Chaufför!

Kvällen har bestått av att jag varit chaufför.. först åt Micki, Ante o Kim sen åt Bryne med sällskap av Jossan o Kian o tur va väl det att Jossan va med annars vette fan om vi vart hemma än, snacka om ute i bushen.. for fram och tillbaka ett gäng gånger innan vi äntligen efter ett tag hitta dit, ja, när vi fick tag i mannen som vi tidigare åkt förbi och jag vart livrädd förs hund som hade en blinkande reflex av rött ljus på sej som jag trodde va hundens ögon först o skrek till, det såg ut som på en dålig skräckfilm där djuret har röda lysande ögon, rabies, jag vart skitskraj innan jag såg vad fasen det va haha!
Emma (Bryne) beslutade sej för en kisspaus bakom en skylt och bad oss stänga av lysena på bilen så vi inte skulle se henne, istället åkte jag fram med bilen så vi kom bakom skylten, tände lampan och tog fram ostbågarna till mej och Jossan för lite bio-visning hahaha så jävla roligt!
Jaha, sen vare Jossans tur att pinka efter ett litet tag, Emma är då tvungen att hålla i Jossan så hon inte tippar med hennes gigantiska mage samtidigt som Jossan får för sej att jag smitit ut ur bilen i smyg och ska fota henne (jag försökte fota Emma där innan men lyckades inte) när hon kissar och håller på ropa efter mej massor "Kattaaa har du kameran, Kattaaa är du här, Kattaaa..) men grejen är ju den att jag sitter ju faktiskt kvar i bilen så jag vet inte vad hon fått för sej haha så jävla styggt =D
Väl framme på Halloweenfesten efter många om och men så är det kolsvart ute och skog överallt så ställer sej en karl vid mitt fönster på bilen och skrämmer livet ur oss med hans äckliga jävla linser.. fy fan vilken resa haha, men kul vare o vi överlevde!
Jag gillar inte skog jag blir så nojig av det och får för mej massa konstiga o hemska saker, som nu, denna gång vare en hund med röda ögon.. inte helt okej.. eller normalt kanske ;)

Älskade du ヅ

Här är ett klipp från igår när Kian håller på skratta ihjäl sej =D
.

Omg I look like a hooker...

Jaha, roligt då! Som ni kanske visste sen innan som la ju jag plånboken på biltaket och körde iväg.. därav tappade jag alla kort, inklusive mitt körkort. Var iallafall på posten och hämtade kortet igår och till min förskräckelse så ser jag ju för faan ut som en hooker på bilden! Det här är ju faktiskt inte okej, dom har ju fan gjort bilden mycket mörkare än vad jag skickade in så det ser ju ut som jag är kolsvart runt ögonen o prostituerad!
Här är bilden jag skickade in och körkortet tillsammans:
.
.
Bilden va inte så bra men har ingen bättre kamera men ni ser ju skillnaden, jaja, jag får väl ha ett hooker-körkort då..!

Underbara dag!

Kian har börjat med smakportioner nu, i början verkade det som han undrade vad tusan det var som vi stoppade i munnen på honom, men efter några tuggor förstod han hur man skulle göra och åt på för fulla muggar =) Igår fick han testa avokado och morötter och idag potatis med lite smör. Morötterna var nog godast och potatisen va nog äckligast, han tjöjdes för varje tugga då fyyy vad äcklig det verkade vara haha, det ser så jäkla roligt ut med alla minerna som kommer fram =D
.
Här käkar han lite avokado och morötter och har målat hela ena ögonbrynet med avokado ;)
.
.
.
Här äter han sin potatis som va mindre smakfullt ;)
.
.
.
.
Har haft en underbar dag med Janne och Kian idag! Har vart bara vi 3 precis hela dagen, har shoppat lite och handlat mat, sen nu på kvällen har vi haft mysmiddag med levande ljus och tjusning. Kian har precis skattat ihjäl sej när han busat med pappsen och lagt sig med ny-pyjamasen för en powernap och vi ska titta på film! Älskar sånnahär underbara heldagar med lyckokänsla hela dagen ♥
.
.
.
.
Älskar Er för alltid! ♥

Jannes fina bortförklaring!

