Allvarliga sömnproblem..

Alltså det är nåt allvarligt fel på mej.. jag kan inte sova på nätterna... det går inte.. jag ligger och vrider och vänder mej, det är för kallt och för varmt och allt är obekvämt vad jag än gör, huvudet värker.. ne fy.. det här suger verkligen! Har vart såhär i snart en vecka, inte precis varje dag men 4 av 7 iallafall. Det här resulterar i att jag såklart är trött som en gris och har skitont i huvudet hela dagarna.. igår gick jag hem från jobbet för huvudet inte klarade att sitta vid en dator mer och idag får jag vara hemma för jag fortfarande har skitont i huvudet.. det här gillar jag icke!
Ne nu är det fördigklagat! Nu ska jag försöka sova igen... suck!

Over and out!


Stråket?

Sitter här o funderar lite över stråket.. det ska ju regna.. det suger ju faktiskt skithårt.. både fredag och lördag ska det regna precis hela dagarna o kvällarna, det är ju då det ska vara fint väder o alla sitter ute innan man går ner!
Men man kanske får ta med sej ett parra o sticka ut ögonen på folk som går in i det haha.. we´ll see haha..
Jag ska iaf ut båda dom dagarna ändå det kommer bli awesome! Ska duuuu? ANSWER ME!

Uppe med tuppen (enligt mej)

Vaknade klockan 10:00 imorse, ringde ett viktigt samtal, svullade en macka med oboy och väckte min karl lite snyggt =D
Har redan hunnit vara i tvättstugan 2 ggr och på Willys..
För några månader va det en kärring som slängde ner vår upphängda tvätt på golvet (fast det va våran tvättid) hon kände tydligen för att ta över den bara sådär (!).. det fanns inget lås på dörrarna i tvättstugan då.... NU har vi hämnats! Hon hade tvättstugan igårkväll till 22 och våran tid började 7 imorse.. nu efter att ha tvättat första tvätten och väntat på att hon ska komma och hämta sin så beslutade vi oss för att slänga ut kärringens tvätt i cykelförrådet! Hon får fan skylla sej själv, hon började och hämnden var ljuuuv!


Magnusfirande o badning för min del!

Igårkväll var det galejj för Magnus - Grattis i förskott btw =) Det var jättetrevligt och skitkul! Galejjet va på Lulen Trafikskolas stora uteplatsbalkong. Hur nice som helst! Joel o Victor hade bakad köttfärspaj som vi smaskade på och drack våra öl. Synd att jag glömde kameran hemma bara.. men jag va Magnus oersonliga fotograf med hans kamera så jag inväntar bilder från honom =)

Vaknade upp helt okej idag faktiskt jag brukar bli ultrabakis men idag hade jag inte ens ont i huvudet, jag misstänker att det är för att jag bara drack öl, annars brukar jag dricka vin med. Jag Janne Jeffa o Mikaela packade ihop korv muffins o en engångsgrill o begav oss först till Häggenås och efter att ha grillat och slagits med tusen bromsar fick vi nog och åkte på Lits Camping, där vare mycket bättre =)





Nu håller jag på att få ett psykiskt sammanbrott eller nåt för det kliar så in i hela helvete på heeela kroppen för jag har solat o vart torr.. jag håller på att bli tokig och inget hjälpeeeer!
Nu - filmdax!


På resande fot!

TjaTja!
Har vart ute och rest endel nu igen så jag har inte haft tid att uppdatera bloggen, jag har kört o åkt totalt ca 200 mil under en veckas tid..
Först åkte vi ner till Västerås, där Janne kommer ifrån, va hos hans mamma o träffade nåra vänner till honom! Shoppade endel på Gina, älskar den affären de e den bästa ever! O snart e den här i stan =D

Vi har även vart på skara sommarland o badat o åkt masssor med karuseller, käkade masssor vi hade all inclusive så vi smakade det mesta =)) och så har jag även sett dom äckligaste fiskarna ever.. dom åt allt, popcorn, tacosbröd, t.o.m snus.. plus att deras mun ser ut som klappande analhål.. inte okej..Jag har filmat dom så man kan se det men jag vet inte hur fasen man lägger upp en video här =/





aka till Västerås igen o bodde hos Fredde på deras gård i en husvagn, grillade, myste, va ut en kväll o så. Kom hem till Östersund igen i måndags sen bar det av till Gällö för att hjälpa min momma att flytta upp till Mörsil till en lägenhet som hon verkar kunna trivas riktigt bra i! Skönt för henne måste vara riktigt jobbigt att ha ett hus med stor baksida o framsida själv när man är 82 år så det känns bra att hon slipper det! Vi passade även på att plocka lite blommor och besökte moffas grav en sväng! Han har inte fått gravstenen ännu men nu är den påväg! Har vart lite tjorv med den men nuså, kommer bli jättefint!



Tripp till Ytterån..

Just nu är min kära vän Theres i Sverige o hälsar på, jag är mycket nöjd över det =)) Jag och Sussi tog vårt pick och pack och begav oss till Ytterån o hälsade på henne där hon va med sin karl o pappa!

Här försöker jag tvinga Theres att vara med på bild det blir eeh sådär
hahaha..


Världens skönaste Sussi!


Theres pappa Rolf (som jag och Theres försökte para ihop med min
mamma så att vi kunde få bli syskon förut haha)


Bättre sent än aldrig..

Ja, jag kom på att det kanske är dags att lägga upp lite bilder från min resa till Egypten - Hurghada.. Det var hur nice som helt, helt underbart.



Här är poolen ena poolen som fanns på hotellet..


Här är kamelen Willy som va på hotellet varje dag..


Här är en skitliden del av hotellets strand.. man fick gratis solstolar
och handdukar..


Hahaha jag kunde inte låta bli att spruta Janne i ansiktet =D


Här tar jag mej en öööl..


En av dom här båtarna åkte vi ut på en dag med snorkling, simmade
bland massa häftiga fiskar o koraller...


Träffade på delfiner t.ex...



Såhär snygg va man =D


Besökte en ö som dom kallade paradisön..


Eeehh.. min karl vart lite lätt bränd i huvudet och flagnade en aning haha..


Här ligger vi o solar i fören o tar de lugnt..


Sommar o soool..

RSS 2.0