Skitlampor!

Hahaha både jag och mamma höll på bli psykiskt störda nyss och stackars Janne kom precis hem från sitt 12-timmars pass på jobbet. Jag fick äntligen klart för mej va det va som fattades till mina lampor jag köpte på Ikea för hundra år sen så jag shoppade det på Classe, en såndär "hane" vare.. Jaja skitsamma, iaf, jag köpplade och testade så allt va rätt kopplat sen tvingade jag Janne att veckla ut lamporna för jag vågade inte riktigt, den första gick hur bra som helst, lite skev va den dock men det ordnar nog till sej, eller?.. Sen till den andra, den gick faan sönder!! Jävla skit!
Mamma va nära till hands och jag tvingade henne att sy ihop den, både hon och jag är tröttast i stan ikväll men skit i det, jag skulle ju göra det här nu på en gång, inte sen, nu!
Hon va så trött att hon inte såg så mycket, lite sådär i kors ni vet haha och tappar ut tråden ur nålen ca 4 gånger, varje gång blir hon skitsur och jag börjar skratta så tårarna sprutar varje gång hon surade ihop pga av att jag e så trött, sen börjar hon med att grinskratta o sen åkte jag på nålträdningen varje gång och kunde nästan inte själv för jag va/är halvblind..
Janne gick helt plötsligt och var tvungen att duscha, jag misstänkter att han inte orkade med oss mer efter en hård arbetsdag o smygskyllde på duschen haha!
.
Här är resultatet, ytterst hett, jävla skitprojekt!
.
Mamma syr:
.
.
Fan va snyggt det blev.. NOT hahaha! (Janne förstörde den här lampan alltså)
.
.
Notera bucklan och att jag inte fick in all sladd i "koppen", ja just nu hänger lampan såhär...
.
.
Man måste ta det jävligt lugnt när man öppnar toadörren, akta lampan liksom, annars kan lampan gå sönder och jag blir arg!
.
.
Ja alltsåååå jag kanske ska packa ihop denna skit imorrn ja...

Kommentarer
Postat av: Sandra J

Köpte en sån där skitlampa till Stella och den hann jag inte ens hänga upp eftersom jag drog lite väl när jag skulle veckla ut den.. Avskyr dessa ris-papper-lampor! Men det var en fin modell du hade hittat :)

2011-03-23 @ 00:10:20
URL: http://sandrajorgensen.blogg.se/
Postat av: Jossan

HAHAHAHAHA!

2011-03-23 @ 07:51:08
URL: http://tensby.blogg.se/
Postat av: Minna

Haha jag förstår att Janne valde duschen ^^

Snygg lampa annars, men kanske inte världens bästa plats att hänga den på?

2011-03-23 @ 11:51:08
URL: http://underbluesky.blogg.se/
Postat av: emma

Hahaha! Ja, de e nog bäst du tar bort den där för de lär väl vara det första jag gör när jag kommer o hälsar på, ta sönder den alltså. Men snygg va den!:)

2011-03-24 @ 01:19:51
URL: http://atensbything.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0