Gosh!

Jag är så tröööött, det är inge kul att gå omkring o vara trött, man blir bitter tillslut! Försöker vara pigg men tröttheten slår till lite titt som tätt speciellt dom sista dagarna.. Skulle behöva sova en hel natt i sträck.. det tror jag skulle göra susen, men den tiden kommer den med ヅ
Jag ska egentligen inte klaga för varje gång jag måste gå upp på natten så får jag ju faktiskt träffa min älskade lilla son som man ofta får ett leende av nuförtiden och det värmer ju i hjärtat så det räcker och blir över varje gång ヅ Min lilla prins!

.
Va ut på en promenix med lilleman förut, packade vårt pick o pack och begav oss över till Jossan o hälsade på en sväng, härligt att hon kommit hem äntligen, fast kärringen kanske ska överge mej om ett år, men jag lever i förnekelse och hoppas att det inte händer, vi ska ju faktiskt ut och räca med vagnarna tillsammans så hon får så lov att stanna så e det ju bara, inge snack om saken!
.
.
Hade btw värsta bajsfesten nyss, herre, jag stod o bytte blöja o trodde att lillen hade bajsat klart, men ack så fel jag hade! Skulle precis sträcka mej efter en ny blöja då det sprutar världens bajsstråle rakt på mej, det kom överallt - på mitt linne, mina byxor, mina strumpor, golvet och mattan.. härliga tider haha, men så kan det gå om inte blöjan är på ;)

Kommentarer
Postat av: Minna

HAHAHA så kan det gå om inte blöjan är på! Roligt :)

Saknar dig.

2010-08-20 @ 19:57:46
URL: http://underbluesky.blogg.se/
Postat av: Mågnus

HAHAHA gud vad kul med bajsfest ^^

2010-08-20 @ 22:06:55
URL: http://www.blaeffo.com
Postat av: Jossan

Men fatta vad barnvagnsräce vi kan ha innan jag flyttar! ;)

2010-08-21 @ 09:07:37
URL: http://tensby.blogg.se/
Postat av: kickan

Hahaha.. biet... hahaha.. gos katta!!!

2010-08-22 @ 19:22:26
URL: http://kick86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0