Okej, jag o Janne börjar diskutera att vi har haft ont i halsen nu på morron och kanske börjar på sjuka igen, men den här gången ska vi inte ge med oss sa vi, varav jag lägger till att Janne är mycket klenare än mej som gav med sej så han vart sängliggandes sist.
Janne kommer då kontrar då med att: Ja men har man muskler så blir man ju sjukare för när man blir riktigt förkyld så får man ju ont i dom så det var ju inte så konstigt att jag vart klenare än dej för fett kan man ju inte få ont i! Hahaha alltså han ska fan ha stryk! Tur jag satt och matade Kian annars hade han fått en smäll hahaha!

Ser ni vad jag ser?

Under tyget på "skärmen" av bilbarnstolen ligger ju faktiskt matkassen haha..
.

Snooow

Dagen började med snööö, Janne behövde skjuts in till stan på morron så jag o Kian klev upp och hakade på, tänkte ta "snabba" vägen så vi valde E14 - dumt! Det var sjukt lång bilkö som körde hela 40 km/h, sniglar! Ne men många va väl rädda för halkan o hade inte bytt däcken än men det kanske är dax nu då! Väl inne i stan hamnade vi bakom en övningskörare som körde hela 10 km/h haha alltså det va faktiskt inte helt okej..
.
.
Spenderade ett gäng timmar med Jossan, bilfärden behöver vi inte tala om haha men vi åkte o införskaffade regn/snöskydd till Kians vagn o sen tog vi Willys varav min matkasse har försvunnit? Jag är så jävla trött hela tiden så det händer så mycket konstigt för mej haha, jag vet att jag la den i bilen o är nästan säker på att jag tog in den i lägenheten men assååå.. ja, den e som borta haha, jättekonstig!
.
Skulle ta ett kort på jossan när hon kom utanför dörren och tog henne in action när hon höll på halka hahaha, check this out;
.

.
Blev ingen träning idag med Maja pga av att jag är zombie och tänkte spara den lilla energin jag har kvar så det blir imorrn, inatt blir det till att ladda batterierna! Gymmet imorrn helt klart =D
.
Nu - tjusning med grabbsen!

Tillslut så..

Okej, efter många försök och många svordomar fattar jag äntligen hur man gör och lägger in en header. Jag måste säga att det fan inte va lätt. Försökte läsa mej till det och kollade på nån video om hur man skulle göra men det gick inte, tills jag hittade den här länken:
.
http://www.bloggdesign.nu/?p=articles&c=2&id=100
.
Nu har jag iallafall fått in en bild, den gillar jag skarpt, lite stor men jaja, nu måste jag nog fixa photoshop så jag kan lägga bilder över denna! Vill t.ex ha den här på lilleman som jag mixtrat lite med på http://www.picnik.com/ Tips!
.

Äh jag skiter i √

Jag har ändrat mej haha, jag kör med √ när jag inte kommer på nån överskrift o så kör jag med överskrift när jag känner för det, vart som lite trist i längden ju =)
.
Inatt hände nåt ovanligt, men underbart, Kian somnade klockan 21 och vaknade klockan 8 på morron, det ni! Han brukar ta en power bara där på kvällen o vakna o vara vaken till halv elva - elva, äta o sen sussa, men inatt vart det långsussning, väntade till 00 för jag va helt säker på att han skulle vakna o vilja ha mat men där vart man lurad serrö ;)
.
Pallrade mej iväg o gymmade på gymmet inne i stan på dagen, va inte mycket folk då heller, rätt najs faktiskt men samtidigt lite trist. Till min förskräckelse när jag skulle duscha låg det en hel hög med mutthår i ena duschen som jag först tänkte ta som jag va nära att kliva i så jag höll på dö (var bara tvungen att nämna det, absolut så långt ifrån okej som det kan bli!).
Imorrn ska Maja och kanske Helena träna med mej en vecka, man får ge sina vänner en gratisvecka nu så hojta om du vill ha en så fixar jag det! Ska bli kul med sällis på gymmet, ser fram emot det massor =D Då kan vi svettas ihop o dö lite lätt tillsammans =D
Kommer ihåg när jag o Lilli gymmade förut när jag råkade ta fel vattenflaska o killen undrade om jag hade nåra sjukdomar o Lilli råkade gå omkring ovetandes o visa ena bröstvårtan för halva gymmet hahaha!
.
Vart en visit till Eddie o Laila på eftermiddagen. Skönt att komma ut lite o surra, det gillas =) Laila plockade fram en nalle som lät som vi tänkte att Kian skulle leka med..
.
.
..men fyyyy vilken farlig nalle det var!
.
.
Gosing ♥

