Mysfrukost

Imorse gjorde vi nåt extra mysigt, vi tog lite ledigt från dagis och åkte hem till Skals familj och lekte och fikade frukost tillsammans där =) Hade jättemysigt, Kian verkade oxå uppskatta det, det va nog lite spännande ;)
.
Kian skulle först fika fil o sylt men beslutade sej för att slänga det på golvet så atteee haha, ja, det vart gröt o ost sen istället, det va meningen att han skulle äta en macka med ost men ja, så blev det inte riktigt!
.
.
.
.
Tack för en mysig morron =)
Nu ska jag hoppa in i duschen har precis vart och sprungit för 3e dagen irad, love!

Kians jul

Kian klev upp vid halv sju och märkte att tomten hade vart på besök med massa julklappar, han fick öppna en på morgonen..
.
En bobbycaaaaar! Den var väldigt poppis, Kian åkte runt på den mest hela dagen och tog loss grillen som är fram på bilen och kom och sträckte fram den med lillhanden ca tusen gånger, så skulle man sätta fast den och fort skulle det gå, annarsss... haha
.
Lite senare vare dags för julfrukost (Mikaela ville inte vara med på bild haha)
Kian vägrade att äta nåt annat än godis till frukost såatteeee...
.
En powenap några timmar på dagen medan de andra va och spanade i kyrkan!
.
Den här asken var väldigt populär, Kians favvo på heeela dagen haha..
.
.
Kalle Anka, självklart! Utan Kalle - ingen jul!
.
.
Efter Kalle var det dags för middag, åt så vi sprack, ja, fast inte Kian, han vägrade ju äta mat så han protesterade och fortsatte med sin godisdiet under dagen..
.
Eller, ja, lite julmust slank ner och annan dryck men mat va liksom inte hans grej haha..
.
Efter middagen kom, hör och hämpa, TOMTARNA! Jultomten hade fastnat med släden i snön och hade skickat 2 av sina tomtenissar iår, men det gick lika bra det ;)
.
Mycket spännande!
.
.
.
.
Här har lilleman vart vansinnig på en sulkydockvagn han fick haha, julen snurrade ju åt alla håll, dom skulle gå rakt fram, INGET annat, det slutade med att vi fick gömma den hahaha.
.
Vi hade en jättemysig jul hemma iår, massa mys, god mat, godis och jättefina julklappar! ♥
Kian fortsatte sin godisdiet hela dagen, inte en tugga mat slank ner.. inte förrän dagen efter på eftermiddagen åt han lite mat, han strejkade helt enkelt, det vart väl konstigt för honom när det va så mycket ståhej och så..
På jul får man äta mycket godis som tur är =)

Ny dator!

(som jag redan är ovän med, möjligen att vi e liiite kompisar för tillfället)
.
Sådärja, se på fan, vi har råkat impulsshoppa en ny bärbar dator! Förrutom att jag suttit och varit vansinnig på den i några timmar nu på kvällen så erkänner jag att den e perfekt!
Nu kanske jag tillochmed börjar blogga igen utan att få ett sammanbrott på datorn och faktiskt tycker att det är kul. Ska man blogga ska det gå snabbt och det ska gå fort och vara enkelt att lägga in bilder!
.
Sur-dagmar (stormen) har varit här o förstört massor och  imorse när jag skulle till jobbet såg jag inte särskillt mycket genom rutan på bilen, plus att jag gick ungefär 100 meter efter att parkerat ovanför jobbet och vart dyngsur!! Skitsnö! Ne stick härifrån tycker jag, eller bjud mej på en utlandsresa!
.
Idag var sista dagen för mej med julmat, jag har svullat klart för iår och beslutade mej att ta mina 2 isterband till bandet på gymmet och sprang i 30 minuter, sagt och gjort, sen skulle jag slängde in mej i solariet i hopp om lite färg på kroppen, meeen det får bli imorron för det var upptaget o jag hade inte tid att vänta!
Man ser faktiskt fräschare ut med lite färg, även att man ser mer fit ut oxå, tro det eller ej, testa själv. Kolla dej i spegeln innan du solat, sola nåra gånger, kolla och jämför, it´s true!
.

liksom..


Lucia 13/12 2o11

Imorse lussade Kian på dagis, det va så himla gulligt! Min fina fina lilla tomtenisse ♥
.
.
.

OJJJJ vad hände?

"Det va inte vi"
.
.
Hahaha skitungar ♥ Grabbarna grus "råkade" visst välta granen lite? Men OJJJJ, huuuur gick det till?
Ingen som vet... ingen som vet haha!

Grattis Älskling!!

Grattis världens bästa älskling!
Hurra Hurra för idag är det Jannes dag!
.

.
Aldrig tidigare har jag varit så lycklig som sen den första dag jag fick ditt hjärta! Du och jag, jämt - föralltid ♥





Kian fick en kaka

Stod och lagade mat och gav Kian en kaka som jag tänkte han skulle mumsa på en stund..
Det gick såhär haha:
.
.

Om jag har dött?‏

Nej, så är inte fallet, men nästintill, ungefär. Jag har faan vart dunderförkyld i över 2 veckor, för att vara exakt så är det 2 veckor och 4 dagar.
Har försökt blivit frisk men jag vet uppenbarligen inte hur man gör denna gång. Ringde HC för en vecka sen ungefär men det var ju ett jävla skämt, dom sa att jag skulle äta/dricka vitaminer och ta näsdroppar samt ta nåt som hette chosan (hon i telefonen sa att det fanns kanjang, chisan och chosan, hon bokstaverade även c-h-o-s-a-n så jag skulle få rätt medicin). Jag åker på apoteket och ska shoppa, dom undrar ungefär om det va nån som skämtat med mej, det finns inget som heter så ens, och att jag ska dricka vitaminer tyckte dom oxå lät konstigt då jag va så pass dålig..
.
Även att jag vaknade upp och trodde jag skulle dö nån natt innan då jag vaknade 5 på morron o hade svinont i hela käken och trodde jag skulle tappa alla tänder och att hjärnan skulle sprängas. Ringde 1177 och tyckte lite synd om mej själv haha, dom misstänkte bihåleinflammation. Najs!
.
Har shoppat massa förkylningsgrejer nu så nu jäklar ska jag bli frisk!
.
Kian då?
Jorå serrusåatteee, det va ju han som smittade mej med sina dagis-from-hell-baciller, han har oxå varit dålig från och till jättelänge, snorig o täppt o hostig o febrig o hej och hå fram och tillbaka. I onsdags vart han hemskickad från dagis med ögoninflammation.. där är det nog jag som e boven för jag har haft det mer eller mindre i nåra månader så atteee ja, kul jul liksom..
Iad har han vart med pappa och imorrn stannar jag hemma och är med honom, inget dagis när man har ögoninflammation, för smittsamt. Tråkigt då han tycker om att leka på dagis, men mysigt med, ska ha en mamma o Kian dag!
Imorrn blir vi 2 helt friska! That´s it!
.
Just nu springer han btw runt i en ring med en dammvippa mellan benen och leker häst haha gullunge!

RSS 2.0