Magsjuka AB

Anledningen till att jag inte bloggat på ett tag är för att jag dog i lördagdsnatt efter jobbet.. ja ungefär iallafall..
Fick magsjuka.. Kian fick magsjuka.. INTE okej! Fan satt på toa samtidigt som jag hade en hink framför mej o spydde i, samtidigt som jag höll på svimma.. ett tag trodde jag faktiskt att jag skulle dö, på riktigt, men jag överlevde!
.
.Magsjuka är inte min grej.. alls.. jag som har varit kaxig och sagt att jag hellre har det än att vara riktigt förkyld, täppt o hostig.. eeeh, jag tar tillbaka ALLT!
.
Kian vart oxå dålig.. han spydde mest hela natten, som tur va tog mamma hand om honom för jag låg död, (vi sov där för att jag jobbat kväll o janne med) sen på morron hämtade Janne honom o guuuud vad glad han blev, godlingen =) Det va precis som att YEEEES, ÄNTLIGEN tar pappa mej från det här skitstället haha! Sötast i stan! Han vart så glad att han började skratta när han såg pappsen sin ♥
.
Kian är fortfarande dålig i magen och gör i blöjan så fort han ätit nåt stackarn.. hoppas det vänder nu, nu räcker det! Mitt lillhjärta ska må bra jue!
Janne bjöd Kian precis på lite Proviva.. eeeh haha, jaja!

Kommentarer
Postat av: kickan

Hoppas han mår bättre snart! :)

2011-01-26 @ 21:11:17
URL: http://kick86.blogg.se/
Postat av: lilli

hoppas Sötisen blir frisk nu. säkert 118100 fel att ni blev sjuk. och huum du klagade på mitt bajs inlägg och att det inte var ok HAHA och detta ska? sitter på toa med en hink framför, jag får ju inte intrycket av att du kissade.

2011-01-27 @ 00:39:37
URL: http://penntroll.webblogg.se/
Postat av: Siolia

Usch, hoppas ni är blir friska fort!!

2011-01-27 @ 00:55:38
URL: http://siolia.se
Postat av: Minna

Men fy! Pöss på er!

2011-01-27 @ 11:51:25
URL: http://underbluesky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0