Alltså jag är ju inte okej på riktigt.. som vanligt då så tappade jag bort min mobil, jag förstår inte hur jag lyckas men den försvinner i princip jämt för mej.
Först började det med att jag o Kian skulle gå ut på en kort promenad, jag ser till att allt är ordnat så vi ska kunna gå så fort jag klätt på honom för han hatar när jag tar på honom overallen o speciellt mössan, då blir har arg. Min plan är alltså att allt ska gå "smärtfritt" som möjligt! MEN ojj, när jag ska gå så har jag tappat bort sufletten till barnvagnen.. jaha, jag minns att jag tog av den när han skulle sova i vagnen här hemma o la den nånstans men inte vart, efter en mycket arg Kian (som jag tänkt att han inte skulle bli) och jag letat överallt gör jag ett sista försök sen ger jag upp o stannar väl inne, kikar o kikar, men ojjj jag hade lagt den på tvättställningen?! Jaha, ja jag hittade den efter en kvart iallafall, skyndar mej ut, har även tappat bort mobilen men skiter i den då, den får jag leta mer senare.. jag vet att jag lagt den nånstan här hemma men vart? Letar som en dåre efter den och ingen är hemma så jag kan inte låna nåns mobil o ringa till den eller tvinga nån att ringa mej som jag alltid brukar göra.. jag tar sista utvägen och går in på facebook o hittar Magnus i chatten o ber honom ringa mej så jag ska hitta den. Sagt och gjort.. den ringer.. men vart? Jooo i Kians vagn mellan hans smalben?, jag hör mobilen o ser att vagnen börjar röra sej o skyndar mej allt jag kan för att inte han ska vakna har visklek med Magnus i telefonen o viskar ett tag till honom att han ska vänta samtidigt som jag skakar på vagnen o stoppar in nappen i munnen på lilleman, Magnus förstår givetvis inte vad fasen jag håller på med haha.. lilleman somnar tillslut om som tur var och jag tackar Magnus för min återfunna telefon =D Bra att facebook finns i sånnahär situationer o Magnus saved my life!
.

Igår fick ju iallafall jag hurtpoäng bra nog, åkte och tränade på StepIn i stan till 21:30 på kvällen, va helt själv på hela gymmet tillslut haha, inte konstigt med tanke på att det va fredag! A riktigt hurtigt gjort måste jag säga! Men det va bra, behövde röra lite på mej, sen va humöret på topp igen =)
va för övrigt på spinning i förrgår, alltså jag vet inte, jag höll faktikskt på att dö tror jag, jag ville ju ha nån som "tvingade" mej att träna men det blev ju så illa att jag satt på cykeln o flåsade som en elefant och hade ögonen stängda, huvudet hängande nere i backen o sa högt flera gånger att nu dör jag snart, nemen jag dör nu hahaha, tur de va hög musik o inte så mycket folk så nån hörde!
.
Idag blire bara att vara hemma, Janne jobbar dygn o tjejerna ska på disco så det blir till att sminka dom om nån timme, jag har blivit anlitad som sminkös ikväll till dom så jag fixar de ja! Dom e o fixar håret hos storasyrran nu, det e väl nå snygga grabbar som ska gå antar jag haha!
.
Kian har badat och plaskat som attan, kul vare, men mindre kul att ligga på skötbordet efteråt o bli torkad och insmord, han blir alltid skitarg när jag ska smörja ansiktet på han, då blire lite i luckan ;) Får se vad vi hittar på sen när han vaknar!
.
So long!

