya grej!
.
Tog tag i katastrofrummet vi haft här hemma, Theres kom på besök med och hjälpte till, vi slet ut allt ur rummet och städade och möblerade o gjorde fint, rummet är numera Kians rum! Får vara hans lekrum ett tag för han sover självklart inne hos oss ett bra tag till, men sen är det hans rum som bara är hans! ♥
Måste ha min crosstrainer och tvättställningen där ett tag med för vi har ingen plats för dom sakerna nån annanstans, men när han flyttar in dit helt ska dom ut! Theres var mycket sträng och gillar INTE att dom är där, men nu fick det bli så ändå hahaha!
.
Såhär såg det ut innan:
.
.
.
Och såhär ser det ut nu (bortse från tvätten):
.
.
.
Hade massa besök, riktigt kul, det gillar jag ヅ Rummet vart poppis på en gång av massa lektanter och kids ;) (Det är Anneli som försöker gömma sej där i gungstolen haha).
.
.
Vart träning nu på kvällen, körde 45 minuter på crossen känner av träningsvärken redan, så jäkla skön känsla, då vet man att man tränat hårt =D Tror jag ska satsa på en powerwalk med vagnen imorrn för Janne jobbar sent, eller om jag kör crossen på morron! Pepp e jag!

Slut som artist!

Herre! Nu är jag slut som artist vill jag lova, vilken jäkla dag! Tog mej iväg på öppna förskolan och va där i nån timme och surrade o så! Kian sov mest hela tiden tråkigt nog o sen vare matdax så han träffade inte bebisarna nå mycket alls men han hann träffa sin tjej Engla en liten stund ;) Men bättre lycka nästa gång =) Det var jättebra uppe på Z-gränds öppna förskola, jag är supernöjd med det stället, det va helmysigt o personalen var hur trevlig som helst, dit ska vi verkligen igen! Ska även testa öppna här i Torvalla nåt framöver, kanske nästa onsdag, ja om det inte är mammaträff på Z-gränds då förstås =)
.

.

.
.

.
Va över på Barnens Hus och köpte lite grejer till Kian, han fick ett nytt sorts gym som man ska ligga på mage på och så kan man snurra sej o leka med olika saker på mattan! Det tränar nacken, rygg och ben! En barnläkare har tagit fram det där gymmet så det ska tydligen va jättebra, hoppas verkligen att Kian gillar det, ska testa det lite mer imorrn på dagen ヅ
.

.
.
Han fick även en elefantskallra, snabeln är mycket smaskig ヅ
.

.
Nu nu säger jag upp mej för dagen, mamma Katta är slut som artist som sagt och ska sova som en stock! Gonatt! Eller ja, jag ska bo i sängen o tjusa lite tills lilleman ska äta o sussa sen ere Natti ヅ

Ovanlig start på dagen!

Idag började min dag lite annorlunda, Kian vaknade fakiskt för ovanlighetens skull och ville ha mat vid 4 (han vaknar vanligtvis 6-7), klev upp 6, käkade frulle, drog på mej mjukisarna o räcade till jobbet faktiskt! Kändes riktigt skumt men va lite småpepp ändå, lite väl kanske, glömde fan att borta tänderna, ytterst fräscht speciellt eftersom jag bara skulle prata i 3 timmar i steck haha jaja.. Parkade vid stora kyrkan där det är gratis, jag vägrar ju betala för att jobba, inte en chans jag tänker det!
.
Igår va jag Janne o Kian på stan o shoppade! Kian fick 2 nya pyjamasar, en med tiger på o en som han ser ut som en tiger i =D Han fick även en höstoverall som han e så sjukt söt, Janne tycker att jag är lite dum o retas med Kian haha men det gör jag inte alls jag vart helt såld på overallen han är så himla söt i den, titta:
.
.
GOSING!
.
Jag fick ju pengar i födelsedagspresent av släkten som ni kanske läst, för dom har jag köpt en massagegrej på El-giganten (man får ju ingen massage på det här stället så jag måste ju ha en apparat haha) och sen shoppade jag upp resten av pengarna när vi va på stan, det vart en ny jacka och ett par varmare skor! Sen införskaffade jag lite nya underkläder med, är mycket nöjd med mina inköp =D
.
.
.

.
Janne hämtade ut sina 5 kg proteinpulver så nu ska han bygga ännu mer muskler, I like ;) sen shoppade han lite smått o gott på stan han med!
.
Har tränat lite i förrgår och igår! I förrgår mjukstartade jag med 20 minuter på crosstrainern o igår ökade jag med 10 min och körde 30 minuter, passade även på att blotta mej lite för hyresvärden som kom o kollade upp våra felanmälningar medan jag tränade! Mycket trevligt haha!
.
Ne nu ska jag träna 40 minuter (ökar med 10 min idag med), duscha, tjusa med Kian o Janne o sen bär det av till Öppna Förskolan där jag o lilleman ska träffa ett gäng mammor från föräldragruppen o leka med bebisarna, ska bli skoj! Bilder kommer sen!

RSS 2.0