Sunshine!

What a sunny daaaay, love, love, love!
Checkade ut från nummerupplysningen 13:30, på med solbrillorna som jag flirtade åt mej igår och ut o solen!
.
.
Mötte upp Kian, mamma och momma på vid stortorget och vandrade till badhusparken och gungade, fikade och åt årets första mjukglass och myste i solen!
Det är såå mycket roligare att vara mammaledig nu när snön är borta och solen skiner, Kian har blivit lite större och man kan hitta på saker på ett annat sätt =) Very nice!
.
.
Kian fick sej en banan och lite glass han med, mumma =)
.
.
.
.
.
Dagens drama:
Momma får för sej att hon ska hem till mamma helt plötsligt och blir arg och gormar att hon inte vill vara på stan och har aldrig velat det och tar Kians vagn som hon använder som rullator utan Kian i och går hem i rask takt till mamma som bor åt ett helt annat håll än vart vi skulle egentligen.. det va bara att följa efter bärandes på Kian haha hon är så rolig ibland min momma!
.
Äter sallad hemma hos mamma till middag och ska få med mej en låda hem, det är bara det att när mamma ska lägga burken med salladen i en plastpåse så den inte läcker i skötväskan så råkar hon hälla ut salladssaften över stackars Kian som precis kryper förbi.. haha alltså why meeeeeee hahaha stackars min Kian, han fick tvättas och byta kläder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0