Gosh, jag måste hitta nåt att göra på dagarna när jag går här hemma, snart blir jag tokig! Janne jobbar sinnessjukt mycket nu så han ser man inte mycket av, som denna vecka, då jobbar han 73 timmar, japp.. 73 timmar!
Jag börjar snart klättra på väggarna, jag har börjat städa rätt mycket, det är ett tecken på att jag har lite att göra för städa e inte ritkigt min grej. Men vad kan man göra då? jag har verkligen stopp i hjärnan, kanske måste köpa nåt pyssel o dona inför julen eller nåt haha, alltså jag har verkligen INGET att göra.. ge mej förslaaaag please!
Ett förslag är kanske att gå ut o träffa lite folk, skulle behöva det mer känner jag, och jag vill det mer bara jag är pigg så, har blivit lite lite nu när de e så kallt o lilleman vart sjuk och jag inte haft nån bil men det ska bli ändring på mitt hemmahängande (hoppas jag), jag blir aningen bitter av detta hemmalullande. Man behöver ha nån som svarar tillbaka till en ibland med när man pratar, det behöver alla! Det är inte så att jag inte gillar att vara med lillhjärtat, det är det bästa som finns, jag älskar honom över allt annat, men ja, jag tror ni förstår vad jag surrar i =)
.
Kian har blivit så stor så han kan sitta själv i en såndär babystol o leka med saker iallafall, han kan även äta själv med nappflaskan =) Inte helt men nästan ibland för jag hjälpa honom att hålla upp den lite eller stoppa in den igen om den åker ut, vi övar för fullt =) Duktiga killen, mamma är så stolt så ♥


Ja brrr va ju förnamnet imorse när jag skrev, det är inte nådigt ute nu tycker jag, det e ju fasen -3°C! Kom hem för ett tag sen efter att ha gymmat o badat lite, från badet till bilen på parkeringen han mitt hår frysa till lite brrrrr!
Va helt opepp på gymmet idag, tränade lite olika saker bara sådär ströigt.. dåligt! Imorrn blir det nya tag, får se om jag kanske tar ett pass istället så nån kan "tvinga" en att träna hårdare =)
.
Angående min powernap igår så gick den lite sådär till en början, Kian vart mammasjuk och ville vila med mej, vi la oss i sängen brevid varandra och skulle till och sova, eller vi och vi, det va Kian som sov tillslut iallafall haha.. Det är nämligen inte så lätt att sova när "nån" smyger sej på med små händerna och drar en i näsan, petar lite i den, slår en i ansiktet, tar tag i nedre ögonlocket och stoppar in ett finger i ögat och sticker in naglarna i kinderna samt drar i läpparna så man får sånnadära kalleanka-läppar hahaha! Han e så jävla rolig!
.
Imorse när han skulle somna in efter frullen så hade han nåt nytt för sej med, vi låg brevid varandra och helt plötsligt smyger han in hela sin hand i mitt hår, enda in i hårbotten o krafsar ut och in med hela handen i hårbotten, tror han tyckte det va mysigt för han somnade efter ett tag medan han gjorde så haha!
.

.
Ne nu ska jag ta hand om mina ägg jag försökte koka med plattan på off, vi hörs!

Oh noo, inatt hände det...
.

.

Brrrr...


Har bara varit hemma idag med och kurerat med älskade lilleman, han börjar bli bättre så jag hoppas det håller i sej o att han blir frisk nu, myser för fulla muggar, byter tuttar o kokar dom o nappflaskorna o kör med snorsugen, det verkar göra susen =) Älskade lilla vän ♥
.
.
Fick oväntat finbesök av Jocke o moster, dom va i stan så dom tog och svängde förbi hit och fikade och tjusade med hjätat massor, det va väl därför dom skulle hit såklart ;) Nu när man fått en liten charmör-bebis e man ju totaldissad, nu ere baaara han som gäller haha ;) goding ♥
.
.
Tog och lagade smarr-middag med mamsen, vart egen klyftpotatis, köttfärsbiffar med fetaost i och mango chutneysås, hur gott som helst! Ne nu passar jag på att ta en powernap medans momma o Kian leker i andra rummet, jag hör att han är vild därute haha!
.
Jo förresten, jag funderar starkt på att strypa min granne, eller möjligtvis slänga ut pianot genom fönstret, jag vill inte lyssna på piano flera timmar om dagen varje vardag, jag gillar inte piano.. ne jag hatar piano! Klink, Klonk, Klank, klink, klink, klink, lägg aaaav! Jag kanske ska bryta mej in i smyg nån dag o förstöra det, vi får se vad jag tar till för metod, snart måste nåt göras!

