Långhårig motorcykelåkande son!

Kolla in coola killen!
.
Han har skaffat långt hår...
.
..och börjat köra motorcykel alldeles själv!
.
.
.
.
Och är JÄKLIGT STOLT =D
.

Vem uppfann snooze?

Jäkla skit oxå! Jag hade ju planerat att simma imorse men det va så jävla skönt att sova så jag snoozade och snoozade, tillslut insåg jag att jag inte kommer hinna längre så det va bara att snooza lite till och gå upp för att sen stressa som en galning som vanligt.
Vad är mitt problem? Tidsoptemist på morron bigtime - JÄMT!
.
Vem uppfann snooze? Snooze förstör för mitt liiiv! (haha okej kanske inte men nästan okej?!)
Måste alltid stressulla till jobbet plus att man blir ju fan ännu tröttare om man håller på snooza o halvsova. Inte bra, inte bra!
Jag e fasen upprörd att jag va en latmask och inte pallrade mej o simmade, jag skulle ju simma, damn!

Soffpotatis/Sängpotatis same, same..
.
Imorrn blire iallafall gymmet eller simning, har inte bestämt mej ännu, får se vad jag är sugnast på, tippar på gymmet men vi får se ;)

#

Fy faan va skönt, har intagit sängposition och jag vägrar gå upp nåt mer idag haha, har sånn sinnessjuk träningsvärk, det gör ont bara jag rör en fena, går som en stel 90årig kärring, ne det är nog bäst att jag ligger kvar här nu helt enkelt ;)
.
Har tränat en hel del nu senaste dagarna, har simmat 2 dagar, crossat en morgon, dödat ben rumpa triceps mage en dag och dödat biceps o biceps + mage igår.Jag har ont, ont, ONT! Värst är benen o asset, vill helst skrika lite när jag sätter mej ner haha, men det kan jag ju inte göra det blir ju schtelt!
.
Hade lite extra trevligt igår när jag jobbade nattpasset på q8 när frysen med all frysmat bestämde sej för att ge upp ungefär 23:30. Skandal och katastrof. Det slutade med att jag fick stel-pinna runt som en stressad igel med massa kundkorgar frysmat och en vagn o proppa in allt i alla frysar på lagret inklusive glassboxen ute i butiken haha, schnyggt... allt fick plats med nöd och näppe och situationen vart löst. Men det va lite kaos för att hinna och rasrisk i nåra av frysarna på lagret men så fick det helt enkelt bli haha.
.
P.S har stulit Jannes t-shirt, fan va gott den luktar mmmmme ♥ D.S

RSS 2.0