Glad Påsk

Nu är Kians första påsk avklarad, jäklar vilket kanonväder vi har haft idag, har kunnat ute i linne och ändå höll man på dö av värmeslag, sånt gillas skarpt, sol blir man glad av =) Underbara dag!
Kian fick äran att inviga gräsmattan för första gången i sitt liv, det va väldigt konstigt och spännande, gruset på gången brevid var mycket intressant med, smakade på ett grus men spottade ut det, försökte stoppa in tutten så han inte skulle stoppa in mer grus men det gick han inte på, tutten dissades för ungefär första gången och nåra till tappra smakförsök gjordes haha!
.
.
.
Här är det berömda påskbordet som ser någorlunda fint ut här, liiite julmust över duken och maten syns efter Jannes besprutning av julmusten, hur det såg ut efter resten av bravaderna under middagen behöver vi inte tala om ne.. Glömde att berätta att när mamma spillde ut snapsen så for den över skinkan så vi fick skinka med spritsmak!
.
.
Tog en tur i vagnen och spanade och mös i solen, hur skönt som helst! Blev även premiärgungning för Kian, det va himla spännande och skoj, han log mest hela tiden gofisen min ♥
.
.
.
.
En drakgungning blev det med, både jag och Kian ser lite ja, jag vet inte haha, vi har munnarna öppna båda två iallafall hahaha..
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0