Idag ere pyjamasdag, när man e sjuk får man faktiskt ha pyjamas heeela långa dagen om man vill! Lilleman e jätteförkyld, inte alls roligt =/ Det är inte många timmar han orkat vara uppe idag stackarn, ringde HC och vi fick komma dit så dom kunde kika på honom, han snorar massor o har hosta o e slemmig och rosslig i halsen, dom lyssnade på honom, tänkte att han kanske kunde få nåt mot slemmet men dom tyckte han skulle "rida ut" förkylningen bara så här hemma ere kurering på högsta nivå!
Alla kläder,sängkläder o leksaker e tvättade, nya nappar inköpta o kokade, snorsug, näsdroppar, koksaltlösning o alvedon används vid behöv, nu räcker det med sjukstuga här! Massor med mys, kramar o kärlek ere som gäller, det är en medicin för sej =)
.
Försökte lägga upp en bild men det är nåt fel på internet så det går så sinnessjukt segt så de blir inge, kommer imorrn istället, ja om internet funkar som det ska då vill säga!
Nu säger vi Gonatt!

Stackars mitt lilla hjärta, tror han har haft lite ont i magen hela dagen men är inte hundra om det är det.. han har vart kinkig hela dagen, enda sen han fick första målet på morron, han somnar jämt om, men inte idag =/
Kian har fått Minifom-droppar mot gaser i magen innan måltid och det har vart guld värt men nu tänkte vi försöka sluta med dom, han har haft dom i princip hela tiden sen han föddes så nu tänkte vi att det är dax att försöka utan dom o se om det funkar men jag vet inte.. Lilleman har inte alls vart nöjd många minuter själv, vet inte hur många gånger han har fällt ut läppen och varit svårtröstad, han som brukar vara så nöjd och kunna leka hur länge som helst själv o dona med massa leksaker o om han blir lessen är han antingen hungrig, trött, uttråkad eller nappsugen.
Ska testa utan i nån dag till o se om det är magen, han kan ju haft en dålig dag med, det har ju alla, men iochmed att det va precis idag när vi slutade med dropparna misstänker jag skarpt att det är magen..
.
Imorrn tar vi nya tag och hoppas att han är nöjd och glad och att magen är bra! Funkar det inte får vi ju helt enkelt fortsätta med dropparna ett tag till för lida det ska han inte behöva göra i onödan, det går jag icke med på!
.
.
Mamma älskar dej! ♥

Jag skiter i rubrik hädanefter jag kör med √ istället, mycket enklare så slipper jag klura så mycket! Smart Katta, smart!
.
Fan va kallt det är ute nu, det är inte okej.. jag vet inte ens om jag har nån vinterjacka som jag e nöjd med o fram måste den omedelbart det här går ju inte, kommer ju frysa ihjäl inom kort annars!
Ere nån som vet om det stämmer att det ska bli kallaste vintern på hur många år som helst? Förra året vare ju kallaste på ca 50 år men det skulle bli ännu värre vad jag har hört? Isåfall e det riktigt jävla illa för jag minns att det va svinit kallt förra året.. jag får väl sitta här hemma instängd o ruttna då för jag tänker då inte gå ut med Kian när det är så kallt det är ju skitfarligt ju!
.
Jag och Bryne begav oss över till Jossan för hängning, mycket trevligt, men som sagt det är förjävla kallt ute, på vägen hem trodde jag faktiskt att jag skulle frysa ihjäl lite lätt!
Nu äre inte länge kvar tills hon kläcker o som jag längtar, det är så spännande att man inte vet vad det är för kön, men jag tror det är en liten dam jag, men vi får se som sagt =D
.
.
Bryne vägrade vara med på bild men hon bjöd iallafall på detta, jätteroligt Bryne, jätteroligt.. nästa gång är det skärpning som gäller! Fattaru?! ;)
.
.
Kian leker med sin momma för fullt ikväll, hon är på besök och då är det ju tjusning och lek som gäller för hela slanten! Tillochmed vid middagen ska det vara tjusning med momma, han fick tillochmed sitta på rumpan på bordet o momma höll i honom, dock skedde det en liten incident just när han satt där när vi åt, nämligen bajsniiing! Mycket trevligt mitt på bordet bland oss alla mitt i middagen hahaha, han e för charmig min lilla älsklig =D Men vad gör det när man är sötare än socker ♥
.

Faans förkylning har kommit till mej! Snorig som ett as e jag, jag som trodde jag skulle slippa bli förkyld, jag hatar att va snorig o inte kunna andas som man ska genom näsan.. Det skumma är att jag inte kände nåt innan utan att det bara bröt ut, iofs e ju det bra för man brukar må pissigast innan det bryter ut, iallafall jag, men ne,  bort ska den o gärna nu!
.
Hjärtat har varit lite tussig efter vaccinet, han sov rätt mycket igår med och fick 2 suppar under dagen när han kändes varm. Hoppas han är bättre idag, han har precis gått upp och då kändes han inge varm så jag hoppas det är över nu!
.
Jag älskar dej Kian! Världens bästa lilla kille! Utan dej - ingenting! ♥
.

.

.

.
Igår kom Maria förbi och hälsade på, MYCKET trevligt, jag längraaaaar ;) Fikade o surrade massa skit =)
.

.
På kvällen va det spelkväll på hög nivå med Lilli, Felicia och Maja! Riktigt kul! Spelade Med andra ord, Den försvunna diamanten och games.
På andra omgången av den försvunna diamanten råkade det bli lite nya regler för att spajsa upp spelet lite:
.

.
- Kommer man till den blå råttan får man ta 5000 spänn av nån av deltagarna, inte populärt ;)
- Hamnar man på den röda råttan kan man få ta lån, men bara kanske, det beror på hur man betett sej under spelets gång!
- På den blå pjäsen ska man stå över ett kast och folket om aids och kondomer hahaha
.

.
Det bästa va nog när Maja skulle förklara till Lilli på Med andra ord:
"Du brukade kallas för det förut"
Det visade sej vara ordet Salamidrottning HAHAHA, va?! Lilli har aldrig kallats för nån salamidrottning o vaddå salamidrottning hahaha?
.

.

.
Alltså kolla, det syns ju tillochmed på kortet att Felicia e en fuskare, en lurendrejare! haha
.

.
Ne men allvarligt, hade så jävla kul, tack för en skitrolig kväll tjejer, underbara är ni ♥


Duktiga killen!

Idag blev vaccinet av! Klockan 13 begav vi oss till bvc för spruttagning, vägning och mätning! Kian var jätteduktigt, han fick 2 sprutor samtidigt i låren, vart lite lessen men thats it, han fick komma till mej direkt och jag tröstade honom en halv minut ungefär, sen vare bra, mammas duktiga kille ♥
.
.
Stora killen väger nu 7560 gram och är hela 67,5 cm lång, här måste shoppas en ny garderob! Han har strl 62 nu men det börjar bli litet och det va ju inte så konstigt ne, tror faktiskt vi får skippa 68 för han kommer ändå växa ur det på en gång, satsar på strl 74 till min lilla stora kille =)
.
Efter bvc besöket har vi bara vart hemma, sovit ganska mycket, myst, lagat lite mat, tagit en alvedon nu på kvällen för han kändes lite varm - kolla in min genialiska idé medan jag lagar mat haha:
.
.
Jag satte Kian i babysittern med nappen i munnen o bärbara datorn på en pall framför honom och spelade upp "I drömmarnas trädgård", Kian gillar att titta på det ibland, jag han faktiskt koka makaronerna, steka korven och skala morötterna innan han lessnade, jag är mycket nöjd med min idé haha! Man får fixa o trixa lite när man har bebis =D

Träning på hög nivå!

Det blev ett riktigt hårt träningspass för Katta idag, först bandet:
.
.
sen magen!
Har så jävla ont i ländryggen, röven (en släng av ischias) och i benen på insidan låren precis vid muttan ni vet, jag går som en kärring, detta är inte okej.. gammnucka! Kan ju faktiskt vara så att jag inte ska springa så mycket än såhär nära efter graviditeten, kan ju faktiskt vara så, eller så ere för att jag inte sprungit på hundra år men jag gissar på det första alternativet för smärtan påminner om när jag gick omkring med storkaggen och pingvinade fram pga alla mina åkommor, jag går för den delen precis som då med just nu haha..

Badhuset!

Idag besökte jag o lilleman badhuset med Eva-Lena o John o Carro o Isse, härligt vare! Hängde mest i bubbelpoolen o plaskade runt där för där trivdes dom bäst, va lite kallt i barnbassängen vid rutschkanorna så där va vi inte länge. Badade ungefär 1 timme sen fick det räcka för alla gäspade o verkade nöjda haha!
När vi skulle byta om efter duschen vare ett jäkla liv på Kian o Isse haha, vi la dom brevid varandra på skötbordet medan vi skulle göra oss iordning o dom va lite lätt missnöjda o skrek ikapp, vi kunde inte mer än skratta åt saken det lät lite roligt när ena börja o  sen hakade den andra på hela tiden ♥ Janne va där o tränade under tiden och hade hört deras gorm-kör från damernas omklädningsrum XD
Men det va mysigt o det kommer bli fler besök på badet helt klart!
.
.
Kian va en utslagen liten hjälte o satt o sussade i finfina overallen han fått av tant Lilli här hemma efter hemkomsten från badet, det är jobbigt att bada, helt slut blir man ♥
.
.
Nu bär det av till badet igen för min del för ett gympass, orkar inte egentligen men vill man vara fin får man lida pin heter det ju..

Det här kallar jag helg!

När man e mammaledig spelar det inte så stor roll vad det är för dag, är det helg så är det som en vanlig dag ändå för man e ju som ledig ändå, men nu i helgen kände jag verkligen att det är helg =) Det gillas!
.
Vi åkte till Mörsil i fredags o sov över, på vägen dit såg man inte ett skit ungefär, det va nåt fel på vädret, det va fasen dimma enda från morron till kvällen, såg klart ungefär 10-20 meter framför bilen när man körde så tur vi överlevde så att säga! Det är fan farligt när det är sådär, kommer det en älg o går när det är sådär dimmigt är det ju i princip kört att hinna stanna..
På vägen kom vi på den genialiska idén att svänga in i Krokom för Janne va lite sugen på öl, sagt o gjort, men mycket dumt.. vi åkte ta mej fan vilse när vi skulle ut ur hålan!! INTE okej hahaha.. det tog ungefär 20 minuter innan vi hittade ut på rätt väg, herre! Hur svårt ska det va liksom haha! Vi fick vända 3 ggr tror jag o köra tillbaka till Ica o de i byn innan vi äntligen hittade rätt väg mot Mörsil.. trodde vi.. vi åkte tillbaka mot Östersund istället.. men braaa, fick vända på en p-plats o sen äntligen for vi åt rätt håll.. hallå.. vem åker vilse i Krokom liksom?! hahaha!
.
.
.
.
.
Käkade middag o myste på kvällen, Kian va höjdpunkten som vanligt, tjusning på hög nivå vare med alla och han vart så ompysslad så guuud =) Han njöt för fulla muggar =)
.
.
.
.
Jag sov som en kratta på natten så jag va tröttast i hela världen på lördagen, min kära karl lekte valross i en tältsäng, så fort han rörde sej när han sov rörde han sej inte så diskret så att säga, det lät som jag vet inte vad, en tältsäng låter ju när man rör sej i den, Janne liksom tog i allt han kunde o hoppade i sina vändningar så jag vet inte hur många gånger jag o Kian vaknade, ett jävla liv vare på karln min haha, o när Kian vaknade vart han lessen o tappade nappen o jag fick svinga upp mej ur sängen o stoppa i den om och om igen, efter ungefär 30 gånger och klockan blivit 4 på morron fick jag nog och tog mitt pick och pack o Kian o hans pick o pack o flyttade ner på nedervåningen o sov på soffan istället! Dock hörde man fortfarande lite när Janne tog sina valrossvändningar där på övervåningen, taket omvanför mej liksom dånade lite lätt hahaha.. Kian vaknade iallafall inte av det så jag fick iallafall nåra timmars sömn tillslut thank god haha!
.
På lördagen åkte vi till Holiday Club o badade, riktigt najs vare!
.
.
Sen på kvällen åkte vi hem och jag vart droppad hos Maja för middag och spelkväll med henne, Lilli och Felicia =D
Maja bjöd på potatisgratäng, fläskfilé, sallad o rödvinssås så jäkla gott o efterrätten va oxå god, hon hade gjort egen glass med bär! Smarre!
Efter middagen åkte vi vidare hem till Lilli och spelade Buzz, den försvunna diamanten o games! Vid halv 2 begav vi oss in på G3 o checkade läget oxå, Lilli har så bra tidsuppfattning, när jag undrade vad klockan va innan vi fick för oss att gå ner trodde hon att den va ungefär tio men det visade sej att den va snart halv två hahaha =D
Synd att jag va så sliten o trött men jag hade en riktigt trevlig o rolig kväll, tack tjejer! Ni är underbara, är alltid lika kul när vi är samlade my lööööövs ♥
.
.
.
.
.
.

Alltså hörrni, det är nåt som fastnat på min näsa..


.

Nu börjar jag repa mej!

Jajjemensan, nu börjar jag känna mej som en människa igen! Idag svider inte ögonen yeeey =D
Har vart en aning deppig, känt mej ensam fast jag inte är ensam.. kan bli så ibland, lite därför jag inte bloggat så mycket denna vecka, har som inte haft nån lust! Men nu får jag ju för faan skärpa till mej, jag har världens bästa familj o underbara vänner så varför är det synd om mej för? Ne skärpning!
.
Kian skulle vaccineras idag egentligen men det blev inget av det denna gång heller, det är bättre om han e helt frisk annars verkar inte vaccinet lika bra, o ska det göras ska det göras riktigt tycker jag! Nästa plan är vaccin på tisdag! Gruvar mej en aning för alla som vart iväg med sina bebisar säger att dom skriker nåt fruktansvärt o att mammahjärtat går sönder =/
.
Snart blir det träning med karln o sen relaxen, Kian ska vara hos mamma och hänga där ett tag med henne och gammelmomma, det blir hur bra som helst han gillar dom skarpt =)
Har tränat i måndags o igår, jag älskar det! Tycker det är grymt skönt när man är färdig och man mår som jag sagt tidigare, mycket bättre o kul ere! Blir cross o cykel o mage idag med, sen ska vi ta vara på tiden o njuuuta i relaxen tillsammans jag LÄNGTAR =D
.
På fredag bär det av till Mörsil för övernattning med stora familjen (jag,janne, kian, jeffa o mikaela). Sen på lördagen bär det av till Åre för bad på Holiday Club, köpte biljetter i julklapp till jeffa, mikaela, jocke o elin (mina kusiner) och som dom tjatat men nu blir det äntligen av!
På kvällen blire dejt med bästaste Lilli, Felicia o Maja, blir spelkväll på hög nivå kommer bli skitkul! O äntligen e Felicia hemma snart igen ett tag! Gillar inte det här med att vänner man tycker om så sjukt mycket och har så kul med flyttar.. det suger rent ut sagt! O nästa år kanske en till ska flytta.. det gillas INTE!
.
Jag o lilltussen tog en liten höstpromenix i finvädret idag, mys!
.
.
.
.
Sen gick vi in o busa ;)
.
.
.
Jag återkommer..

Tröttast i Sverige

Jag tror fan jag är tröttast i hela Sverige.. jag är helt borta, skulle ha stannat hemma idag känner jag, va iväg på öppna, på vägen dit va jag tvungen att svänga in på driven o beställa 2 cheese för jag kände att jag dör annars.. Kian började skrika för att bilen stannade när jag pratade i den där grejen man beställer, jag skulle hoppa bak lite drastiskt o stoppa i tutten men ändrade mej o skyndade köra fram till luckan där man betalar och hoppade efter det bak o stoppade i tutten för de va en bil bakom. Dumt, jävligt dumt, trött o jävlig o lite lätt panik över att lilleman skriker för jag inte har nån mat i magen (har 0 tålamod då så jag måste jämt ha mat i magen då e jag cool-lugn o tar allt med en klackspark).. jag kör för nära luckan o råka REPA upp lacken på våran nya nylackade bil på ena dörren ca 30 cm!!!! JÄVLA SKIT!! Dom har nån sten/cementgrej som ser ut som en tjock liten pelare nära luckan där man betalar och den såg inte jag... YES!..
.
Stannade på öppna i 1½-2 timmar bara jag kände att jag orkade inte mer o Kian e lite snuvig än så vi åkte hem, väl hemma sov vi tillsammans i 2 timmar ungefär.. jag vet inte hur många gånger jag vaknade i panik för att jag va så trött?! Jättekontigt..! Jag va typ stessad att jag måste somna så fort som möjligt för att få ut så mycket av powernapen som möjligt o när jag väl somnade drömde jag att jag va så jävla trött att jag råkade gå in med Kian i stolpar o dörrkarmar lite här och var o sen fortsatte jag gå vidare bara o gå in i nåt nytt för jag fattade inget för jag va så himla trött?! INTE okej.. så då vaknade jag av det för jag vart så rädd för att jag va så trött o höll på så?! Eehh ja jag vet inte alls.. tror jag skulle behöva sova en smula, har haft mardrömmar jättemånga nätter i rad nu så jag är som vaken fast jag sover för jag drömmer så starkt.. jag gör det ibland och jag hatar det!! Ge mej mina riktiga sööööööömn tillbaka!

RSS 2.0